Gears of War 3 - hatmillió eladott darab a cél

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 17.
  • Biznisz
Link másolása
Cliff Bleszinski, az Epic sztárdesignere szerint örülni kell annak, hogy a Gears of War 3 még ősszel meg fog jelenni, mert a BF3-mal és a Modern Warfare 3-mal felvértezett november rendkívül zűrös lehet. Ennek ellenére hisz abban, hogy a sorozat jelen darabja bír majd a legszebb számadatokkal.

Cliff Bleszinski elvárásai magasak a Gears of War 3 eladásai kapcsán, erre az IndustryGamersnek adott interjújában fel is hívta a figyelmet:

"Határozottan több mint hatmillió, természetesen. De legbelül, ha tökéletesen őszinte és becsületes szeretnék lenni, úgy érzem, ha megüti a tizet, az fenomenális lenne. De én csak imádkozhatok és reménykedhetek. Minden a játékosoktól függ és azok pénztárcájától."

Az utóbbi két Gears of War együttesen ért el 12 millió eladott példányszámot, így ez a 6 nem is annyira tűnik lehetetlennek, főleg, hogy a sorozatban most dominál leginkább a multiplayer szegmens.

"Azt is szerettük volna átadni a játékkal, hogy a játékosok lássák, nemcsak a kampányra szorítkozik minden. Szóval van nekünk Beast módunk, van nekünk Horda módunk, hatalmas versus multink és egy nagy kampány, amit nehéz letagadni. Ezért szeretnénk a játékosoktól azt, hogy ezt a 60 dolláros játékot az első nap megvegyék, és megtartsák mindörökre."

Az online rész fontos szegmense az Epic stratégiájának, mely mindinkább versenyképessé teheti őket a zsúfolt karácsonyi szezonban, mely tele van durva címekkel: ott lesz a Modern Warfare 3 az Activisiontól és a Battlefield 3 az EA-től.

"Ez a két cím fog fej-fej mellett haladni novemberben, addig van jó másfél hónapunk, hogy megragadjuk az embereket és magunkhoz láncoljuk a megnyitható extrákkal és achievementekkel, amiket a gamerek imádnak és azt mondják: 'A fenébe is, nem. Meg akarom venni a Call of Dutyt vagy a Battlefieldet, de meg akarom tartani a Gears of Wart is.' Ez az amiben reménykedünk" - tette hozzá CliffyB.

A szeptemberi megjelenéssel több játékost elorozhatnak a durva multiplatform FPS-ek elől, s egyéb finomságokat is tartogat nekünk az Epic a karácsonyi szabadidőben: dupla vagy tripla XP-t, vicces üdvözőlapokat, miegyebet. Még tovább polírozzák a multit, így kibírhatják vele a játékosok ezekben a "nehéz" időkben is.

A fickó mesélt egy kicsit a készülő Gears of War-filmről is. Elmondása szerint semmi nem megy simán. "Ez a fejlesztés a pokolban van most" - mint mondja. Hollywood egy bonyolult állat, ahol mindenféle furcsaság folyik. Inkább szeretnének egy nagy és brutális filmet, olyat, mint maga a frencsájz, mintsem egy szar filmet. Senki nem tudja mi sül ki belőle a végén, példaként Peter Jacksont hozta fel, aki szintén évekig készítette a Gyűrűk Urát.

43.
43.
BIG,T
#39: én sem tudom de amérikában angliában stb.. azért vannak pár millióan és a gears of war 3 megjelent az eggyik orosz újságban megjelent a gow 3 részletei biztos a neten megvan a fordított változata is
42.
42.
BIG,T
nekemis az a bajom minta többinek mind a 2 rész kifacsartam amennyire csak tudtam de live-om meg nincs amm meg a multi az bazi bazi jó
41.
41.
kopic
#17: Szerintem is GoW-ba a multiplayer a legfontosabb, ami viszi a pálmát! De a singleplayer is kurva jó benne ! Sajnos én abétát nem tudtam kipróbálni, mert sajnos nincsen livom, pedig biztos jó lehetett!
40.
40.
kopic
39.
39.
kopic
A 6millió simán meglesz, de szerintem ha már ennyit el tudtak belőle adni az már egy fantasztikus dolog
De ha 10 is megütné az eladások száma az már meg elképesztő lenne, én úgy gondolom hogy erre nincs sok esély, de azért reménykedek benne!
Max.:8-9milliót fognak eladni
37.
37.
problemchildren?
#33: Sztem olyasmi HSZ értékelő rendszer kéne mint ncoreon. Tudjátok az -10;+10 cucc.Mondjuk még jobb lenne korlát nélkül és akk senkit nem kéne elküldeni mert észre venné magán mondjuk ilyen -30nál :D
36.
36.
hakydakillah
34. azzal talán nem, de ennek engedélyezése nem tőlem függ. De szerintem mindig az első gondolat az igazi, akkor is, ha van benne egy-két hiba. :-)
35.
35.
AssaX
ez az én vagyok a 35-ik hozzászóló XD
34.
34.
K/G.
#33: Off: Időkorláttal nem lehetne visszaélés.
33.
33.
hakydakillah
30. ez van, nem szerethet mindenki :-D

Remélem az új DMC játéknak is lesz gyűjtői változata, egy Gay Dante szoborral, mert akkor azt megveszem neked :-D Tudom, hogy mennyire bejön neked.

A szerkesztés funkció nem rajtam áll, de talán azért nincs, mert sokan visszaélnének vele, és ezerszer átírnák a mondandójukat, ami által a reakcióknak nem lenne értelme...
32.
32.
problemchildren?
#29: Marcus mestert meg kéne szerezzem (Szobor):D Remélem nyáron minden jól megy és akkor tuti h epicet beszerzek valahonnan :D.Amúgy engem a story jobban érdekel,mint a multi.
31.
31.
dante92
#30: #29 "ha minden jól megy akkor nekem :-)." szerk.
(Mikor lesz már komment szerkeztésre lehetőség?)
30.
30.
dante92
#27: Te vagy fasza, hogy beszólsz egy modinak :-D!

#28 ha minden jól megy akkor nekem :-).
29.
29.
hakydakillah
28. na mind1 fiúk, maradjunk már inkább a témánál :-)

Epic Edition kinek fog feszíteni az otthonában?
28.
28.
problemchildren?
#26: ezt akartam irni csak lusta voltam kifejezni magam
#22:azt hittem leesik és csak viccből írtad :(
27.
27.
AssaX
#26: kimoderált üzenet
26.
26.
hakydakillah
22. olvasd át, szokják ezt a kifejezést használni írásbeli kommunikáció során is:

http://www.geewa.com/pool-live-tour?invite=3033@1308335825649&from=fb-invite

25. Na látod! :-) Végre egy közös pont, amin elindulhatunk :-)
24.
24.
AssaX
#23: Ezt most nem értem mit akartál írni ?
23.
23.
problemchildren?
#22: TROLLOLOLOL ... ember :D:D
22.
22.
AssaX
normális hangnembe hogy lehet írni XD ez olyan mint amikor nagy betűvel írok msn-en azt írjak vissza ne kiabálj ....
21.
21.
hakydakillah
18. úgy jött le, mintha kijátszottad volna őket, bocsánat ezért...

Amúgy meg normális hangnemben írtam neked, nem kell itt dühöngeni... Nem jöhet be mindenkinek ez a játék, ezt is írtam. Szóval ha neked nem tetszik, az a te dolgod, te ízlésed, engem nem zavar. Nekem pl. a Halo nem tetszik, miközben mindenki fanatikusan imádja :-)

Koromat meg megtalálod a profilomban.
20.
20.
roli33
Ha minden jól megy nyáron veszek boxot és megveszem a gow2-t, aztán előrendelem a 3-at. Várom!
17.
17.
hakydakillah
14.én ha valamit unok, azzal nem játszom, főleg nem viszem végig mindkét részt :-) Max. olyan esetben, ha megvettem, na akkor azért ne vesszen kárba... De te neked nem került semmibe, akkor miért KELLETT játszanod vele? :-D
GOW 2 történetére még egy rossz szót nem lehet szerintem mondani, ha ez neked unalmas volt, akkor nem tudom milyen játékkal kellene játszanod... Na, de senki se egyforma, és ez így rendben is van...
Nálam úgyis a multin a lényeg, ami rohadt jó lesz, eleve a bétába minimum 100 órát öltem bele :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...