L.A. Noire - szeretik a csajok

  • Írta: InGen
  • 2011. május 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem elég, hogy szeretik, de úgy tűnik, hogy a női nem képviselőinek jobban is megy a játék, ugyanis a női agy működése sokkal jobb néhány olyan dologhoz, ami az L.A. Noire játékmenetének fontos részét képezik. Például kihallgatás közben az érzelmek leolvasásához a gyanúsított arcáról.

Azt ugyebár tudjuk, hogy a nők sokkal jobban felismerik a különböző testbeszéddel kapcsolatos jelzéseket, meg azt is, hogy az arcon megjelenő érzelmek felismerésében is köröket vernek a férfiakra. Arra azonban még nem gondoltunk, hogy mindez egyszer egy videojátékban fog még jól jönni, de a játék írója és rendezője, Brendan McNamara szerint pontosan ez a helyzet.


Az L.A. Noire fontos részét képezik a kihallgatások, aminek kapcsán McNamara a következőt mondta: "A nők nagyon kedvelik a játékot, s nagyon jók abban, hogy megállapítsák, hogy a gyanusítottak hazudnak-e vagy nem."

A direktor szerint azonban nem ez az L.A. Noire egyetlen különlegessége: "Azt figyeltük meg, miközben néztük, hogy játszanak mások az L.A. Noire-ral, hogy akár ők maguk, vagy a feleségük, netán a barátnőjük tolja, általában legalább ketten-hárman ülnek előtte, mintha egy TV-műsort néznének. Egyetlen játék le tud kötni egyszerre két-három embert, ami úgy gondoljuk, hogy egy elég egyedi dolog."

Várjuk, hogy a Gamekapocs olvasóinak milyen tapasztalatuk van ezzel kapcsolatban. Tényleg képes ennyi embert lefoglalni az L.A. Noire? Tényleg szeretik a csajok?

29.
29.
Erősen reklámszagú szöveg, egy nem kicsit érdekelt és ezáltal mindegy mit csak beszéljünk róla forrásból :) Amúgy elmondanám, hogy a csajok mire buknak az én környezetemben: Rayman Raving Rabbids (imádják minden porcikájukban!), Abe Oddysse / Exodus, Angry Birds és Zooma delux, meg az összes hasonló logikai építgetős cucc. A nejem pl. hardcore RRR-fan, de ilyenre, mint a LA-rá se néz, pedig volt, hogy RRR lövöldözős részében szétalázott számtalanszor... :) (A Crisis2-ben meg "maximum armour" és hullt a nép, mint a falevél én meg csak lestem... De szerinte az unalmas és az RRR sokkal jobb... Ez van :)
27.
27.
deviques
#26: Ennek a konzolgenerációnak a legjobb játéka, biztos vagyok benne, hogy még sokáig fogjuk emlegetni. Úgy, ahogy mondod, Rockstar minőség. Még csak úgy 3-4 órám van benne, de nehéz letenni.
26.
26.
martintoth
Csalódás a lóf*szt! Eddig számomra 2011 legjobb játéka! Utóbbi időben nem kötött le még így semmi, pedig minden nagyobb nevű játékot kipróbáltam! Igazi Rockstar minőség, csak ajánlani tudom!
25.
25.
vincze1211
#21: Az nem olyan biztos.Ugyan én még nem játszottam vele, de sztem nem oylan gáz(videók alapján).De az, hogy ki tölti le az első és a 2. részt a sok midnentől függ.Mondjuk vannak oylanok, akik akik az elsőt leszedik és jácanak vele, de nem kezdik el rögtön szedni a 2. dvd-t.Vagy egyszerűen nem ér rá.Vagy gáz az aránya, ezért nem szedi.Szal sok indok lehet.
24.
24.
Vopesz
#21: Szerintem ez csak a magyar iskolai nyelvoktatás színvonalát tükrözi :) Vagy az ms másolásvédelmét :)
23.
23.
M.invisible
Szerintem van igazság a leírtakban. A nőknek tetszenek az ilyesmi dolgok. Amikor Heavy Rain-nel játszottam, otthon voltam holiday-en, és kb az egész családot lekötötte, még apámat is, aki amúgy utálja a videojátékokat. Anyám meg egyenesen oda volt a story-ért, hiszen eléggé emberi érzelmek körül forog.
22.
22.
VV.Róbert
#17: Jó van na azt hitem hogy Robert McNamara be írtam a Googlére hogy McNamara és Robert McNamara adta ki most kinem hibázik,nincs olyan ember aki nem hibázik azt hitem hogy csak Robert McNamara nevű ember létezik a McNamara között.
De azért bocs.
21.
21.
dzsiádzsó
Hogy mennyire csalódás nekem az LA az egy dolog, de megnéztem egy mondjuk nem túl reprezentatív dolgot, első lemezt egy helyen 2556-an szedték le, a másodikat 1345-en ... Ez mindent elmond, év csalódása versenyen nyerne !
20.
20.
p.balou
#10: Nem is olyan jó arc a muterod mint amilyennek hittem :'D
19.
19.
Hubert Cumberdale
#18: Bakker én se néztem vissza a szövegbe, pedig gondoltam rá, csak ugye az emberi lustaság határtalan :D
18.
18.
Mortician
#17: Elbasztam mellesleg, nem neked szántam, hanem #13-nak... :)
17.
17.
xXgoronikahunXx
#16: A f@szom ,tényleg!:)Jó de nem az én hibám hanem VV.Róbert ő írta le rosszul a komentbe én meg nem néztem vissza szövegbe:P
16.
16.
Mortician
#7: , #12: Lehet velem van a baj, de a hírben Brendan McNamara szerepel, nem pedig Robert.
15.
15.
vytros
Az ilyen játékok valóban leköthetnek egy kisebb csapatot, azonban azt kifejezném, hogy a színészek akik a mimikát adták, eléggé egyértelműen adják a hazugot. A szöveg után folyamatosan másfelé néznek a szemükkel, ezzel elég könnyen elárulják magukat.
14.
14.
barack1
Az a rész, hogy egyszerre többen nézik, szinte minden kalandjátéknál bejön. Én a Secret files 1, Secretfiles 2, Runaway1, Runaway2, Syberia kalandjátékokat úgy játszottam végig, hogy a gyerekeim is ott voltak, és nézték, és találgattak, hogy vajon hogyan is kell továbbjutni. Szerintem a kalandjátékok egyszerre több ember számára is érdekesek lehetnek.
13.
13.
Hubert Cumberdale
#12: Akkora gamma lett, hogy kikelt a sírból megdicsérni! De erre már én is kiváncsi vagyok. Ilyen kamu hírek vannak itt? Létezik ez a játék egyáltalán? :D
12.
12.
xXgoronikahunXx
#11: Jó de én kérdeztem:)
11.
11.
VV.Róbert
#8: Jó azt én is tudom.
10.
10.
Slik
anyámnak pont ma mutattam meg egy kihallgatásos részt. egyből levette és tényleg az volt amit mondott... a lövöldözős rész viszont nem tetszett neki :D
9.
9.
waynerooney108
#4: Sztem ezt a játékot angoltudás nélkül játszani hülyeség, egyenesen BŰN. Mert a KIHALLGATÁSnak az a lényege, hogy érted amit hallgatsz:D
8.
8.
xXgoronikahunXx
#7: Akkor mégis, hogy mondhat jó dolgokat ha már halott?(Amúgy tényleg halott, most akkor ezt kb 2 éve mondta?:))
7.
7.
VV.Róbert
Robert McNamara már rég meghalt,2009-ben halt meg 93 évesen még a cod Black Opsban is benne volt:),nekem nagyon tetszik az L.A. Noire a gta 5 jobb lesz majd!haha.
6.
6.
drakecsaj
#3: Engem meg alapból taszít. Lehet hogy velem van a gond :D
5.
5.
Hubert Cumberdale
ááááá ez sem a mimika reklámja...
4.
4.
Jinbobo
Hát hogy a csajok szeretik-e azt nem tudom mert per/pillanat nincs csajom. Van két nővérem akiket hidegen hagy a játékvilág. Így csak a saját nevemben írok, Engem nagyon le vett a lábamról a game, igaz a párbeszédekhez nem ártana tudni angolul, de való igaz hogy az arckifejezések mindent elmondanak az adott személyről. Nagyon szuper játék! Szerintem nagy eséllyel pályázhat az év játéka címére.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...