Duke Nukem Forever - egy legenda története

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 8.
  • Videó
Link másolása
Szinte még mindig hihetetlen, hogy alig kell két hónapot kibírnunk, hogy kezeink közé vegyük a Duke Nukem Forevert - a játékot, amely 15 éve készül. A júniusi megjelenésig még van egy kis idő, a Gearbox ezt a néhány hetet trailerekkel próbálja átvészelni. Most kettőt is kaptunk, csekkoljátok őket!

Valójában csak az egyik videó igazi trailer: a játékban számos cicababával futhatunk össze, róluk láthatunk most egy cicicentrikus videómontázst. A másik film inkább amolyan fícsöranyag: ebben az új sorozatban a Duke Nukem elmúlt 15 éve kerül bemutatásra - megszólal majd többek között Randy Pitchford a Gearboxtól, továbbá tiszteletét teszi a 3D Realms-es Scott Miller és az eredeti játék egyik alkotója, Alan Blum is. Egy ideig az első két játékra is vethetünk néhány pillantást, s Duke eredeti szinkronhangja is visszaemlékezik erre-arra.

A Duke Nukem Forever június 10-én kerül boltokba, PC, PS3 és Xbox 360 platformon. A hírt xXgoronikahunXx nevű olvasónk küldte be, köszönjük!

11.
11.
Xenomorf
#6: Teljes mértékig egyet kell értsek, hogy az idővel és a várakozással csak az igények nőnek. Régebben mikor még gyakran jártam bulizni, akkor is azok a bulik amiket nagyon vártam, sose vagy csak nagyon ritkán tudták megütni a mércét. A spontán "elvárások" nélküli bulik, pedig lehet közel se voltak olyan színvonalasak mégse okoztak csalódást.
Én azt mondom, ha már egy erős közepesnél jobban teljesít a játék megérdemlik a felhasználók, hogy támogassam őket, szóval irány a bolt. :P
10.
10.
kivenoko
#5: Teljesen igazad van!
9.
9.
Berencsit
8.
8.
Raidermeister
A LEEEEEEEGJOOOOOOBBBB !!!!
hehe XDXDXD :D
7.
7.
Hubert Cumberdale
#5: Ja és most már érdekel a dolog, úgyhogy rá fogok keresni valamikor.
6.
6.
Hubert Cumberdale
#5: Az oké, hogy a fanoknak készül, de még a fanok is 15 év után egy olyan játékot várnak, hogy beszabehu, főleg ennyi idő után már egyre magasabbra rakják a lécet, aztán meg lehet tök jó a gamma, csak már az emberek egy úgymond természetfeletti játékot várnak és lehet csalódni fognak, annak ellenére, hogy nem is rossz a végeredmény. Mint pl. a crysis 2 is hasonló cipőben jár most. Annyira szét volt sztárolva, hogy most mindenki köpköd, pedig akárki akármit mond, nagyon ott van a játék a bugjaival együtt.(de ez már megint más téma)
5.
5.
Antihero
#4: ez rizikós kérdés, és attól függ, hogy honnan nézzük. duke nukem fanoknak készül a játék, vagy a nagyközönségnek is? mennyire működhet egy ilyen játék azután, hogy az agyatlan lövöldékat és a sokszor alpári poénokat már nem értékelik annyira, mert mindenapossá váltak. Valószínűleg nem kap majd olyan magas pontszámokat, mint egy újabb cod. nem is ez a cél vele. itt az a kérdés, hogy az eredeti játékok hangulatát vissza tudják-e hozni, és ennyi. ha sikerül nekik, akkor a rajongók egyértelműen azt fogják mondani, hogy megérte.

Ha érdekel, hogy miért tartott ennyi ideig, van róla egy cikk előrébb, keress rá a szabadidődben.
4.
4.
Hubert Cumberdale
A 2d-s változattal még én is nyomultam anno. De mér is készül ez 15 éve? Vagy mit csináltak 15 évig? 10 motort biztos váltottak ez idő alatt, de akkor meg az előző munka veszett kárba vagy én nem értem. Na mindegy. De lesz ez akkora játék, hogy megérje a 15 év?
3.
3.
xXgoronikahunXx
Nincs mit!
A másodikra meg csak annyit tudok mondani:hhhhhhmmm!
2.
2.
Antihero
"Ne felejts el kezet mosni játék után!" ez a mondat kellett a végére:D
1.
1.
Kravmaga
nem ismerem annyira,de biztos jó lehet:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...