Remake-et kap a Warlords is

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 30.
  • Bejelentés
Link másolása
A tegnapi Choplifter HD bejelentés után újabb remake-et köszönthetünk köreinkben. Az Atari sem egyszerűen a HD felbontással szeretné kiszúrni a szemünket, elvégre a 1980-ban bemutatkozott Warlords kap felújított változatot a konzolokon, ráadásul a tervek szerint már idén nyáron.

Az Atari által fejlesztett Warlords 1980-ban mutatkozott be a játéktermekben, majd egy évvel később tette tiszteletét Atari 2600-on. A négy fő csatározását is lehetővé tevő játékot a Game Informer a huszonötödik legjobb játéknak szavazta meg 2001-ben. A Warlods azóta feltűnt Nintendo DS-en és Xbox Live-on is, de a most bejelentett játék lesz az igazi remake, ahol az egész játékot gyökeresen átalakították.

Mármint kinézetre. A játékmenet a régi: a négy játékosnak a saját erődjét kell megvédenie az ellenfelektől és a sárkányok által pöfögtetett tűzlabdáktól, közben pedig a saját katonáival kontrollpontokat kell elfoglalnia, power-upokat gyűjtögetnie és persze szívatnia az ellenfeleket. A játékot online és helyi hálózaton is lehet majd játszani, lesz kooperatív "ostrom mód", és 2v2-es csatákra is számíthatunk. 

A játék fejlesztését a PSP-s Assassin's Creedért és a DS-es Spore Creaturesért felelős Griptonite Games végzi, ők készítették a Marvel Super Hero Squad: The Infinity Gauntlet és a Where the Wild Things Are PS3-as és Xbox 360-as verzióit is.

A Warlords nyáron érkezik PSN-re és Xbox Live-ra.

1.
1.
Garfartix
A Jazz Jackrabbitből nem akarnak remakét csinálni?

Olyan idegesítő már ez a sok hülye remake!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...