Guild Wars 2 - víz alatti csihipuhi-montázs

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 28.
  • Videó
Link másolása
Ahogy arról a múlt hétvégén beszámoltunk, az ArenaNet hatalmas tenger alatti világot kreált a Guild Wars 2-ben, melyet a játékosok egy speciális légzőkészülék segítségével be is barangolhatnak. Egyedi küldetések szólnak ide, vízi szörnyekkel, fulladás nélkül. Lássuk mozgásban is!

A napokban Némerországban bemutatták a Guild Wars 2 jelenlegi változatát, ahonnan érdekes médianyagok szivárogtak ki. Elsőnek itt van mindjárt a játék történetét taglaló trailer, mely egy ember-királyról szól, akinek kedvét egy charr-támadás alaposan lelombozta, a játékos az erősítés kötelékében érkezik. Egy igazán különleges kard is főszerepet kap, mellyel a szellemek is sebezhetőek.

Másodízben pedig kaptunk nyolc perc non-stop játékmeneti felvételt és már most kijelenthetjük, hogy a Guild Wars 2 bitang jó lesz. A katakomba megtisztítása minden MMO-fan számára mámorító pillanat lehet, ám az igazi újdonságnak a vízalatti képsorok ígérkeznek.

Az NCsoft idén augusztusban igen keményen fogja nyomni a GamesComon a Guild Wars 2-t. Reméljük, még ez évben legalább egy bétatesztnek örülhetünk.

25.
25.
fubenalvo
Ha valaki szeretne jobban utánaolvasni a játék harcrendszerének, vagy az egész játék felépítésének... (hogy miért is nyert eddig ennyi díjat és miért ugrik ki a bőréből néhány neves játékmagazin szerkesztője mióta jászott a demoval), az utána olvashat a http://gw2.variance.hu címen mindennek. Ajánlom a GYIK és információ menüpontokat első körben.
24.
24.
jymri
#21: Itt senkit sem érdekel? Magad nevében beszélj ember! Rohadt idegesítő amikor a hozzászólásokban "jáccanak a gammával". A hideg is kiráz tőle...
23.
23.
Khaszás
Nem rossz az elsőhoz meg volt/van az összes kieg játszottam is vele elég sokat de 1 idő után monotonná vált habár 1x 2x visszatértem de már 1 jó 2éve nem játszottam vele. Kíváncsian várom nem tudom h beruházok e rá majd ki alakul, vajon tényleges MMO lesz ? mert az első nem volt az ugye bár :) habár MMORPGnek mondják sokan
22.
22.
#21: 1. De számít, ha nem tudsz helyesen írni tanulj meg! minek jársz iskolába?
2. A hatodik pontban te is törődsz vele, tehát velünk együtt troll vagy. különben is mi bajotok a trollokkal? :D
3. Király
4. Nekem is ilyen érzésem van, kicsit kevés a pénzért...
5. Senki.
6. Igaz.

:)
21.
21.
Lordnekroseth
1, Itt senkit nem érdekel és nem is számít a helyesírás.
2, Pont ezért nem is törődök vele. Aki igen az egy Troll!!!!!! Ne haragudj de ez így van. Amúgy meg tudnék, ha akarnék. De mostmár csak azért sem akarok- _ -
3, Gw i megnyert már halom díjjat, annélkül hogy kijött volna.
4, Azthiszem egyértelműen leszögeztem hogy játszottam vele. És nagyrészben tetszik, de nekem hiányzik belőle valami, amelett hogy havidíjas.
5, Ki mondta magyar vagyok. És kihagytad a hátán ból az á-t és amúgy is hosszú. -_-
6, Mi az hogy játszok vele inkább? Még ki sem jött...mellesleg azt is megjegyeztem, hogy ezek a "hibák" inkább majd a rendes gameplayben lesznek igazán "elndönthetőek" ,hogy mennyire idegesítőek.
Inkább csak a személyes érszrevételeim írtam le, hogy ezek idegesítőek lehetnek majd, az eddig látottakból.

Mellesleg megjegyzem, hogy amikor a : Future of Aion nevű filmecske kijött hihetetlenül rákattantam a játékra, de amennyire izgalmasnak prezentálja magát a játék, annyiszor jön elő hogy mennyire unalmas a 10-40 ig. Ha elhagyták volna ezt a részt és besűrítik az egészet egy 1-10ig déva lesze, 10-20 ig high level és 30-40 ig endgame be....tökéletes lett volna....
20.
20.
mephi
#16: Értelmezném a mondatodat. Tehát inkább játszol egy olyan játékkal, ahol már most olyan visszajelzések jönnek, hogy problémás lehet, és közben elvetsz egy játékot, ami több kiállításon is a legjobb lett a kategóriájában...
Azért én ezt átgondolnám a helyedben, és adnék esélyt másnak is, nem csak az olyan játékoknak, amit "maga a név elviszi a htan".
Arról már nem is értekeznék, hogy kellene egy helyesírás ellenőrzőt használnod, mert gáz, hogy magyar ember létedre nem tudsz úgy leírni egy mondatot, hogy ne hemzsegjen a hibáktól...
18.
18.
turleysqt
#17: Belekötnek hogy nem úgy van, talán okkal.Lehet, hogy ezt láttad de akkor ne mond már, hogy első kézből könyörgöm.Eleve te beszéltél 5 sőrt az Aionról amire reagáltam,személyeskedni te kezdtél mi az hogy az én szintemen?

//Eltérve ettől a bájcsevelytől:Teraról annyit, hogyha folyamatosan tolják az EU bejelentést és gyerekeskednek itt a westernizációval kérdés, hogy megjelenik-e egyáltalán.Bár így, hogy az NCwesttől átvándorolt a sátán már temetni kéne a játékot.
17.
17.
Lordnekroseth
Ezt úgy imádom...az ember elmondja a véleményét és belekötnek hogy nem úgy van. BAZDMEG csak azt írom amit láttam. Tudod mit leszarom. Eleve nem is az Aionró van szó úgyhogy húzz vissza Aionozni akkor. Hogy a te szinteden beszéljek veled ha már itt tartunk.

Igen a terra online még esélyes dolog lehet. Bár hallok !!!!pletykákat!!!!! hogy hasonló fail lessz mint a FF14....bár nekem konkrétan az tetszett....-_-
16.
16.
HerodPK
Hat ez nekem nem tetszik bar igaz utana sem néztem a fight rendszernek meg maganak a vilagnak sem..lattam 2. vidot nekem nem tetszik. SW t varom nagyon ami sokak szerint szar..de ha az is lessz maga a név elviszi a htan és ennél sokkal megyozobb videokat is lattam mar:) amit nagyon varok az a TERA online lesz..jokis korai moka nem tudom mikor jon EU be de a killshot rendszert mar régota keresem MMO ban...ahol a WSAD skill tobbet ér 1 széttapol karinal:)
15.
15.
turleysqt
#14: Nagyjából kiderült, hogy mennyit tudsz a butaságból amit írtál.Mit keresnék 30-as szinten , hogyan lehetne ott "rohangálós" pvp amikor a skillek mennyisége annyira silány h leírni nemlehet?Örülök h kipörgetted fullra, de, hogy rendes pvp-ben nemvolt részed az biztos(értelemszerűen nem a siegeről van szó).Az, hogy pedig miért vetted meg engem hol érdekel?szót nem beszéltem róla.De nyugodtan kideríthetjük, hogy ki tud 10szer többet.
14.
14.
Lordnekroseth
igen mármnit az aion.

Hát lehet hogy te csak 30 ig jutottál abys elejéig de én kipörgettem enyi idő alatt fullra...és nem no lifer vagyok, csak épp nemvolt munkám a kedves államnak köszönhetően. Úgyhogy első kézből tudom milyen a pvp...mert azért vettem meg mert azhittem egy faxa lineage 2 folytatás csak szebb grafikával...ami NAGYJÁBÓL igaz is, de a lineage sokkal jobb volt. Úgy hogy kafa hogy benézéssel kezded hogy mit nemtudok..mikor lehet 10 szer többet tudok..-_-
13.
13.
turleysqt
#11: Úristen,ha 4-5 hónapig lekötött akkor, hogy az istenből vetted ezt az állnak egymással szemben elméletet?vagy nem sikerült túljutni a kezdő területen?(abbahagytam már ezer éve, mert valóban egy gyenge eresztés volt,de azért szúrja a csőrömet eza komment) Tény, hogy volt olyan skill amit csak állva lehetett bevinni de ettől függetlenül, a melee vs melee is inkább fél órás rohangálás volt 1v1ben, Xv1 vagy XvX-ben pedig csak rohangálás volt. 2% hp leütés és Aion?Pont az volt a legnagyobb baja a játéknak, hogy 40-50% hp-t lelehetett csapni jó felszereléssel.Rangedes butaságba meg már bele se megyek.
12.
12.
jymri
#11: Mármint az Aion..
11.
11.
Lordnekroseth
Na engem az nem győzött meg :/ A gépigény horribilis a skillek hülyén néznek ki, a pvp unalmas. Ha melee harcol egymással akkor állnak egymással szembe és dragon ballszerü szuperütéseket váltanak azért hogy 2% hp -t levigyenek. Ha rangeddel hanrcolsz szarrá kitol és gg.
Bár alapvetően SOK jó dolog van benne,....nemtudott megfogni 4 -5 hónapnál tovább..talán ha év végére bika gépem lesz megnézem őjra...
10.
10.
exonic
Engem sajna nem győzött meg, ha NCSoft, akkor maradok Aion ^^
9.
9.
Lordnekroseth
Még mindig inkább próbálok skeptikus lenni,mert ez most isteninek tűnik. És várom mint a messiást...de akkor csak nagy csalódás vár.

Különben is látom már hogy mik fognak visszasülni : remek harc rendszer hogy elugrasz a túzgolyó elől meg pozicionálod magad, de kérem amikor jön a boss BORZALMAS látvány amikor látom hogy 30 játékos ösze visza rohangál egy charr mage körül és spamolja rá a meteorvihart...valahogy abszolute illúzióromboló a 3-4 főscsatákhoz képest.
Valahogy persze sokkal jobb mint a Sc2 -s 20 marine odaáll és lönek agyatlanul mindig eltalálva az ellent amig szét nem pukkannak.

A másik viszont,hogy elvetették a healer/dps/tank koncepciót ami brilliáns ötlet és elismerésem hogy mernek újítani. De most csak mindenki mind a 3 lett és a csatában nem a tank fog meghalni,hanem random emberek akiket a boss becéloz. Ami elég gagyi ha arra gondolok hogy a szerencsén fog múlni hogy ki éli túl? Vagy a gyávaságon...ami még borzalmasabb.
De persze ez majd a konkrét gameplaybólderül csak ki. És nemhogy nem ásom el a játékot,de még ezen hibák ellenére is fantasztikusnak fogom tartani,mert hihetetlen munka és hangulat kerül a játékba. Amelett hogy a fantasztikus első rész amire fele enyit sem költöttek és fektettek be hihetetlen jó játék lett és már csak amiatt is legalább egy fél évre kézbe venném(mégcsak nem is kell mondjam hogyy befizetném mert ingyenes lessz) mert biztos magával ragadó lessz.
És akkor a zenéről még nem is beszéltem ami egy játék 20% ban sikeréhez hozzájárul legalább.

Szóval azért nagyon várt játék. Bár a gépet nemárt ha mnidenki újítja.
7.
7.
HeSiKe
#6: Ja egy évet tévedtem :D:D:
2011 vége 2012 eleje.
2012 The end of world .... of warcraft. :)
6.
6.
vuliem
#5: 2011 közepe van :D
5.
5.
HeSiKe
#3: Még idén - év vége körül - kapunk egy bétát, szóval 2010 vége 2011 eleje körül várható.
4.
4.
vuliem
Ez kemény lesz. Várom már nagyon. Az első MMO, ami igazán felkeltette az érdeklődésem.
3.
3.
Motig
csak még egy kérdést:
meddig kell még várni hogy játszhassak vele?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...