Videón az L.A. Noire mellékküldetései

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 13.
  • Videó
Link másolása
Immáron tényleg megindult a visszaszámlálás a Rockstar detektívjátékának megjelenéséig, a legfrissebb előzetesben az L.A. Noire eleddig kevésbé prezentált szegmensébe tekinthetünk bele. Nevezetesen a mellékes elfoglaltságokba. Lássuk, mivel mulathatjuk az időt a fő sztorivonal mellett!

A 40-es évek Los Angelese teljes mértékben korhű arcát mutatja elénk, ám számos akta átnyálazása és ujjlenyomatvétel között bizony hűsünk képes elfáradni is. Persze csak képletesen. A bűnügyek logikus előrelépései közti űrt kitölthetjük azzal, hogy erősítést hívunk egy észlelt, közeli rabláshoz, netán autólopást akadályozhatunk meg, de beleszólhatunk túszejtések végkimenetelébe is.

Ha ez nem lenne elég lehetőségünk lesz különleges verdákat, valamint filmtörténettel foglalkozó folyóiratokat is gyűjteni.

A Rockstar egyik fejese elhintette, hogy olyannyira sok tartalmat sikerült belepaszírozni a játékba, hogy kénytelenek voltak megvágni az anyagot, ám azokat későbbi DLC-k formájában nem hagyják elveszni, hanem elérhetővé teszik a rajongók számára.

15.
15.
adikas21
#14: Egyetértek,pedig már 4X végigjátszottam.
14.
14.
szerver
#13 annyira nem szar a mafia 2
13.
13.
Slik
ez szarrá alázza a mafia 2-t... pedig az első rész milyen jó volt ( a legjobb) :)
12.
12.
Quent1n
#4: Tesznek a petíciókra nagy ívben. Már csak azért is mert az aláírók közül se venné meg mind. Anno én is aláírtam minden ilyen hülyeséget de ma már látom, hogy nincs értelme. Ez üzlet. A PCs játékkiadás (teljes árú játékok) pedig mostanság nem olyan hűdejó üzlet. Sajnos.

Django: RDR zseniális lett. Ha ez is hasonló lesz akkor nem lehet panasz. Nagyon várom már, hogy kijöjjön. Megint egy egyedi játék.
11.
11.
Elmachete
Szerintem az hogy mennyire unalmas egy játék az nézőpont kérdése. Én megszereztem a Brink-et és az én szemszögömből semmit nem ér mert nem élvezem az esztelen rohangálást. Sokaknak tetszeni fog ez a játék másoknak nem szerencsére nem vagyunk egyformák. Grafikailag meg azért nem olyan rossz ez csak azt is nézzük hozzá, hogy mennyi tartalmat és játékidőt kapunk. Van olyan játék ami egy technikai demo lényegében cserébe a szemszaggató grafikáért kapunk 8 óra játékidőt.
10.
10.
Zuglopowa
Azért az utolsó mondat nagyon vicces :D
9.
9.
Django
#8: Tényleg igaz, mert nem mindegy hogy 12ezer ft-ot egy délutánért fizet az ember vagy több hétig is eltud játszani és persze azt is hozzá kell tenni, hogy szabadabb a játék, nem pedig végigszaladunk a megszabott útvonalon, akár egy folyosón. Én is nagyon bízom a Rockstarban, főleg egy Red Dead Redemption után...
8.
8.
hakydakillah
7. + azt is hozzá lehet tenni, hogy a játékidő nem 4-8 óra lesz, VÉGRE :-) Én bizakodva várom.
7.
7.
Django
Szerintem nagyon jó lesz ez a gém, végre valami értelmesebb játék nem pedig az agyatlan darálós játék amiből már van vagy 50000. Szerintem jó a grafikája nemtudom mit nyavajog mindenki ezen, nem csak az a lényeg.
6.
6.
K/G.
Most, hogy a városból is láttunk pár részletet szembe tűnik az érdekes grafika. Mintha egy festett képregényt néznénk, vagy nem is tudom. Egyedi.
5.
5.
steve 18
nekem nincs ezzel a játékkal semmi bajom, csak a grafikája olyannyira nem élethűű hogy.......
4.
4.
adikas21
#3: Tényleg erről nem indult petíció mint némely játék esetében?
Mert ha igen egy linket megköszönnék ha valaki dobna ki.
3.
3.
Dresa
Hát vagy be kell ruháznom egy konzolra vagy már most gyűjthetem a peticiót h hozzák PC-re is...
Mondjuk amugyis itt lenne az ideje egy kis konzolozásnak XD
2.
2.
sowsminimal
Háháá... az utolsó mondat :D nem kell megmagyarázni a bizonyítványt...
1.
1.
Dogmatix
Nekem az eddigiek alapján nem nagyon tetszik, de majd meglátjuk. Remélem tévedek :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...