HWSW: Hitelesek a celebek Google+-on

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 23.
  • Érdekesség
Link másolása
A Google továbblép az internetes anonimitás és a kamuprofilok elleni harcban és bevezeti a hitelesített profilok intézményét. A Google+ közösségi oldalon elsőként a hírességek használhatják ki a hitelesítés lehetőségét, olvasható nagytestvérünk hasábjain, a HWSW-n.

Szinte természetes dolog, hogy egy új közösségi oldalon megszámlálhatatlan kamuprofil jelenik meg, amik egyik része csak lelkesedésből, viccből vagy egyéb komolytalan szándékból születik, de sok esetben van arra is példa, hogy előre kitervelt visszaélés történik vagy bűnözők anyagi vagy adathaszon megszerzése reményében építenek fel fals profilt. A Google eddig sem bánt kesztyűs kézzel a nem valós adatokkal megjelenő felhasználóival, de a folytatásban rendet tesz a népszerű személyek szintjén is.

Az elsődleges cél, hogy az énekesek, zenekarok, politikusok, színészek, hírességek, cégvezetők, szakemberek profiljainál el lehessen egyértelműen dönteni, hogy azok valódiak-e vagy sem. Mivel a Google+ még nem “kötelező”, így sok-sok ismertebb ember megjelenése csak később várható, miközben élelmes vagy lelkes emberek akár több tízezres követői bázist gyűjthetnek össze mire az "igazi" észbe kap.

Érdekel, mit tehetnek a hírességek a hitelesítés érdekében? Olvasd el a teljes cikket a HWSW-n!

7.
7.
kharami
Mert az oké, hogy ismert emberek hitelesítik magukat de majd lesz itt nagy csodálkozás is mikor a senkiháziak is igénybe veszik!:S
6.
6.
kharami
Ki nem szarja le a celebeket gondolok itt a senkiházi VV lakókra!
5.
5.
Hubert Cumberdale
#4: Én elküldöm privátba, ha nem gond. Nem írom ki inkább, mert betalálnak olyanok, kiknek beszóltam :D:D
4.
4.
kuruc.83
Ha valaki erdeklodik a google plus irant, kuldjon irja ide a kommentek koze a gmailos emailjat es kuldom a meghivot. Egyebkent nagyon jo a site. Megszabhatod mit kivel osztasz meg es mindez gyerekjatek.
3.
3.
tundra
#2: Egyetlen hasznuk van a közösségi oldalaknak -> pedomaci pont info
2.
2.
Mortis
Facserol ismeros a helyzet...Annyira nem erdekelnek ezek a kozossegi oldalak, tenyleg. Facebook-profilom is csak az iskolam miatt van.
1.
1.
Füge
Ilyen a twitteren is van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...