Dungeon Siege 3 - bemutatkozik Anjali

  • Írta: InGen
  • 2011. április 22.
  • Videó
Link másolása
A Square Enix és az Obsidian Entertainment jól eljátszadozik a Dungeon Siege 3 csúsztatgatásával, de így legalább van idejük szépen sorban bemutatni minden karaktert még a megjelenés előtt. A mostani előzetesben a misztikus lény, Anjali titkai derülnek fel a kíváncsi szemek előtt.

Anjali egy archon, egy szellem leszármazottja, a világot alkotó régi istenek egykori szolgái. Neki azonban társaival ellentétben kicsit más sors adatott, így még fel kell fedeznie önmagát és az őt körülvevő világot, mielőtt rádöbben igazi erejére.

A Dungeon Siege 3-at nem régen csúsztatta el újra a Square Enix, így meglepő módon ez a játék is júniusban fog megjelenni az eredetileg tervezett május helyett, egészen konkrétan 17-én. Mindenki készülhet az eseménydús vizsgaidőszakra.


Kösz, daenath!

8.
8.
Aramisz93
#6: ez igy van. és nagyon szép lesz, hogy ha ugymond színesebb látványvilága lesz ennek és a Diablonak is. Szerintem emelett ugyanugy lesznek komorabb részek is benne. Csak most legalább nem az összes. Pont mostanában játszom új a D2-vel és már az agyam eldobom a sok sötét lyuktól ahol nem lehet kiigazodni, és még a térkép sem ér semmit mert a hülyék azt meg barnával rajzolták meg és nem látod
7.
7.
hopeeee
#5: hát ez majdnem igaz
6.
6.
Hab
#5: A D2 is színesnek számított az 1-hez képest. Én jobban örülök a 3-nak mintha csak a 2-őt kapnánk meg új köntösben. De hogy témánál maradjak, jó lesz ez a játék amíg nem jelenik meg a Diablo :)
5.
5.
wardprod
#2: D3 is ilyen lesz. Hiába, 12 éveseknek nem való a sötétség, meg a "félelem" stb... Aki anno D2-vel tolta lehet jobban örülne egy graf tuningos 2.3-nak :(
3.
3.
Csokolade
2.
2.
Split
Jobban szeretem a komorabb, dark-fantasy irányvonalat, ez nekem túlontúl "színes". Azért egy esélyt adok neki, mert annyira azért nem tűnik rossznak.
1.
1.
Szimpatikus, csak az animációja olyan, mint amikor a rettegés fokában egy vegetáriánussal csótányt etetnek :) Na szóval olyan irracionális, merev és flegma undorral csapkodná az ellent :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...