Crysis 2 - a DirectX 11 patch részletei

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 22.
  • Letöltés
Link másolása
A Crytek csúcskategóriás játéka bár remek elfoglaltságnak bizonyult és technológiai szempontból is előremutató, mégis, egyetlen aprónak nem nevezhető dologgal még adósok maradtak a fejlesztők, ez pedig a régóta ígért, a DirectX 11-es videokártyákat is megizzasztó patch. Lássuk, mi hír felőle!

A német fejlesztők újabb részleteket tártak fel a közelgő DX11-foltozás kapcsán, melyről kiderült, hogy az előző generációs VGA-k tulajdonosai is jól járnak vele, és nem csupán az új DirectX extráit hozza el. A kiadás már közel van, kérdés, hogy van-e értelme újra elővenni a játékot - ha multizol talán nem szükséges, benchmark-tesztekhez viszont szinte kötelező lesz telepíteni.

A frissítést pontosan úgy hívják, hogy DirectX11 Ultra Upgrade, mellyel a felhasználók "egy ingyenes addon keretén belül látható látványbeli javulással szembesülhetnek a DirectX 11 támogatásával, valamint gazdag grafikai fejlesztések és a teljesítmény optimalizálása várható mind a DX9-et, mind a DX11-et tekintve."

Ez annyit tesz, hogy akik nem kapcsolják be a DX11 renderelést, vagy nem tudják, akkor is számíthatnak nagyobb felbontású textúrákra DX9-en is.

30.
30.
Grabowsky30+
Na ez egy jó hír, ezt várom már mióta megjelent a játék! :)
29.
29.
Bugrisparaszt
A patch még látóhatáron sincs , pedig mára igérték.
A délelőtt folyamán elég sokan kifogásolták ezt a mycrysis.com-on.
12:00-kor viszont már a fórum is elérhetetlenné vált.
28.
28.
Bugrisparaszt
Én meg voltam győződve róla, hogy el fogják sumákolni ezt az upgrade-et.
Nem bánom , hogy tévedtem.
27.
27.
falselight
#26: jogos, csak 2 hírnél céloztál rá. itt viszont a kommented teljesen felesleges volt, abszolúte nem kapcsolódott a hírhez.
26.
26.
bsg09
#22: Komolyan nem tudom tudom miről beszélsz. Eddig max 2 hírnél céloztam rá (hogy mertem), ami még mindig jobb mint a te fék nélküli DNF szarozásod.
25.
25.
sallacsa
Már alig várom:D Ha DX9 nagyon szépen nézett ki, akkor DX11 brutálisan jól fog kinézni:D
24.
24.
Józsi_Doe
Ez annak lesz jó aki ezután akarja másodszor végigjátszani a játékot. Olyan FPS gamer szerintem nincs aki eddig még nem tolta volna végig legalább 1x
23.
23.
Hubert Cumberdale
#21: ööö mint a DLC-k nem? Valaki így, valaki úgy. Az se kizárt szerintem, hogy a béta kiszivárgása is ennek a része volt. De ezt már Muldertől hallottam :D
22.
22.
falselight
#18: ezt minden egyes crysis 2-höz kapcsolódó hírnél el kell mondanod? szerintem mostanra már elég világos mindenki számára, hogy mit gondolsz a játékról. lehet lapozni.
21.
21.
felegyi
#8: Én nem erre értettem... jobb később mint soha, de akkor kellett volna kiadniuk vagy nem is kellett volna kiadniuk, alapjáraton benne kellett volna lennie! Ez olyan hogy lemegy egy széria a polcokról és hozzánk basszák a DX11e-s patchet csak hogy még egyszer kifingasd a játékot... taktikai fogás, nem több ez a patch!
20.
20.
bitbandita
#16: Jé, nekem is a Wolfenstein volt az első fps-em! '92-ben... :)
19.
19.
Slayer203
#18: A probléma szerintem ott van, hogy az első rész teljesen más mint a 2. Aki szószerint folytatást várt, az talán csalódott, én viszont semmit sem vártam tőle, mivel az 1. nem jött be, nálam unalomba fulladt. A multi kicsit CoD-os, ez tény, de single-ben nálam csak a Bulletstorm übereli idén (nem sztori miatt, játékélményben)
18.
18.
bsg09
#8: Hát nem tudom. Az első még egész pofás játék volt, a 2-t viszont 3-4. pálya után megúntam.
17.
17.
K2 The Highest
Imádom ezt a játékot...Kell a DX11 is...Ahogy megjön toljuk felfelé rá!
16.
16.
Slayer203
#12: Számomra sokkal pörgősebb lett, úgy, hogy a taktikai lehetőségek is ott voltak. Ugyanazt meg tudtam csinálni mint az elsőben, csak városi környezetben. A gyűjtögethető dolgok tényleg konzolos irányt mutatnak, de szerintem nem rossz az sem. Az elsőnél ásitottam, a második bejött, pedig még vmikor 2002-ben kezdtem fps-t játszani Return To Castle Wolfensteinnel meg Mohaa-val. Szóval nem lehet azt mondani, hogy nem értékelem a bonyolultabb dolgokat. Bejött, na... :)
15.
15.
hedzsooo
...Na,ezt vartam, ezert nem is estem neki meg nagyon a Crysis 2-nek.

Persze, 1-2 idegennel mar taliztam a sztoriban, mert kivancsi vtam rajuk is, igy nem birtam ki, h legalabb addig ne jatszam az egyjatekos modot. ^^
Mikor is jon pontosan ez a dX11 patch ??? :-)
13.
13.
givi6
nem tom nektek mi a véleményetek a crysisról, de elég szar lett
pff, majdnem 2x kitoltam, és annyirA UNCSI :p már a bekapcsoláskor a kikapcs gombot kellet volna keresnem....
most mindek dx 11 ban unni magam
??????
12.
12.
Donpedro
#8: Ugrás volt játékélmény terén? Mindössze annyi történt hogy lebutították a játékmenetet úgy, hogy a konzolosoknak is kényelmes legyen játszani. Dehát kinek a pap, kinek a papné...
9.
9.
Slayer203
#1: Ha 100x szebb grafika lenne, akkor nem lenne gép ami vinné, vagy nem lenne pénztárca ami kifizeti a gépet. 2007-ben ezért ment a sirás-rivás.
8.
8.
Slayer203
#5: Ja, ez olyan mint a popzene? Ha 2 hónapnál tovább hallgatsz egy dalt, már ciki vagy? Én utáltam az első részt, de a második akkora ugrás volt játékélmény terén, hogy azt tanitani kéne.
7.
7.
sowsminimal
Nos Crysis 2 grafika hype ide, Crysis 2 grafika hype oda, szerintem a Bf3 grafja, meg maga a motor ami hajtja az meggyőzőbb, a peccs ugye meg a játékélményen nem javít, úgyhogy pff...
6.
6.
Csoola
ha meglesz majd a notim, akkor ezzel fogom jol szarráizzasztani, csak kiváncsiságbol, hogy mit is tud egy mai felsökategoriás hordozhato gép
5.
5.
felegyi
Játszik még ezzel valaki?
4.
4.
Blade96
Na oké, ez tök jó, de ha DX9-en is szebb textúrák lesznek, akkor automatikusan nő a gépigény? Vagy mit takar az az optimalizálós rész? Bocsi, kicsit zavaros. Am nem tudom, én high-on is teljesen elégedett vagyok a grafikával, bár nekem még a Psychonauts grafikája is tetszik :D
3.
3.
princeps27
(64 bites oprendszer és 1GB -os kártya kell hozzá, a dx11hez)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...