Brink - magyarázzák a kezelőfelületet

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 3.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett a Brink negyedik tutorial videója, melyben a játék kezelőfelülete kerül kivesézésre. Sok meglepetésre természetesen nem kell számítani: lesz majd radar, életerőcsík és egy célokat összegző rész is, más kérdés, hogy némileg eltérő módon funkcionálnak, mint a többi játékban.

Ott van mindjárt a heath bar, melynek mérete a választott kaszttól függ, ráadásul folyamatosan növelhető, ha a csapat orvosa megajándékoz bennünket némi orvossággal. Jobb oldalt, a feladatrészleg sem szokványos: miután a játékban szerepjátékszerűen vállalhatunk el új küldetéseket, az óra folyamatosan ketyeg vissza, ez jelzi mennyi időnk maradt egy-egy kihívást teljesíteni. A jobb alsó sarokban a radar és a lőszerszámláló, a bal alsóban pedig a spéci képességek figyelnek - nem olyan bonyolult, igaz?

A Brink május 13-án fog megjelenni PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Ha már PC, akkor megjegyezzük: a játék természetesen előtölthető lesz a Steamen, és a szerverüzemeltetők is jól járnak, ugyanis anélkül futtathatunk dedikált szervereket, hogy magát a játékot telepítenénk vagy megvásárolnánk. A szintén Steamről beszerezhető eszköztárral részletesen testreszabhatjuk a többjátékos módokat, és természetesen házi készítésű kiegészítőkkel is teleaggathatjuk azokat.

14.
14.
Józsi_Doe
Az amcsiknak már a triviálist is meg kell magyarázni? LOL!
13.
13.
kekvillam
12.
12.
#11: Már működik? Tegnap este megpróbáltam de még nem volt elérhető...
11.
11.
elite_hun
#10: PSN az most is van :D
10.
10.
AnimeWarlord
Már izzítom a ps3-am x) remélem addigra lesz PSn....-.-
9.
9.
xXgoronikahunXx
#8: Én is arra veszem tolhatnánk együtt.Ha gondolod?
8.
8.
Noozi
már csak 10 nap várom ám nagyon (ps3 ra)
7.
7.
xXgoronikahunXx
#6: Single van benne azért írták, hogy a "story és a multi egybe folyik"mert a társainkat(alapból a gép)akármikor leválthatja egy haverunk, hogy együtt tolhassuk
6.
6.
Dresa
És Single rész lesz benne? Mert eredetileg ez főleg annak indult h a mélyszegénységben élők (milyen szavakat tanít meg a tv nem?) fellázadnak a citadellben élők ellen :)
Szóval tud erről valaki valamit?
5.
5.
xXgoronikahunXx
4.
4.
bance91
Nem tudja valaki lesz az xbox-os változatban co-op split screen?
3.
3.
giga321
Én meg erre gyűjtök. Parkour meg fps , mirrors edge után bármi jöhet ami ilyesfajta.
2.
2.
Split
Várósnak várós, csak az a baj, hogy a Witcherre gyűjtök. :(
1.
1.
shatterhand
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...