Halo 4 - Master Chief visszatér, de megváltozott

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 23.
  • Hír
Link másolása
Bár a Halo negyedik részére rengeteget kell még várni, a Microsoft és a 343 Industries azért apránként csepegtet némi információt a várva-várt folytatás kapcsán. Legutóbb Master Chief megváltozott külseje miatt nyilatkozott a stúdió fejese, aki szerint meglehetősen sok minden történt az utolsó rész óta...

A Halo új részét a Microsoft idei E3-as sajtókonferenciáján leplezték le, de sokat nem árultak el róla - ha emlékszünk, a bulit a játék trailerével fejezték be a redmondiak, és azután kommentár nélkül hagyták, hogy a közönség örjöngjön. A Halo 4 csak jövőre fog megjelenni, addig valószínűleg nem is nagyon hallunk majd túl sok infót a játékról, így muszáj lecsapnunk azokra a hírmorzsákra, amik érkeznek.

A legtöbb rajongói kérdés természetesen Master Chief új külsejét érintette: a szemfülesek észrevehették az új trailerben (fent), hogy a főhős páncélja megváltozott, itt-ott más a kialakítása, a színezése, sőt valaki arra is rávilágított, hogy a kolléga szuszpenzorszerű páncéldarabja is eltűnt.

Frank O'Connor, a játékot fejlesztő 343 Industries fejese szerint mindennek oka van, amire majd később világítanak rá: egyelőre annyit mondott, hogy Master Chief páncélzata és viselkedése megváltozott, lelkileg viszont teljesen ép maradt. A Halo 4 a harmadik rész folytatása, viszont a két játék között lesz némi űr, ami alatt történik majd ez-az, ezt O'Connor is megerősítette.

A spoilerezést egyébként valószínűleg a Halo Anniversary megjelenésével kezdi majd meg a stúdió: mint arról korábban beszámoltunk, az első rész felújított változatában különböző terminálokon nézhetünk meg videosnitteket, amelyek valamilyen úton kötődni fognak a Halo 4 történetéhez.

30.
30.
Roby550
Mintha master chief páncélja változott megváltozott volna.
29.
29.
p3ti
#28: kicsit "más" lett
28.
28.
p3ti
http://pics.fort90.com/journal/otakon2009_195.jpg ez a kép még illik is a címhez ;D
26.
26.
kopic
#22: Szerintem a gyerek nem is tanult soha életébe fizikát!
25.
25.
AssaX
tényleg pár kilót felszedett master csíf xD
24.
24.
Yami
#23: Dehogy, csak Cryo-kamrába került. Az egyfajta hibernációs eszköz.
23.
23.
Jigsawwasright
sracok, a 3. reszben nem halt meg a chief?
22.
22.
Skyer
#16: Fizika 1-es, leülhetsz.
21.
21.
randall13
#16: Ha te tudnád mekkora hülyeségeket beszélsz. :D A gravitáció nem az ózonrétegtől jön létre, sőt, ez fordítva is igaz.
Gravitáció=tömegvonzás. És nem, nem vonzza semmi sem a tömeget, hanem a tömeg vonz más tárgyakat. Mindennek van gravitációs mezeje, aminek van tömege. Még neked is.
19.
19.
Yami
#11: Nem tudom ezt honnan szedted, de én nem vettem észre, hogy változott volna Chief testalkata. Plusz azt igazán megmagyarázhatnád hogy egy szkafanderes alak hogyan lehet "emós kinézetű". Látod, a vizoron keresztül, hogy a szemébe lóg a haja vagy mi??
17.
17.
bazsko
#16: ózonréteget? gratulálok :D tudod az ózonréteg az az a dolog ami a föld körül is van (ózonpajzsnak is nevezik) ez védi a földet a káros napsugárzástól...
remélem érted amit írtam mert direkt neked írtam így :D nem oxigént akartál írni az ózon helyett? mert mi azt lélegezzük és nem az ózont... ha ózont lélegeznék oxigén helyett, akkor kicsit érdekes lenne az élet.... Várj! nem is lenne akkor élet ha ózont lélegeznénk xD
16.
16.
SSJ Gábriel
#14: Nem vagyok droid!
A fajom neve ROBOT! xD
És én értem amit írtam.
Nem látok az idegen valamin semmi ózonréteget,ebből gondolom hogy gravitáció sem biztos hogy lesz.
De (ahogy írtam) meglátjuk.
15.
15.
kopic
#1: Nem csúnya te szerencsétlen!
14.
14.
kopic
#12: Nem is lehet érteni amit itt leírtál te droid! Szerintem még te sem érted ezeket a zagyvaságokat......
13.
13.
SSJ Gábriel
#12: Javítás: Amúgy nem lehetséges hogy lesz antigravitációs terület?
12.
12.
SSJ Gábriel
Amúgy nem lehetséges jön lesz benne antigravitációs terület?
Elvégre ez nem bolygó vagy körbolygó hanem egy mesterséges otthonbolygó,vagyis nincs légpajzs amiből az jön le hogy gravitáció sem.
De meglátjuk. Ez csak egy fantáziadús kommentelő véleménye.
11.
11.
Raam989
Ezaz. Vékony, emós kinézetű, vagánykodni próbáló MC-t mindenkinek!
10.
10.
Yami
#5: Nem tudom mi újat akarsz belepakolni egy FPS-be, de szerintem a játék története, az a légkör amit megteremt, na az az igazán magával ragadó.
9.
9.
K/G.
#5: Ha nem játszottam volna a Reachel, azt mondanám igazad van. Az első nem jött be, a második kimaradt a harmadik rész pedig nem volt olyan nagy szám. Aztán adtam egy próbát a Reachnek és én lepődtem meg a legjobban, hogy nem tudom abbahagyni. A multi pedig egy kellemes felüdülés a sok military shooter után.
8.
8.
falselight
#5: az első rész komoly előrelépés volt az fps-műfajon belül.
6.
6.
AssaX
nem rossz olyan lesz mint a többi :-)
5.
5.
Lordnekroseth
felsztárolt tömeg fps. már mikor az 1 kijött is ez volt az érzésem. Persze azért vannak egyedi jellemvonásai,de nem olyan amit szerintem ne láttunk volna már. Igazából a világatalán az egyetlen ami igazán meg tud fogni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...