Renegade Ops - az Avalanche Studios új játéka

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 31.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sega bejelentette új, kizárólag letölthető formában megjelenő játékát, a Renegade Opsot, mely egy teljesen új cím lesz a Just Cause készítőitől. A kooperatív mókára kihegyezett shooter bőven merít a fejlesztők korábbi, teljes szabadságot biztosító játékaiból. Megjelenés még idén ősszel!

A Renegade Ops voltaképpen egy bárhol és bármikor bevethető kommandós osztag, legújabb küldetésükben mélyen az ellenséges vonalak mögé rakják le őket, hogy legyőzzék az Inferno névre hallgató főgonoszt, kinek eltökélt szándéka az, hogy globális uralomra törjön. A történet, mint olvasható, kicsit sántít, de ez igazából mellékes, hiszen lehetőségeink tárháza fenomenális!

Az ellenség megölésére számos módszer adott, elsőként a lenyűgöző környezetet említhetjük a legkülönbözőbb járművek segítségével. A Gattling fegyverrel a hátunkon csak nehezen izzaszthatnak meg bennünket, a mordály ugyanis elektromágneses lökéshullámokat gerjeszt, ha földre telepítjük.

A Renegade Ops tömény egyjátékos kampánnyal is rendelkezik, de offline módban, osztott képernyőn egy barátunk bármikor becsatlakozhat hozzánk, az online kooperatív mókában pedig egyszerre négyen nyírhatjuk az ellent vállvetve. A jó teljesítményért pontokat kapunk, melyek az online ranglistákra kerülnek - minél terebélyesebb robbanást viszünk végbe, annál több pont jár érte. Aki a realizmust keresi, az rossz ajtón kopogtat. A látványért vélhetőleg a Just Cause 2-ben igen jól vizsgázott, és hatalmas területeket megmozgató engine felel majd.

Nincsenek megkötések a játékban, az Avalanche Studios megengedi, hogy teljesen szabadjára engedjük fantáziánkat, a teljes fegyverarzenál a rendelkezésünkre áll, minden mód adott, hogy a nyitott terepen megtaláld a célhoz vezető legbiztosabb, vagy legnagyobb vérontással járó utat. Inferno egy terroristaszervezet ura, aki nem rest pusztító bombákat robbantani a világ több pontján, hogy hatalmát fitogtassa, a világ vezetői kerülik is a konfliktust vele. Nem úgy Bryant generális, aki a világ minden tájáról összegyűjti a legkiválóbb katonákat, és megalapítja a Renegade Opsot. A rendrakás a mi feladatunk lesz.

A játék még idén ősszel megjelenik PC-n, Xbox Live-on és PlayStation Networkön. További infók és látnivalók hamarosan.

6.
6.
wigyory
Jónak tűnik igy első olvasás után, kiváncsi lettem rá.Majd látjuk hogy a valóságban mit hoznak ki belőle.
5.
5.
Berencsit
valamilyen szinten egyetértek az előttem szólóval. ;) már vagy 1000-játékban találkoztunk hasonló "sztorival" szóval ideje lenne mást kitalálniuk végre...
(de az erőszak a játékokban jó dolog. levezeti a stresszt, ez már bizonyított tény! :))
4.
4.
Mortis
Sosem értettem, hogy az ilyen játékmenetre épülő játékoknál miért olyan bugyuta a sztori. Oké, hogy nem azon van a hangsúly, de könyörgöm: Csak nem nehezebb egy klisés, ezerszer látott nyomiságot elénk rakni, mint egy láthatóan 5 éves által felvázolt erőszakregényt?!
3.
3.
SSJ Gábriel
ja.meg just cause 1-2.
Azért nem rossz játékokat adtak ki.
Remélem ez sem fogja tönkrevágni a hírnevüket...
2.
2.
vergil14
hmmmmmmmm... avalanche ? final fantasy 7 mi? :)
1.
1.
shooter1234
Na ez jó játéknak tűnik. Eddig nem is hallottam róla, de már várom! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...