Silent Hill: Downpour - gameplay a Comic-Conról

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 25.
  • Videó
Link másolása
A múlt héten érkezett nem túl jó minőségű screenshotok után végre gameplay videókat is kaptunk a Silent Hill legújabb részéről. A kérdés továbbra is az: vajon sikerül helyreállítani a sorozat kissé megtépázott hírnevét? A mostani felvételek azért biztatóak, nézzük meg őket!

Sötétség, menekülés, verekedés - minden adott egy jó kis túlélőhorrorhoz, úgy tűnik, a cseh Vatra Games komolyan veszi a feladatot, és a Homecoming után megpróbál egy valamivel fogyaszthatóbb játékot letenni az asztalra. A Silent Hill: Downpour október 25-én fog megjelenni, az előző résszel ellentétben PC-re nem, csak PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

12.
12.
The Lone Drow
#8: Igen, pont azt néztem én is. Mindent eltalált, csak az ellenfelet sem. De engem bosszantott ez a bénázás :D. A második videó viszont beteg.
11.
11.
Ra1D3n
Csak azt nem értem, hogy miért mindig a legbalfaszabb gémerek játékát veszik fel és töltik fel netre? Totál élvezhetetlen nézni, ahogy szerencsétlenkedik... Mintha egy 5 éves kapkodna a kontrollerrel...
10.
10.
AnimeWarlord
Hát nem sok mindent látok a nagy feketeségen kívül, de hangokból ítélve komoly csihi-puhi lehet a dolog mögött x)
9.
9.
Vopesz
Nagyon jó lenne egy igazi kis silent hill, ez meg annak tűnik eddig. Bár az első videóban komoly irányítási parák voltak, mindent ütött a csóka, csak az ellenfelet nem, forgott össze-vissza, meg a fegyvert sem sikerül neki felvenni 01:05-től, elég gáz ha ez így marad.
8.
8.
Razielhu
Nagyon jónak tűnik, ezt meg kell szerezni! Nekem sem volt semmi komolyabb bajom Homecominggal, de ahogy elnézem, ezzel még annyi se lesz :)
Első videóban viszont van valami gond a harc rendszerrel, vagy a játékossal. Lehet Alone in the Dark féle közelharc lesz? :O Én nem bánom, azt is meg lehet szokni, viszont sokaknak nagyon nem tetszett.
Ami nekem szemet szúrt, h 1:07-nél első videóban elbénázott a játékos. 1 szörnnyel alig bírt el és erre rádobnak 2-t :D
Nagy játék lesz ez, várom már :)
6.
6.
Moldren
Csak nekem szúrta a szemem a jobb felső sarokban felvillanó "Game Saved" felirat?
5.
5.
shatterhand
na ezt láttam reggel. nem is vártam ezt a játékot, de ahoyg elnézem már az hiba volt.
Várós ez is.
4.
4.
arhatati
Nem volt rossz, de nálam kiverte a biztosítékot az a 2.5 méteres baba, amivel küzdeni kellett az enyhén áriával fűszerezett zene alatt (ami persze nagyon jó volt) :)))Biztos másnak jobban ment, de én sokszor nekiugrottam mire le tudtam zúzni és így már kicsit frusztráló volt:))
3.
3.
K2 The Highest
Kár, hogy nem jön PC-re és ki kell hagynom, de nem tudom...Én a Homecoming-al is eljátszottam mikor nem volt más. Annyira nem rossz az a játék.
2.
2.
arhatati
Mármint a színvonala.:)
1.
1.
arhatati
Úgy gondolom meg fogom venni!!:) Remélem lesz olyan mit az egy és a három!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...