Modern Warfare 3 - visszatér a Theater mód

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 2.
  • Hír
Link másolása
Újabb részletek kerültek felszínre a Call of Duty: Modern Warfare 3 és a hozzá kapcsolódó közösségi rendszer, az Elite kapcsán. A Sledgehammer és az Infinity Ward számos finomítást eszközöl a multiplayeren, de a Black Opsban debütált Theater mód is újra visszaköszön ősszel.

A májusban bejelentett Call of Duty Elite-hez kicsit szkeptikusan álltunk hozzá, félve attól, hogy az ingyenes keretek között játszók és az előfizetéses felhasználók között nem lesz egyensúly, éppen ezért érdemes regisztrálni a bétatesztre, hogy már idő előtt tisztában legyünk ezzel a roppant hangsúlyos kérdéssel.

Extra pénzért javíthatunk a statisztikánkon? Lehetséges, annyi bizonyos, hogy a Black Opsban debütált Theater mód ismét teret enged majd az emlékezetes meccseink megörökítésének és a világhálón való megosztásának. Kreatívok tehát nem fognak csalatkozni.

A fejlesztők átdolgozták a Killstreak és a perk rendszert, a fegyverek teljesítményének pontos követése segít abban, hogy bizonyos szituációkhoz a legmegfelelőbb mordályt válasszuk. Az Elite-ben számos event vár ránk, hogy kötött keretek között megmérkőzzünk a dicsőségért és a jutalmakért. Egyszerű tages megjelöléssel bármikor létrehozhatunk szakaszokat is automatikusan. A közösségi rendszerhez az egyszerű iphone-os és androidos alkalmazások telepítésével bármikor, bárhonnan hozzáférhetünk majd, hasonlóan a Facebookhoz is. A Lone Wolf Operations segítésével egyszemélyes megmérettetésekben vehetünk majd rész, például "ki éri el a legtöbb headshotot 24 óra alatt" és hasonlók.

21.
21.
CJgabor
#15: ...khmm elnézést... "Jó" multi? MW2-ben? Coop: remek volt. Singleplayer: szintén. de a multiban még soha nem csalódtam ekkorát. a black ops már nem volt csalódás mert tudtam h az is sz@r lesz xD
#5: ó valóban? akkor mégis milyen, megmondanád? Egy jól optimalizált RAGE+Euphoria engine? őszintén szólva szerintem 100%-ig ugyanúgy néz ki a 2 game.
#3: az első mondatodon kívül mindennel egyet értek. a BF-hez azért nem álltak még át olyan sokan mert a COD vmiért túl nagy népszerűségnek örvend (ha COD4-szintű és minőségű játékokat dobnának piacra, még meg is érteném...), és nekem személy szerint nem teccett a BC2 ^^ (Bár kétségtelenül minőségibb játék mont a MW2 vagy a BO)
ÖSSZEFOGLALVA: nem arról van szó hogy az MW3 feltétlenül szar játék lesz (mint az mw2 vagy a black ops lol) de majdnem ugyanaz lesz mitn az előző két COD game, és nem éri meg kivágni 12-13 ezer forintot egy MW2.1-ért.... ez az én személyes véleményem, nem kell vele egyet érteni.
19.
19.
Wyress
Sziasztok most regisztráltam tudnátok segíteni ???
18.
18.
Moldren
A Black opsból amit szívesen visszalátnék az a vetődés, theater, combat training
17.
17.
Skillerz
#16: Mintha a MOH-ban is egyedül rohangáltunk volna bár már rég játszottam. Amugy minden fps-ben ez van, különben nem lenne izgalmas ha az egyik npc vinné a story-t te meg statiszta lennél mellete...Ezek a játékok inkább a filmszerüségre mennek a "milenneha" és nem pedig a valós dolgokra. Amugy sosem tudod meg hogy mennyi háborut döntöttek már el különleges alakulatok:D mert ez TOP secret általában:)
16.
16.
CoolGeri
Én azt nem értem ezeknél a modern háborús FPS-eknél hogy miért kell a játékosnak az adott ország legszuperebb ,legtitkosabb,legkeményebb katonai alakulatának a tagja lenni??!!Miért nem lehet egyszerű sorkatona??E miatt vesznek el azok a tömeg jelenetek ami miatt híresek lettek ezek a játék sorozatok mint pl:CoD,MoH,BF.Én sokkal jobban szórakozok ha tudom hogy egy nagy hadi gépezet fogaskereke vagyok,mint hogy én vagyok Rambo csak más néven és egyedül vagy pár társammal megmentjük a világot. Értem én hogy jó a settenkedés és mindenkit 2 méterről megölni,de miért nem lehet végre egy realisztikus nem szimulátor játékot csinálni??Mert szerintem nem sokszor történt meg a történelemben hogy a különleges alakulatok magukban eldöntöttek egy háborút.Csak ennyit akartam.
15.
15.
p3ti
MW2 nekem nagyon tetszett , volt benne minden amit akartam , coop , jó multi , na meg a single playert is csíptem . Black Ops sem volt rossz , de az már nem tetszett annyira .
13.
13.
szuja
én ezt a vidit má 3 hete láttam. és elég fos minőségű, de majd úgyis megtudjuk novemberben
12.
12.
Cuppak
#3 Rengetegen, haverom fikázta battlefieldet, .... 1 nappal később... néztem videókat, előrendeltem :D .
11.
11.
SütiMester00
Én speciel a BF-t utálom :) erre csak azt szoktam mondani hogy ízlések és pofonok :)
10.
10.
SütiMester00
én bírom a CoD-ot csak csak most már én is kezdek máshogy nézni rá amiért ugyan az a motor lesz alatta.
6.
6.
shooter1234
Én 3 napja álltam neki játszani a battlefield play 4 free -vel, és azóta nem codoztam (MW2 neten). Pedig azért elsőre többet dobott a cod, mint ez, de már kicsit meguntam, lehet egy-két hét után ezt is meg fogom unni.
5.
5.
szuja
amugy nem olyan a grafja mint a mw2-nek
4.
4.
szuja
persze h van olyan ember. nem is kevesen bakker
2.
2.
galbalazs87
Illetve én örülnék, ha valamivel jobb minőségben lehetne publikálni youtube-ra a videókat!!
1.
1.
falselight
jó, hogy visszatér a theater, de remélhetőleg dolgoznak még rajta, hogy tényleg azt mutassa, ami a játék alatt történt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...