Battlefield 3 - a limitált kiadás tartalma

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 30.
  • Hír
Link másolása
Egy francia online webáruház lőtte le a poént, megelőzve ezzel a hivatalos megerősítést a Battlefield 3 Limited Edition tartalmát illetően. Mégis mit kapunk a felárért cserébe? Dióhéjban egyedi fegyvereket, régről is ismerős térképeket, valamint exkluzív járműveket. Lássuk, megéri-e a plusz pénzt!

A DICE szerint ingame tartalommal lehet leginkább megfogni a tisztelt játékost, mintsem ilyen-olyan fröccsöntött műanyag, kétes minőségű játékkatonával. A limitált kiadás tíz plusz fegyvert tartalmaz majd a Battlefield 2-ből, négy járművet, tíz egyedi dögcédulát, 12 plusz rangot a multiplayer módban, valamint nyolc, sehol máshol nem megtalálható játékbeli testreszabási lehetőséget - ezzel is hangsúlyozva azt, hogy bizony mi vagyunk a keményarcok, mert prémium kiadást vásároltunk.

A Battlefield 2 hagyománya ebben nem merül ki, hiszen a 2005-ös elődből visszatér - a korábbi híreknek megfelelően - a Strike at Karkand, Sharqi Peninsula, Oman és Wake Island térkép, mely már ismerős lehet mindnyájunk számára. A testreszabási lehetőségek vélhetően csak katonánk külsőségeit határozzák meg, reméljük, egészen vad bakákat is megalkothatunk majd.

Jelen információkat kéretik szkeptikusan fogadni, hiszen sem a DICE, sem az Electronic Arts nem erősítette még meg őket.

26.
26.
AkosTorok88
#24: magyar oldalon még nincs vagy nem is lesz ?
24.
24.
danez11
#23: ja, mire megjön kábé 3 hét, shoptonal pont a megjelenési napon ...
23.
23.
wardprod
#22: Zavvinál olcsóbb :)
22.
22.
danez11
#14: KÉRLEKSZÉPEN INNEN: http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3BA15-Battlefield%203%20Limited%20Edition.html
20.
20.
Cuppak
#19 Az nem Limited Edition , amit te linkeltél.
18.
18.
Cuppak
EA store-n a borítóra rávan írva Limited Edition , magyar oldaloknál a borítóra nincsen ráírva és valamelyik oldalon mint az előbb linkeltem írja hogy ezután fog érkezni ..
valaki help pls :(
16.
16.
Cuppak
Információ
Fontos tudni: A megjelenés dátuma becsült dátum, az ár becsült ár. A játék elképzelhető, hogy Windows XP-n nem fog futni, csak Windows 7 vagy Vista.

!!!!!!!!!!->A játékból, igen korlátozott példányszámban, Limited Edition érkezése is várható.

Most akkor mi van ? ez limitált vagy nem ?
14.
14.
Shooter89
#9: Hát danez11 igazán megmondhatnád hol rendelted elő a limitedet, ha nem nagy kérés!!! Köszi csáó !!
13.
13.
wigyory
Én már nem egy game-t vásáróltam már új-ként, de mégis olcsóbban.PL: VATERA
Ha megjelenik a játék, kicsit vársz és már zuhan is az ára, mert egyre többen veszik és rájönnek hogy mivel még új-ezzel lehet az emlitett helyen lóvét szerezni ha eladja.
De mivel gyorsan telitődik a tipus az aukciós helyen csökkenteni kell az árát hogy el tudd adni, erre kell lecsapni- és jöhet bármiféle limited edition game.
10.
10.
Cuppak
Honnan lehet a limitált kiadást előrendelni ? Hiába keresem nem találom :(.
9.
9.
danez11
én már előrendeltem a limitedet, szal én nem maradok ki a jóból :P
8.
8.
NECROSMOKE
Jó cuccok lesznek biztos :)
7.
7.
elite_hun
#6: Nem tök mind1? Mindegyiknél az a lényeg hogy csak addig lehet megvenni amig el nem fogy. És az hülyeség hogy csak az első 1000 veheti meg. Annyit lehet csak megvenni amennyit elsőre gyártanak
6.
6.
hali74
A limitált nem azt jelenti hogy mondjuk az első 1000 veheti csak meg?
Ha prémium vagy gyüjtöi az egésszen más,most akkor kedves szerkesztő ez melyik a kettő közül?
4.
4.
DarkKony
#2: a limitált kiadás általában ugyan annyiba kerül, mint a normál...ha gyors vagy, és megjelenéskor még találsz limitált kiadást, vagy ha előrendeled megjelenés előtt, akkor tied a limited edition ( semmi plusz,,x" ezer kiadás nincs)
3.
3.
danez11
eddig sose vettem limited vagy ehhez hasonló kiadásokat, de ezzel a játékkal kivételt teszek :D
2.
2.
DzsungelCsirke
#1: Én kifejezetten utálom az extra tartalmakat, főleg ha fegyverről van szó. Ruhát meg kiegészítőt dobáljanak nyugodtan, de pályák, fegyverek járművek: Ezekért bizony fáj a szívem, de nem perkálok majd ki plusz ,,x'' ezret.
1.
1.
Hubert Cumberdale
Tisztázzuk már, hogy mit jelent az, hogy "egyedi". Mindenki aki megveszi a lmited editiont, kap egyedi dögcédulákat. Akkor az nem egyedi. Egyedi akkor lenne, ha minden limited e. vásárló másmilyet kapna. De ettől eltekintve teccik a dolog. Csak ne az legyen már, mint mondjuk a crysis 2-nél, hogy a limited extrák mind elérhetők a sima változatban is, csak ott fel kell oldani. Annak meg mi értelme? A sok hülye meg fizet külön egy platina dögcédula keretért, mert más plusszot nem kap. Na mind1
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...