E3 2011: Dátumot kapott az Assassin's Creed

  • Írta: InGen
  • 2011. június 9.
  • Hír
Link másolása
Ahogy közeledünk az E3 vége felé, úgy kellene egyre kevesebb érdekes bejelentésnek jönnie. Ez azonban szerencsére eddig nem így van: a Ubisoft most például elárulta az Assassin's Creed: Revelations végleges megjelenési dátumát, s azt is, hogy már készülnek az újabb részre.

Az Assassin's Creed: Revelations a korábbi gyakorlattól eltérően egyszerre fog megjelenni PC-n, Xbox 360-on és Playstation 3-on, mégpedig november 15-én. Az egyébként is hatalmas rajongótábor pedig már nagyon ki van éhezve arra, ami valószínűleg egy mérföldkő lesz az Assassin's Creed történetében.

 
A Revelations ugyanis lezárja Ezio és Altair történetét, amivel a készítők szerint egy nagyobb fordulóponthoz érkezik a sorozat sztorija. Az egészet úgy fogják alakítani, hogy remekül megágyazznak a valamikor a jövőben érkező Assassin's Creed III számára - legalábbis ezt nyilatkozta Tom Bramwell a Ubisofttól.

18.
18.
Speper
Én annak a híve vagyok, hogy felőlem késhet a PC-s megjelenés... de kapjunk egy olyan AC-t, mint eddig! Nagyon kevés sorozatról tudom azt elmondani, hogy az összes részét imádom...
17.
17.
Vopesz
#15: Úgy lenne az igazi, ha meghalna, én legalábbis azt várom.
15.
15.
sherex
szerintem Ezio vagy vissza vonul vagy meghal
14.
14.
kebi90
Várom a dátumot, de jaja késni fog PC-re megint én szerintem is legalább 1 hónapot!
12.
12.
lolman598
adható lenne,ha végre tényleg egyszerre jelenne meg midnenre.PC-sként hatalmas önuralom kellett,hogy ne spoilerezzem le magamnak a Brotherhoodot
11.
11.
Zohi
#10 Ez butaság.......
10.
10.
lukaka
Amugy ezután nem a a 3 fog következni hanem bemutatják azt a a karkatert akivel a 3.-ba leszenük és aztán jöhet a 3. rész
9.
9.
Hát remélem, hogy ez a dátum már fix, és tényleg nem csúszik a PC-s megjelenés...

#6: Tuti hogy hatalmas szerepe lesz majd Desmondnak a harmadik részben, de ettől szerintem még ugyanúgy kapunk majd egy új főhőst is. Ha jól emlékszem anno volt egy olyan hír/pletyka, hogy a 2 a francia forradalom idején fog játszódni, csak hát nem így lett. Talán majd most... :)
8.
8.
HATRED
#4: hát azért szerintem sokan nem vágják a kettős adóztatást. én is csak azért mert idén tanultam :D
7.
7.
adamsfamily
#5: Elméletileg idén november 15.
6.
6.
ATi0021
Kíváncsi vagyok milyen fordulóponthoz fog érni a sorozat. Hiányozni fog Ezio és Altair is, remek karakterek voltak. Van egy olyan érzésem, hogy a 3-ban teljes szerepet kap Desmond, főleg hogy részről-részre mindig több szerepe volt.

Remélem a megjelenési dátum nem változik. Valahogy eddig a PC verzió mindig el lehet halasztva, talán most nem lesz. Igaz mindig volt némi extra tartalmon kárpótlásként.
5.
5.
biohazard rex
és ez a november 5., 2011-re vagy jövőre várható? :D
4.
4.
robi009
az assassins creed olyan mint a kettős adózás szulejmán idejébe ,ha nemvágod miaz akkor buta vagy
3.
3.
elite_hun
#2: Sztem a történetre gondolt...
2.
2.
danez11
Az egyébként is hatalmas rajongótábor pedig már nagyon ki van éhezve arra, ami valószínűleg egy mérföldkő lesz az Assassin's Creed történetében.

ez butaság, pont annyira lesz jó/rossz mint a többi.
1.
1.
mugen
Már nincs messze. Várjuk! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...