GC 2011: The Secret World - áprilisban megjelenés

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 17.
  • Megjelenés
Link másolása
Mint ismeretes, a norvég Funcom legújabb MMO-jával is az Electronic Arts foglalkozik, partneri megállapodásuk keretében a The Secret World áprilisban fog megjelenni. A játék az eddig látott anyagok alapján kétségkívül hangulatosra sikerült, ráadásul nem is szokványos MMO lesz.

Az EA sajtókonferenciáján a funcomos Ragnar Tournquist beszélt a The Secret Worldről, amely a tervek szerint áprilisban rajtolhat majd el. A játék bétatesztjére a jövő héten, augusztus 26-tól lehet jelentkezni, de hogy a korai változat kipróbálásának lehetősége miként zajlik majd le pontosan, az még nem ismert. A The Secret World nem tipikus MMO lesz, a játékosoknak ugyan itt is frakciókhoz kell csatlakozniuk, de emellett nincs szintlépés és semmilyen kaszt - csak a játékosok szerteágazó képességei számítanak, azoktól lesznek különbek.

5.
5.
Mortis
Meg mindig elkepesztoen hangulatos.
4.
4.
Darox
#3: Tényleg nagyon zavaró ez a nyári pangás. De várjuk a sok jó játékot.
3.
3.
HerodPK
hat az a baj hogy az egész nyar nagy pangas volt.most meg ennyi minden jon ki hogy sokba kerul..és azt se tudom hova kapjam a fejem mivel jatszak majd.......BF3, Diablo 3,SW TOR, secret world:S de he ezek utan megint ilyen év lessz ber lehet osztani azért 1 évre:))
2.
2.
Antihero
Engem ezek a trailerek továbbra is lenyűgöznek:D jól összehozták az előzőek szereplőit. tetszett az alapfelállás:D a játék pedig részemről nagyon várandós. csak még nem tudom, tudok-e rajt majd játszani:S
1.
1.
nagyonfaya
érdekes...egy próbát megér majd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...