Gears of War 3 - a cél a Halo megszorongatása

  • Írta: InGen
  • 2011. június 18.
  • Érdekesség
Link másolása
A Gears of War többjátékos módjával kapcsolatban azt tapasztaltuk, hogy ahány ember, annyi vélemény. Eddig minden résznek megvolt a maga problémája, legutóbb például a hosztoló játékos túlzottan nagy előnye, de Cliff Bleszinski szerint a harmadik résszel legalább a Halo szintjére szeretnének kerülni.

A Gamekapocs saját Ca$h bácsija például imádja a Gears of War egyjátékos részét, de ki nem állhatja a többjátékos módot. Mondjuk az említett úriember a Halo multiplayer részét sem szereti. Igaza lehet tehát Cliff Bleszinskinek, amikor azt mondja, hogy a Gears 3-mal legalább a Halo multiplayer-szintjét szeretnék elérni, s azt még ő sem hiszi, hogy a Call of Duty közelébe tudnak kerülni.

 
"Nem hiszem, hogy meg tudjuk ütni a Call of Duty játékosszámát, mert az a játék már egy túl nagy szenzáció, de azt remélem, hogy a Halo számaihoz legalább közel tudunk kerülni" - mondja az Epic design főnöke, majd azt is hozzátette, hogy mindkét franchise fantasztikus, de előnyben is vannak a Gears of Warral szemben, hiszen míg utóbbi csak a harmadik résznél tart, addig Call of Dutyból és Halóból már sokkal több jelent meg, így több idejük volt rajongókat gyűjteni.

Valószínűleg az sem elhanyagolható tényező, hogy míg a Halo és a Gears kizárólag Xbox 360-on jelenik meg, és így nagyjából egy ligában indulnak, addig a Call of Duty multiplatform.

Szóval, ha multiplayerről van szó, ti mit preferáltok? Call of Duty, Halo vagy Gears of War?

17.
17.
martintoth
Én mindhármat preferálom, bár Call of Dutyból én szívem szertint csak a MW2-t tartom "csodának". A Halo 3 nagyszerű volt, a Reach pedig számomra tökéletes, de a Gears 2. multiával is rengeteget töltöttem már el! :)
16.
16.
K/G.
#15: Nálam a Reach nyert. Mérföldekkel évezhetőbb, mint a 3. A trollokról meg nem a játék tehet. És sajnos mindenhol ott vannak, nincs olyan multi, amit nem leptek el a 10-12 éves vérpistikék.
15.
15.
NinjaNorb
Attól függ melyik halo mert a halo3 multija jött be eddig a legjobban a reach meg nagyon nem tetszett kivéve a firefight rész de általában azt is tönkre tették a 12éves trollok...
14.
14.
Yami
A Halo a legjobb multi alapanyag Xbox 360-on.
13.
13.
kopic
A Gears of war egyértelműen:szerintem multiplayerben meg singleplayerben is sokkal jobb mint a Halo vagy a Call of Duty.
a gears 2 multiplayerével még a mai napig is játszom, és eddig mégnem untam meg
pedig már kb.1 éve játszom ezzel a funkcójával

De az 1.rész multiplayer nem tetszett
12.
12.
savior10
Játszottam már énis Cod-okkal de soha nem értettem mi oylan nagy durranás benn.Szerintem mind hangulatilag mind történetileg a Halo és A Gears of War széria felülmúlja a Cod-ot
(Ez csak saját vélemény nem akartam senkit se megsérteni ha esetleg nagy rajongója a Codnak)
11.
11.
Cuppak
BF, Jedi acaedmy , Warcraft III, TF2 , Runes of magic :P
10.
10.
utahl2
Nekem a Gow 1 multija nem tetszett, de a 2-nek már igen.
9.
9.
Mortis
#1: Gondolom amikor jól bedrogozol s annak képzeled az egyik hírt, ha esetleg leszel olyan elvetemült abban az állapotban és leülsz a gép elé.

Ezek közül egyiket sem kedvelem különösebben. Szóval felőlem csatázzanak, csak ne legyenek olyan hevesek, hogy felrobban tőle az Xbox. :)

8.
8.
Gorre
Ha multi akkor CoD, de csakis haverokkal, pubolni rohadtul semmi értelme benne.
Pubolni ott a Halo, ami abban jó szerintem.
És ott a GoW, aminek a multija sosem tudott megfogni, de singleben veri a másik kettőt.

Szóval az én választásom: GoW
7.
7.
Alienji
A Halo és a GoW teljesen más kategória. Nem lehet összehasonlítani.
Kb erről ez jutott eszembe: NFS Run - a cél a Halo megszorongatása. :D
6.
6.
hakydakillah
Én multi terén TPS rajongó vagyok. COD-hoz hasonló játékokat hamar meguntam eddig, mert csak lövölde hangulata van számomra, ki reagál gyorsabban, és lövi le a másikat.
Rengeteg játszottam a Gears és a Uncharted multijával, de természetesen a GOW a nyerő. Imádom, hogy rengeteget lehet taktikázni benne, csapdákat elrejteni, és mindenkinek meg a saját kis fegyvere, amit használ - legyen szó sniper, vagy lancer-ről, de mindig akad olyan is, aki bevállalja az óriás fegyvereket is. Szintén nagy kedvenc a horda, amivel már több játékban találkoztam, és imádom :-)
5.
5.
vytros
Halo és BF személy szerint. Gears of 1 multijával játszottam, de nem igazán jött be :/
4.
4.
problemchildren?
#2: nekem a reach multija túlon-túl pörgős...a Gow multiját nagyon bírtam...mostanába codozok
2.
2.
K/G.
Ha multiról van szó? Mind :) Imádtam gears2 multiját, de meguntam. Visszatértem a COdhoz, amit szintén nagyon szeretek, de azt is meguntam. :) Most Reach megy ezerrel, amíg meg nem unom. Szóval nekem jöhet minden,.
De ha kijön a Gears3, nem kérdése, hogy mit fogok tolni.
1.
1.
Hubert Cumberdale
Olyan hír mikor lesz, aminek az a címe, hogy "A cél: A játékosok szórakozása és elvárásainak kielégítése" ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...