BioShock 2 - a PC-s Minerva's Den dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 18.
  • Letöltés
Link másolása
Jobb későn, mint soha - tartja a mondás, de tény, hogy a BioShock 2 Minerva's Den címre hallgató letölthető tartalma a konzolos megjelenés után csaknem egy évvel jön ki PC-re is. A sorozatos halasztgatásokból tudjuk, nem volt minden rendben a fejlesztés körül, de úgy néz ki, megérte a várakozás.

Talán többen már feladták a reményt, frusztráltnak érezték magukat, amiért a Minerva's Den DLC kapcsán a PC-sek húzták a legrövidebbet. Rájárt a rúd a BioShock 2 rajongókra, tény, hogy a Rapture megálmodói meghallgatták imáinkat és rögzítették a csomag végleges megjelenési dátumát, mely még ebben a hónapban megjelenhet a letöltő ablakban, azaz május 31-én.

Szóval, ha kitartasz a vízalatti utópiák mellett, imádod, hogy a kezed helyén egy fúrófej mered előre fenyegetően, a Little Sisterektől lázba jössz, immáron semmi sem akadályozhat meg abban, hogy kifizess 800 MS pontot a bővítésekért, melyet rosszabb esetben a konzolpártiak már le is töröltek a merevlemezükről. Természeteen a letöltéshez elengedhetetlen a Games for Windows keretrendszere. Köszönjük, kedves Take-Two!

És köszönjük a hírt daenathnak is!

6.
6.
Xenomorf
Remélem nem valami rövidke kis intermezzo az egész! :)
5.
5.
HATRED
#2: :D jókor jut eszükbe
4.
4.
danez11
3.
3.
Optimus Prime
Ez is valamilyen spéci mód, mint a Proctecor Trial? Vagy netán új single kampány?
2.
2.
Mortis
Van egyáltalán olyan PC-s akinek még fent van a gépén, és nem kell újrainstallálni? :D
1.
1.
waynerooney108
Naon nyomul ez a daenath csávó! :D ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...