Battlefield Play4Free - megjelenés előtti trailer

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 5.
  • Videó
Link másolása
A mai napon indul útjára az EA új ingyenes Battlefield-címe, melyben akár 32-en kergethetjük egymást az online csatatereken. A korábbi teszteken minden rendben zajlott, semmi akadálya tehát, hogy a nagyközönség is belekóstoljon a BF2 hagyományába. Ennek örömére a launch trailer is befutott.

A Battlefield Play4Free kizárólag PC-n szállítja a "végtelenül szórakoztató élményt", amely egyesíti a legnépszerűbb Battlefield 2 térképeket a Bad Company 2 karakterosztályaival és fegyvereivel, mindemellett ingyenes játékok között is meggyőző grafikával kel életre. A játékban 16 jármű kapott helyett, beleértve a Mi-28-as harci helikoptert, az F35-ös vadászgépet, az orosz tankgyártás mérföldkövét, a masszív T-90-es páncélost.

Erősen ajánlott a játék kipróbálása, kedvcsinálóként pedig itt a launch trailer:

19.
19.
wigyory
Ez a trailer nem semmi, csak egy a bökkenő nem játszom pc-n.Én PS3-an tolom
a gameket.
17.
17.
Berencsit
#11: hát igen... de a lagg nem feltétlen a játék, és a szerver hibálya. lehet lassú a neted, vagy a géped nem mai darab... ;)
16.
16.
pjoco
#15: Megvan az is! :D Alapmű!
15.
15.
Bavid
BF2 ezerszer jobb ennél. Vegyétek inkább meg azt 1000ft ért;)
14.
14.
pjoco
#13: Köszönöm szépen, de szerintem semmilyen hangnemet nem ütöttem meg! Szerintem csak te vagy ilyen érzékeny lelkületű vagy meleg! xD
13.
13.
Daetnas
#12: Ismerem a Battlefield 1942 zenéjét, de a szám ezen része szerintem sokkal jobban hasonlít a Halo 2 zenéjére a hangneme, hangszerelése és a hasonló dallam miatt.

A kommented hangneméhez pedig gratulálok.
12.
12.
pjoco
#3: Elég béna vagy ha a Battlefield zenéjét összekevered a Haloéval! A Battlefield 1942 óta megtalálható ez a zene az összes részben csak mindig kicsit újra keverik!
11.
11.
pjoco
Végtelenül szórakoztató élmény lenne, ha a lagg nem létezne!
10.
10.
wildláma
erre a vidire egyet tudok mondani:
Cool guys don't look at explosions."
8.
8.
crazymonkey
még annyi hogy a trailer-ben látott automata M16- osnak én is örülnék XD nomeg egy kis rongybaba fizikának vagy túl nagy az elvárásom ? XD
7.
7.
crazymonkey
Ez nagyon nagy trailer :O Én is játszom vele mióta kijött a béta nagyon jó játék , de remélem lesz benne 64 játékos a laggokat kiiktatják és ilyen apróságok :P nomeg az se ártana ha nem pénzér lehetne a karakter kinézetét és egyéb velejáróit tuningolni hanem mondjuk az elért teljesítményéért , de eddig ez az egy olyan online game amivel huzamosabb ideig eltudnák lenni .
6.
6.
Mathia$
Nem semmi, a helik irányítása jobb mint apache:air assault-ban, a repzik irányítása meg jobb mint hawx-ban. És mindez egy ingyenes játékban. Az amcsi heli ahogy láttuk a videóban AH-64 Apache (mi más lenne :D) Az orosz vadászgép MIG-29 lesz ha jól látom 1:24-től.
Biztos van valahol egy teljes lista az összes járműről.
5.
5.
cast22
Szerintem egész jóó.. én épp most is játszom vele, egyenlőre még béta változattal. Nagyon remélem h tesznek bele még pályát, például a videón látottak közül 2 vel nem találkoztam még.. Kicsit még javíthatnának rajta itt-ott, és valami pályaválasztást tehetnének bele, mert az utolsó update óta(ami úgy tudom 1 új pálya) 1x kerültem be ráá.. Ezeket minden bizonnyal orvosolni fogják, de addig is én csak javasolni tudom mindenkinek h próbálja ki..
4.
4.
FriendlyTarget
nekem a BFH nem jött be...valószínüleg azért mert nem tudtam vele rendesen játszani technikai okok miatt..a BF2 elég jól futott a gépemen szóval remélem ez is ^^
3.
3.
Daetnas
1:20-tól nem kicsit emlékeztet a zenéje a Halo-éra. :/
2.
2.
McDuff
remélem sokan lesznek rá (:
1.
1.
Sousuke1989
Köszi a hírt, ma jól indul a napom :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...