2200 oldalra rúg az L.A. Noire forgatókönyve

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 26.
  • Érdekesség
Link másolása
A múlt hét végén lezajlott Tribeca Filmfesztiválon bemutatták a Rockstar Games legújabb detektíves játékát is, ahol a fejlesztők számos érdekességet osztottak meg az érdeklődőkkel. Ez nagyságrendileg két évadnyi TV-sorozat cselekményének felel meg. Nem lesz rövid játék, az biztos.

Geoff Gilmore, a Tribeca Enterprises kreatív igazgatója említette meg egy előadás keretében, hogy az L.A. Noire forgatókönyve csaknem 2200 oldalon át terpeszkedik, ez több, mint 20 ügyet ölel fel, mintegy 400 karakter szövegét tartalmazza. A Rockstar megerősítette, hogy a 2200 oldalas forgatókönyv két évadnyi TV-sorozatnak felel meg. Természetesen minden szereplő egyedi szinkronhangot és arcmimikát kapott a MotionScan technológiának köszönhetően. Merje valaki azt mondani, hogy a játék nem egy ambíciózus projekt!

Összehasonlításképpen elmondható, hogy a több szálon mozgó Heavy Rain scriptje "csak" 2000 oldalas, így az L.A. Noire valamivel tartalmasabb szórakozásnak bizonyulhat. Mindenki meggyőződhet róla május 20-án Xbox 360-on és PS3-on.

18.
18.
KenyeresB
#6: Hát az Assassins Creed első része sajnos az a kategória volt, ahol szinte kizárólag a grafika szórakoztatott, szóval vannak ilyenek. Vagy pl. a Flowers nevű kis progi, ott is azon van a hangsúly.
17.
17.
16.
16.
wildláma
ha a grafikával valakinek baja van, akkor ne vegyen elő újra 2 évnél idősebb siker játékot ... mert az már csúnya. Remélem a főszereplő Culumbo névre hallgat majd xD
15.
15.
Quent1n
#14: Hát igen a Mafia 2 nagy pofáncsapás volt. Pedig a hangulat megvolt, a karakterek is jók lettek de annyira fapados lett a játékmenet, hogy az csak na. És még a sztorit se voltak képesek rendesen befejezni.
14.
14.
aruha
hát viszont itt nincs az mint a Maffia 2 esetében hogy beharangozták a hatalmas játékteret, az ilyen plusszokat,és mindenki mennyire pofára esett mikor megjelent... Ja és amit ott mutattak gameplay videót ha emlékeztek az a küldetés be sem került a játékba XD.....A rockstar games tud valamit bízzatok benne...
13.
13.
Gorre
#8: Ez igaz, de azért valóságban sem minden egyes bűntett este történik, így jóhogy nappal is kell majd nyomozni, na meg a nyomozók sem csak éjszaka dolgoznak, sőt.
A Noire talán inkább a sztorira utal majd.
12.
12.
Irasalgor
Egyébként ott volt anno az Alpha Protocol...nekem nagyon tetszett a játék, hiába volt a grafja bűnronda...maga a játékmenet minden zagyvaságával és bugjával ellentétben marha jó volt...a sztoriról nem is beszélve :)
11.
11.
KenyeresB
Ennek a bőséges tartalomnak nagyon örülök. Végre nem egy 6-10 órás játék. Hiába, a R* azért mégiscsak R*. RDR, GTA - első végigjátszásra nálam 40-40 óra. Szóval valószínű itt is ilyesmi szavatosság lesz. Zsír.
u.i. Ahogy már korábban valamelyik cikknél említettem, nekem sem jön be a játék grafikája. De azért nincs harag. :) Jó kis gamma lesz ez.
10.
10.
shatterhand
#4: ezért szeretem én a gameplay videót és nem a képeket
képen lehet,hogy kevés poligont látok, de a mozgás meg változatos és folyékony
9.
9.
Bika008
#8: Én a Heavy Rain-ben semmi csúnyát nem láttam (grafika), nem volt nagyon időm nézegetni, inkább a sztori az, ami tovább vitte a gondolataimat és lekötötte a figyelmemet.
8.
8.
#6: Nos, ezt én sem hiszem, hogy a grafika önmagában valami. De hát nem ezt mondtam. Engem az zavar, hogy a noire elképzeléshez társul rengeteg nappali jelenet, és ráadásul azok nem néznek ki túl jól...ugyanúgy mint a Heavy Rain, ha játszottatok vele, a teraszos-konyhás bevezető elég csúf, de utána valami állati jó a sok esős scene. Itt a beharangozó képek mind sötét noire-os, darkos játékmenetet sugallt, erre eddig szinte csak nappalt láttam...ami ronda. Erre gondoltam.
7.
7.
Robben84
6.
6.
Gorre
#2: A grafika helyett kaptunk egy (feltételezem) jól kidolgozott 2200 oldalas sztorit.
És csak magában a grafika úgy tudom még senkit nem szórakoztatott el.
5.
5.
p.balou
Ha úgy van mint a Barátok köztben, hogy az egyik fejezet csak arról szól hogy Novák Laci sörözik, akkor tényleg tartalmas lesz!
4.
4.
#3: Én ezt nem mondtam. Viszont bántja a szemem, olyan "fura" a kép, persze csak videókban láttam, élőben lehet, hogy nem lesz gáz.
3.
3.
Irasalgor
#2: Ha neked csak a grafika a lényeg, akkor régen rossz már neked...
2.
2.
A világos helyszíneken nagyon rondán néz ki a játék...ti nem vettétek észre??
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...