Sega és a 2012-es olimpiai játékok

  • Írta: InGen
  • 2011. május 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Nyilvánvalóan egyetlen sportesemény sem lehet teljes anélkül, hogy Sonic és Mario ne képviselnék magukat valamilyen formában. Tényleg, ha már formáról van szó; vajon miért nincs még Sonic és Mario Forma 1-es játék? Valószínűleg az öreg vízvezeték-szerelő komoly környezetvédő is egyben.

Szóval a Sega szokás szerint megjelenteti majd a 2012-es londoni olimpiai játékok tiszteletére a fantáziadús című Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games címen futó minijáték-gyűjteményt Wii-re és 3DS-re. Az anyag több mint 50 különböző, az olimpiai sportokhoz kapcsolódó kis játékocskát fog tartalmazni, és nyilvánvalóan mindenki nagyon élvezni fogja, akit nem áldott meg a teremtő olyan szervekkel, mint például az agy.

A hír apropója egyébként az, hogy a Sega szeretne megnyugtatni mindenkit: a játék készült, készül, és készülni is fog, ennek bizonyítékaként pedig három friss képanyag érkezett, melyeket alant lehet megtekinteni. Ugye mindenki megkönnyebbült?

 

 

6.
6.
p3ti
Valamilyen okból kifolyólag mario meghalna vhol , tuti beletennék vmi resident evil részbe olyan szinten agyonüthetetlen ....
5.
5.
lukaka
lehet ez már jön a WII 2-re
4.
4.
simi
kicsit tahónak éreztem a megfogalmazást, de felgörgettem és láttam hogy InGen írta, szóval már értem miért és rendben is van
3.
3.
Mortis
Wháááá. Most megnyugodtam. Huhh. :D
2.
2.
InGen
De, gyakorlatilag fanatikus rajongója vagyok :)

(btw felvenném a telefont, ha te lennék :))
1.
1.
iNKARNATE
Mario kart nem elég jó neked? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...