E3 2011: Már fut Wii U-n a Darksiders II

  • Írta: InGen
  • 2011. június 9.
  • Érdekesség
Link másolása
A Nintendo Wii U, a világ valaha látott leghülyébb nevű konzolja nemcsak a közönséget és a részvénytulajdonosok véleményét osztja meg, de az is kiderült, hogy a külsős fejlesztők játékai Xbox 360-on és PS3-on futottak a Nintendo bemutatóján. A Darksiders II azonban már tényleg működik az új konzolon.

A THQ ügyvezető igazgatója, Danny Bilson elmondta, hogy a Darksiders II-n dolgozó Vigil stúdió az elsők között kapott fejlesztői kiteket a Nintendótól. A cég arra számított, hogy bemutathatják majd az új konzolon futó játékukat az E3 alatt, ezért a showt megelőző 5 hétben külön programozók dolgoztak kifejezetten azon, hogy az anyag fusson Wii U-n. Végül aztán a Nintendo úgy döntött, hogy a külsős fejlesztők játékait a biztonság kedvéért inkább PS3-ról és Xbox 360-ról mutatja be, illetve hogy ne legyenek még teljes játszható játékok a látogatók számára.


Bilson megerősítette, hogy a játék Wii U-s verziója ugyanolyan jól fog kinézni, mint a PS3-as és Xbox 360-as változatok. Amikor arról kérdezték, vajon a Nintendo miért nem hajlandó elárulni a teljes hardveres specifikációkat, Bilson elmondta, hogy a konzol néhány pontja még nem végleges, több helyen fejlesztésre szorul.

2.
2.
Scoo
Pont jól tették, hogy nem vártak. Sokan kivannak éhezve egy új konzolra. Az MS és a Sony még jó pár évig nem fog előállni új gépel, így az új Wii-nek lesz két éve, hogy grafikában ugyanazt nyújtsa, mint a társai. Utána se lesz nagy bajban, úgyis fognak kijönni még az új konzolok után is xbox360 és ps3 portok is. Ha meg bazi erős hardvert raknak bele, akkor túl sokba fájna a gép. Így is kockázatos vállalkozás a spéci irányító miatt.
Arról nem is beszélve, hogy egy új konzol sose mutatja meg mit tud igazán még a legelején, így egy idő után lefogja hagyni a 360,ps3 duót.
1.
1.
bali182
A befektetőket/fejlesztőket az ijeszti el szerintem, hogy amíg a Microsoft és a Sony már a következő generációs konzolon gondolkozik/dolgozik, addig a Nintendo gépe most érte be az aktuális generációt (technikai szempontból persze). Így pár év múlva ugyanúgy le lesz maradva, mint most a Wii. Nem is értem, hogy miért nem vártak és dobtak össze egy ütősebb gépet...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...