Dead Island - bemutatkozik Purna

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 11.
  • Hír
Link másolása
A Techland lerántotta a leplet a Dead Island legutolsó játszható karakteréről, Purnáról is. A szexi harcos amazon nem fukarkodik agresszióban, elvégre a rendőrség kötelékében rendesen megedződött. Testőrként is dolgozott, arról nincs hír, hogy a védelmen felül más intim szolgáltatást vállalt-e...

Purna a sydney-i rendőrség egykori rendőrtisztje volt, ám elvesztette munkáját, miután megölt egy perverz gyermek-molesztáló gyanusítottat. Ennek tetejében még jól is néz ki a hölgyemény, ám kapcsolatai révén később a világ számos helyszínére eljutott testőrként, ahol fontos személyeket védett, így került a zombi-apokalipszis sújtotta szigetre is. Mivel képzett nem finomkodik a véres-beles helyzetekben sem.

Az IGN jóvoltából befutott pár szép gyilok-montázs, persze csak azoknak, akik bírják gyomorral:

A Dead Island szeptermber 9-én jelenik meg mindhárom platformra.

A videót köszönjük ravinak!

31.
31.
Gurren
#27: ha egy zombis könyvnek, vagy filmnek lehet jó sztorija, akkor egy játéknak is.
30.
30.
pepsus
#27: Ha ugy nezzuk minden zombis jatek klisés :) De ennek ellenere , ott van a The Walking Dead sorozat. Nezd meg. Na , olyan egy jo zombis story :)
29.
29.
vytros
#24: Mert nem pakolták tele olyan zúzós zenékkel mint más játék kill montage-ait, hanem ment ez a hawai cucc xD Amit nem értek én se egy zombis játékba :D
28.
28.
Szerintem ez jó lesz. Először is ha tényleg szabadon lehet mászkálni a szigeten a haverokkal akkor az már alapból hatalmas feeling. Te mit tennél, ha a sziget ahová nyaralni mentél tele van járkáló hullákkal? Biztos megpróbálunk felfegyverkezni, elmenni a rendőrségre, hátha valaki? Kimenni a partra, megnézzük van-e ott csónak vagy valami kiút? Szerintem ez királyság, ennél jobb feeling meg "sztori" nem is kellhet egy jó zombijátékba! Ez királyság! :)
24.
24.
tjames
kb egy perc után már untam a videót...
23.
23.
Vopesz
Ide a bökőt, hogy ez az Oblivion engine-je (nem jut eszembe a neve).
21.
21.
goblinfing
Mért várja mindenki ezt? Nekem olyan mint 1 far cry + zombik vagy l4d2+ dead rising. A gameplayt nem tudom végig nézni mert elalszok, mért mondják erre hogy jó? Nem értem az egészet valaki mondja el pls!
16.
16.
pepsus
#13: köszönöm a felvilagositast :)
15.
15.
crytek
Már elő van rendelve.BF3 mellé idén ez ami odafért.Többre nincs pénzem :(
14.
14.
shatterhand
#13: akk visszavonom
sose hallottam a sandbox jelzőt róla
mindig egy kis folyosószerű radart láttam jobb alsó sarokban, onnan gondoltam
13.
13.
vytros
#11: Először is, mint sandbox cím van bejelentve, szóval szabad barangolás lesz, nyugi, ezt a fejlesztők is megmondták, nem lineáris vagy ilyesmi.

9: A négy karakter négy karakterosztályt képvisel, helyből csak a leader jut eszembe, sajnálom xD Igen, lesz benne RPG elem is, karakterfejlesztés, új fegyverek "craftolása" stb. FPS-nek sem mondható mert a lőfegyvert nagyon nehéz lesz találni, és még a lőfegyver sem öli meg pár lövéssel a zombikat, elvégre azok már halottak, és minimum egy fontos szervüknek/végtagjuknak le kell esnie hogy végleg nyugovóra térjenek. Például ahogy videóban is látszik, 2 sörétes lövés közelről leviszi a húst a zombiról, de az attól még jön feléd.
12.
12.
hogy levágja a zombi karját vállból egy suhintással a bárdal,egy macheté-vel még talán...:D
11.
11.
shatterhand
#10: látott már vki olyan nyílt terepet?
amit eddig láttam abból az jön le,hogy ez folyosószerű lesz
ami engem nem zavar, csak nemtom honnan veszitek, hogy ilyen szigetbarangolós lesz
10.
10.
HerodPK
Engem nem is a jaték vagy annak esetenként harmatgyenge storyja érdekel hanem a co-op....remélem olyasmi lessz mint ..mihez hasonlitsam:) Far Cry méretu terep + haverok + zombik.......keress kajat, kocsit..etc..mintha sims eznél csak zombik vannak minedhol ha kiteszed a labad a bazisrol:);;//// kis csavarokkal...3 napig nincs kaja éhenhaltok....esténként beprobalkoznak a zonnnyik.....
9.
9.
pepsus
#4: Ez mióta rpg ? (szerepjáték = rpg) Max ha rpg elemek lesznek benne. De szerintem ez egy fps. Bar nemtom mennyire lessz sok löfegyver.
8.
8.
shatterhand
szép, meg változatos
de ha erről fog szólni a játék akkor hamar unalomba fog fulladni
7.
7.
zero0
csak azért kattintottam mert bemutatkozik a puna-t olvastam
5.
5.
balint23h
Ez a legértelmetlenebb videó amit valaha láttam:D
3.
3.
wolfwarrior
A játék tényleg érdekes néhány dolog nekem se tetszik de jó lesz persze a duke-röl is ezt gondoltam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...