Érkezik az új Naruto Shippuden-játék

  • Írta: InGen
  • 2011. június 19.
  • Hír
Link másolása
Hölgyeim és uram, azt hiszem, egy történelmi nap ez a mai: megvan az első olyan játék, amilyen hosszú a címe, hogy nem fér ki a Gamekapocs híreinek címébe. Büszkén bemutatkozik a legújabb Naruto-univerzumra épülő játék, a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generation.

A Jump magazin következő héten megjelenő számából szivárgott ki egy újságszkenn, melyen látható, hogy hamarosan új Naruto-játék érkezik Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. Az extra hosszú nevű Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generation valószínűleg (és a képekből ítélve) azért kapta ezt a címet, mert a fiatalabb és az idősebb generáció is szerepel benne.

Úgy tűnik, hogy C, Darui, Zabuza Momoichi, Raikage és Haku mindenképp meg fog jelenni benne, de valószínűleg jövő héten a hivatalos bejelentéssel együtt többet tudunk majd meg.

67.
67.
vizipocok
#48 amm Suigetsu nem tartozik a 7 kardforgatókhoz:p neki a bátja a régi generációs 7kardforgató mestere!:)
66.
66.
sziszka123
#4: nem vagy 100-as azoknak szar a grafikájuk és a játékélvezet is szarabb de ha megveszed az új naruto-t akkor nem fogsz csalódni mert hosszabb lessz és nehezebb
65.
65.
sziszka123
szerintem tök jó lesz én mind a kettőt kijátszottam a plusz küldetésekkel együtt de nem tudjátok hogy mikor jelenik meg?Már nagyon várom pls válaszoljatok
64.
64.
DiegoSan
Ez igaz.Jó a dragonball de azt máshol kéne megvitatni nem pedig itt
63.
63.
Alvess
mert a cikknek semmi köze hozzá talán azért
61.
61.
Alvess
offoljuk már a dragon ball os témát
60.
60.
Garfartix
#57: Az itteni tesztben, meg a wikipédián is az van, hogy nincsenek benne, nem lehetsz Saiyan.
59.
59.
IceColdKillah
Hát nekem a sima Ninja Storm van meg eddig, de már rég nem játszom vele... Majd ha kijön akkor kipróbálom, hogy Rock Lee-t milyen gizdára csinálták.
58.
58.
GohanSSJ
Az ujj Dbz x360 ra szerintem jolesz:) majom vegita is benne lesz végre jácchato kariként
57.
57.
Dark_Temptation
#55: egyáltalán nem vették ki belőle. Van a játékban Saiyan
56.
56.
Garfartix
#51: Pcsx2-t nem szeretem, mivel a legtöbb péesskettős játék, amit játszottam, más-más az irányítása, van, hogy még a kontrollert is meg kell változtatnom. Ezzel akkor voltam gázban, amikor az egyik Naruto-s bunyós gémet játszottam vele, tök egyszerű irányítással ( 1 gomb az ütés, és a jutsukhoz is csak nyilak kellettek), aztán átmentem egy másik játékba, ahol meg kellett változtatnom a kontrollert, mert a másik fajta beállítás nem volt megfelelő. Ezért szeretem jobban a Dolphint. Az nem akad, egyszerű beállítani, és én ugyan azt az irányítást használom Budokai Tenkaichihez, mint a Naruto játékhoz. Ha gondolod, pm-ben leírom, mit csinálj Dolphinnal, hogy mukodjon a BT3.
55.
55.
Garfartix
#52: Én a DBO-val nem gémelnék, ennek több oka is. Az a gáz, hogy kiszedték a csillagharcosokat, ez meg olyan, mintha a tOR-ban nem lennének Jedik meg Sithek.
54.
54.
hakydakillah
24. fogtok még mindenkit látni, hidd el... :-) Én olvasom a mangát, mert nem bírtam idegekkel, hogy mennyi fillerrel van tele az anime
53.
53.
SSJ Gábriel
#46: Azt is láttam már. K..va jól néz ki,de ez sem pc-s,mellesleg meg ha be is tudnám tölteni,a pc-m szerintem úgysem bírná.
Azért mert emulátorral megy,vagyis a teljesítménye a gépnek szerintem a felére csökken,és emiatt már a gép nem bírná el azt a grafikát amit ez elvárna. :(
#44: Az a half life-os engines egy vacak. A grafika,a megjelenés. De legalább vannak benne sárkánygömbök,ezért én is beszereztem (letöltöttem).
Viszont a quake 3 motorost elfelejtetted. Ennek a neve a Zeq2Lite,és nekem ez a kedvencem. (bár nem tudom hogy kéne multizni és nem tudom hogy lépjek be hamachi-s szerverre,azért lelkesen elrepülgetek egymagamba a namekon.)
Illetve van egy olyan hogy Bid For Power,de ennek nem tudom most így hirtelen hogy milyen motor kell,de azt tudom hogy kellene a motorhoz az ahhoz tartozó eredeti játék (pl: quake 3 engine - Quake 3).
52.
52.
SSJ Gábriel
#44: A DBO-t már én is figyelem,de én csak 1 éve. Amúgy elméletileg van hozzá english patch,amivel angollá lehet varázsolni. De szerintem fizetős az account vásárlás.
Vagy te hogy tudod?
51.
51.
SSJ Gábriel
#38: Hát én mondjuk pcsx2-vel nyomtam az infinite world-öt és tűrhető volt.
Ott nem kell olyan gombokat külön beállítani hogy erre repüljön,vagy arra repüljön,simán az van,hogy előre,hátra és annyi van még hogy hátrafelé repülhetsz.
Kész. Az energiahullám (pl:kamehameha,galick gun),az átváltozás,a szuper támadás,illetve a full power(kék aura goku körül) csak két gombos kombinációk,és szerintem tökéletesen lehet vele gamelni pc-n is,csak amikor kiütnek,akkor kell nyomogatni.
Egyébként én is próbáltam a BT3-at,de nekem nagyon akadozott és valami eszméletlen villogós volt az egész. Míg az IW csak lassabb volt mint kéne.
Szóval szerintem próbáld meg letölteni a pcsx2 0.9.6-ot és a Dragon Ball Z Infinite World-öt.
50.
50.
Mortician
#41: Természetesen a sztori ugyanaz, mivel az anime a manga "megfilmesítése" (megfelelőbb kifejezés most nem jut eszembe). A különbség annyi, hogy az anime tele van töltelékrészekkel, visszaemlékezésekkel stb. Meg van egy-két apróbb változtatás, hogy TV képesebb legyen az anyag, valamint visszafogják a "brutálisabb" jeleneteket.
49.
49.
Alvess
#48: Kisame is az uj generáciohoz tartozik már
48.
48.
giga321
#39: No igen a Mizukage testőre is kardforgató de az már a mostani generáció. Az igazi ütős gyilkos Legendás 7 Kardforgató az az előző generáció amiben Zabuuza van Meg Kisame meg a mangában már muttatták a többi 5--öt .Szal ez a Mizukage tetőre sehol sincs azokhoz képest. ( Jah meg Suigetsu is kardforgató.)
47.
47.
GohanSSJ
http://www.gametrailers.com/video/debut-trailer-dragon-ball/713760
46.
46.
GohanSSJ
Amugy már elkezdték csinálni az ujj Dbz gamet is Xbox360 és PS3 ra ugyfog kinézni mint a zenkai battle royal arcade gép játéka és elég igéretesnek nézki a neve Dbz Project Age 2011:)
45.
45.
Dark_Temptation
#41: volt egy 4. is nem?? még a naruto-ban filler epizódok között, 1 csuklyás figura aki élve eltemetett embereket vagy talán rosszul emlékszem?
44.
44.
adriano28
#38: van dragon ballra pc game az egyik aza half life os engines a másik meg a DRAGON BALL ONLINE amit tesómmal már 2 éve figyeljük de basszák koreairól átrakni angolra így meg csak koreaiul lehetne rajta tolni, na de a DBO nagyon jól nézki
43.
43.
adriano28
#19: nekem is, csak azt mondom hogy ez ne olyan stílusú legyen ink legyen olyan szerepjáték stílusban mint a fable..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...