Kooperatív mód a Ninja Gaiden 3-ban

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 26.
  • Hír
Link másolása
Az amcsik hivatalos PlayStation Magazine-ja közölte le az első hivatalos részleteket a Ninja Gaiden 3-ról. Első ránézésre mindent meg fog testesíteni a cím, amit a rajongók elvárnak: több hektoliternyi vért, 60 képkockás másodpercenkénti sebességet és 8 fős co-op játékmódot.

A Ninja Gaidenek mindig is a brutális nehézségükről voltak híresek, most sem lesz ez másképpen, el is felejthetjük a casualosodást, alkalmi gamerek inkább keresenek magunkak más elfoglaltságot. A harmadik rész minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektet Ryu háttértörténetére, ezért sem lesznek más játszható karakterek a játékban. A fejlesztők újabb lépést tettek a sötétebb, mélyebb történet felé.

Több fegyvert is tárolhatunk a kaland során, ráadásul minden egyes eszközt fejleszthetünk is a játék folyamán. Sokkal érdekesebbek a Team Ninja tervei a multiplayer meghonosítása felé: maximum 8 fő vehet részt a kooperatív és a versus elfoglaltságokban, PS3-on támogatott lesz a Move mozgásérzékelős vezérlő, mellyel sokkal könnyebbnek ígérkezik katanánk suhintása. Az erőszak tobzódására ismét számíthatunk, Hayashi-szan megígérte, hogy a durvaság jelentős paradigmaváltáson megy át, a jó értelemben véve.

8.
8.
Meximanalert
#7: De azért remélem a plasztik grafikán egy kicsit változtatnak
7.
7.
Meximanalert
#6: Az egy kettőt kitoltam és borzasztóan élvezetes volt!! Meg katasztrófálisan nehéz az NG 2 de a vége fele már esélye nincs már senkinek ryu haragjától :):)
5.
5.
attila 999
huhaaaa,egyes megvan.brutalissan jo volt.de meg a kettesig nem jutottaam el.ehhh-.persze ami kesik nem mulik.ez meg amugy is varoooos.sok sok veeeert
4.
4.
attila78
Emlékszem még az első részre,mennyit szoptam te jó ég!Normálon is nehéz volt.De várom már ezt a részt is!Unalmas állandóan lövöldözni.Kell egy kis változatosság :)
3.
3.
vergil14
jól mondod Dante ! XD Végre valamiben egyetértünk XD
2.
2.
rossitibi
Ja és a kooperativ jöhet! :)
1.
1.
rossitibi
Csak már valamit mutathatnának!! Ha jól értelmeztem a csajokkal nem kell menni! Örülök neki :) Megváltás volt mikor ujra Ryu-val harcolhattam! Nagyon nagyon várom már!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...