Colonial Marines - mindenki ezt a játékot akarta

  • Írta: InGen
  • 2011. június 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Sokak szerint az Aliens volt a legjobb rész a sorozatban, s még többen gondolják úgy, hogy ez főként a rendező, James Cameron érdeme. A Gearbox szerint a Colonial Marines lesz az a játék, amit mindenki akar az Aliens megtekintése óta, de eddig senkinek nem állt módjában elkészíteni.

A James Cameron által rendezett Alien-sorozat második része, A bolygó neve: Halál komolyan elszakadt a Ridley Scott-féle elsőtől: igazi, kőkemény sci-fi akciófilmet láthattunk, ami azóta számos játékot ihletett. A Gearbox szerint eddig senki nem tudta elkapni azt a hangulatot, amit a film nyújtott, s a Colonial Marines lesz az igazi "Aliens-folytatás".


A dologgal kapcsolatban Brian Martel nyilatkozott a Gearbox képviseletében, s elmondta, hogy habár történetileg a játék a film harmadik része után játszódik, hangulatban viszont a másodiknak a folytatása. Ezen kívül az úriember úgy gondolja, hogy a játékiparban nagyon sokan szerették volna már ezt elkészíteni, hiszen folyamatosan látni olyan poénokat, hogy akár a Halóban, akár a Call of Dutyban az Aliensből neveznek el karaktereket, vagy onnan tűnnek fel jelenetek.

"Az egész ipar le akart csapni erre, szóval igazán megtisztelő, hogy végre egy olyan játékot készíthetünk, ami méltó lehet Cameron víziójához" - fejezte be Martel. Nos, a Duke Nukem Forever után azért kissé tartunk a Gearbox következő játékától, bár valószínűleg a játéklegenda középszerű minősége nem teljesen az ő lelkükön szárad.

18.
18.
odin2011
Hát ezt télleg k...rvára várós !!!!!!!!!!!
17.
17.
Bins
#16: DNf már legalább 13-14 éve bukta. én ezt nem vetném a gearbox szemére, szvsz ezt a játékot is az miatt a kalap fos miatt jegelték, csakhogy ne menjen a kárára... remélem igaza lesz mr martelnek:)
16.
16.
Józsi_Doe
A Duke Nukem Forever bukta után a gearboxnak csak ne legyen olyan nagy arca. Talán ha ezt jól megcsinálják akkor elfogadjuk kárpótlásnak.
15.
15.
hedzsooo
#9: ...Johetnenek mar, felolem napkozben is ! ^^ Remelem, h tenyleg olyan jo lesz ez, mint ahogyan mar reklamozzak ! ^^ :D
14.
14.
hedzsooo
#7: Nem volt a 2010-es AVP sem rossz, csak a kritikusoktol kapott gyenge ertekelest tobbnyire kulfoldon, aztan persze igy itthon is. Esetleg, ha megnezed, akkor lathatod, a jatekosok mindig sokkal jobbra ertekeltek, mint a kritikusok. Most is meg szep szammal nyomatjak a multijat, allando tagok is vannak szep szammal, meg persze ujak is feltunnek rendszeresen. ;-)

En kb. 2 honapja toltam a multijat utoljara, mert nincsen idom multizgatni sajna, akkor ugyanis mas jatekokra nem jutna idom. ^^
13.
13.
M.invisible
#7: Az első rész újdonság volt, de ha őszinték akarunk lenni, baromi vontatott. A második rész minden idők legjobbja szerintem is. Ugyanakkor a 3. Részt tartottam a leggyengébbnek a 4. megjelenése előtt. Aztán jött az a bizonyos Director's Cut változat, újra megnéztem hát az összeset. Minden rész sok plussz tartalommal bővült, de leginkább a 2. és 3. rész! A 3. Egy teljesen új film lett, mintha nem is ugyanazt a filmet néznéd! Ebben a verzióban tényleg felér a 2. részhez!
12.
12.
Hubert Cumberdale
Remélem beszaratós lesz. Van amúgy már valami gameplay videó?
11.
11.
bledzer
huhuuuu de igazuk volt mikor aztmondták, hogy mindenki erre vár:D mert én nagyon. Pisis kölyökként szorongattam a paplant annó mikor a tvben láttam s azóta csak az avp 1 marine kampány tudta némileg enyhíteni iránta érzett vágyamat.
10.
10.
caleb007
Engem most itt utálni fognak... de nekem a negyedik legalább annyira tetszett mint a második. :D
9.
9.
Killerbee
They mostly come at night... mostly.

7.
7.
wildláma
#5: a harmadik? te most komolyan beszélsz?
6.
6.
szcsaba1994
#4: Melyik játékot is adta ki legutóbb a Gearbox? Alines forever lesz a címe :)
5.
5.
mamgu
Egyedül a harmadik rész ami elérte ha nem túlhaladta az első rész színvonalát .
4.
4.
shatterhand
10éve demózták ps2re
ezek szerint mégse volt fontos senkinek,hogy elkészítse (pedig sokan kérték)
3.
3.
FekaFOB
#2: Valóban kultuszfilm az első rész, de én is, mint sokan mások, a második részt tartom a legjobbnak.
2.
2.
Stranger666
Na ne adjuk már be a népnek, hogy nem az 1 a kultuszfilm...
1.
1.
mugen
Hiszem, ha látom! :D Amugy várjuk sok szeretettel, elkelne már egy AvP1 fílinges marine kampány.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...