GC 2011: Hivatalos előzetesen a DOTA 2

  • Írta: InGen
  • 2011. augusztus 16.
  • Videó
Link másolása
Nem gondoltam volna, hogy a Valve még egy renderelt előzetessel is készül a GamesComra, valószínűleg a legtöbbek számára bőven elég lett volna, ha végre bemutatják a milliók által imádott DotA új inkarnációját. De persze örülünk a kis extra meglepetésnek.

Mert tulajdonképpen egészen bizsergető érzés olyan hősöket renderelt formában akció közben látni, mint az Earthshaker, a Sand King, Pudge, vagy éppen mindenki kedvenc pandája. Technikailag persze nem egy Blizzard-szint az trailer, meg története sincs sok, de azért arra jó, hogy rendesen felcsigázza az érdeklődésünket, mire végre élőben próbálhatjuk ki a játékot.

9.
9.
Nathan
meseszerű az egész grafika én nem veszem meg
8.
8.
Mortis
Tenyleg eleg nyomi video. Semmit nem mozgatott meg bennem.
A jatekot ettol fuggetlenul varom.
7.
7.
Speper
#5: #6: ezzel a kettővel már játszottam, de én az eredeti DotA-ra vágyom :D Ezért érdekel van e már valami hír az árazásról. Amúgy jó a LoL is, de a HoN szerintem komolyabb :)
6.
6.
Stranger666
#5: Ennyi erővel Heroes of Newerth, az is ingyenes már. és az jobban dota mint a lol.
5.
5.
FriendlyTarget
#1: a valvénak már van egy f2p játéka és nem is kis játékról van szó, szerintem ez nem fog annyiba kerülni mint a teljes értékű játékok de ingyen biztos nem fogják adni..ha hasonló ingyen játékot akarsz ajánlom a League of Legendset, mesmermünka és ingyenes!
4.
4.
Cuppak
3.
3.
Antihero
Az alábbi linken megtekinthető a videó magyar felirattal is, pöcök feliratműhelyények jóvoltából. Érdemes megnézni, mert hangulatosabb, ha érti az ember. Még ha nincs is benne túl bonyolult szöveg.
http://pckfeliratmuhely.blog.hu/2011/08/16/dota_2_magyar_feliratos_elozetes_hd_ben
1.
1.
Speper
Azt lehet már tudni, hogy mennyibe fog kerülni esetleg, vagy f2p lesz és fizetni kell extra tartalmakért?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...