Call of Duty: Black Ops - újra tesztelnek a zombikon

  • Írta: InGen
  • 2011. augusztus 25.
  • Videó
Link másolása
Folytatódnak a tesztek a zombikon: a Black Ops tudósai nem nézik jó szemmel az agyzabálók térhódítását, így a legváltozatosabb kísérletekkel igyekeznek megtalálni a gyengébb pontjaikat. Most például egy giroszkópba bújtatták az egyik élőhalottat.

Úgy tűnik, rövidebb videókkal folytatja a Treyarch a zombis kedvcsinálást a legújabb Black Ops DLC-hez. Ez már hosszúságából adódóan sem olyan ütős és vicces, mint az előző, de poénnak azért mindenképp jó. Köszönjük, giga321.

23.
23.
Mysterio4
Hát most ettől annyira kedvem támadt megvenni az összes DLC-t amit már akkor kitaláltak amikor az alap játékot csináltál csak kivágták belőle hogy mindjárt elő is rendelem mindet.
22.
22.
istook
Tisztelt sok Battlefieldes...

ha alapban nem tetszik nektek a COD, akkor mit irogattok ehhez a post-hoz?? menjetek a BF-es hírekhez, aztán ott osszátok az igét...
köszi-puszi;)

(ui:...amúgy meg mind1ikőtök játszani fog az új COD-al is.)
21.
21.
Quent1n
Beszarás, hogy még egy DLC-t is, hogy meg tudnak tolni marketinggel. :) Nembaj, megvenni nem kötelező akinek meg bejön, vegye-vigye. :)
20.
20.
ATi0021
11. - Először is ideje lenne végre felnőni, majd megtanulni fogalmazni és tiszteletben tartani mások véleményét. Plusz ahogy azt tanácsoltad gondolkodj mielőtt írsz.

Tudod régen amikor a COD név ért valami és a játékokat egészben adták ki, a sorozat a háborúk reális feldolgozásáról szólt. Ez kb. a COD2 idejére tehető. Sajnos arról nem tehetek, hogy azóta a sorozatot egyre inkább sci-fi, horror irányban ment el és hogy sokakat köztük Téged is, mindenféle szar minőségű DLCvel, ötlettel meg lehet etetni. És csak sajnálni tudlak, ha szerinted ez így jól van, hogy lassan teljesen megsemmisül a régi COD szelleme, ami a háborúkról szólt, nem pedig zombikról, vámpírokról, meg egyéb kitalált baromságról.

(... még jó, hogy lesz Battlefield 3...)
19.
19.
#17: Az meg olyannak nézett ki gameplay alapján, hogy egy zombit 2 percig csapkodsz, amíg minden csupa vér nem lesz, meg trükközöl egy bottal, hogy fasza heccsat legyen...húú de para zombis dolog...szerintem tök gagyi.
18.
18.
Yetikee
Szerintem meg a sok zombizás helyett még egy kis erőt kéne fektetni az új részbe.Tudom h mások a fejlesztők de nem jó az ha mindenki ilyen kis apróságokra költi a pénzét
17.
17.
giga321
#15: Nyugi nyugi én ezt nem veszem komolyan na majd a Dead Island remélem jóféle lesz.
16.
16.
Mortis
Eletem legszebb 35 masodperce. Elmorzsolok egy konnycseppet...Ja, nincs ido. Jonnek e zombik. PUFF!
15.
15.
Józsi_Doe
újabb zombisgagyi - ez kell nektek? tessék!
14.
14.
Deadzone
legalább a gyerekek codba maradnak és nem trollkodják szét a bf3mat :)
13.
13.
goblinfing
#6: A cod már évek óta 1 gyerekes baromság szokj hozzá
12.
12.
Gurren
ez a black ops egy vicc. a napokban leloptam, hogy megnézzem milyen, de végig se bírtam játszani. egy agyonscriptelt, lebutított fos. és a villogós/vibrálós/rezgős cutscene-ekkel már a faszom kivolt.
11.
11.
Pocok90
#8: Hat te neked is ha 1 iqval több lenne akkor már növény lehetnél Az lehet h CoD néven futt de azt még soha nem hallotad h Nazie Zombies? Hmm... Mintha úgy rémlene h más játékoknak is vannak kiegészítőjó szerintem gondolkodjatok mielőtt leirtok valamit... (itt a kulcsszó KIEGÉSZÍTŐ)
10.
10.
kebi90
8.
8.
ATi0021
#6: Van valami abban amit írsz. Egy pontig azt mondtam jó kis extra, de lassan kezd olyan érzésem lenni, hogy a Treyarch nem COD-ot, hanem Wolfensteint csinál. Mondjuk kíváncsi lennék, egy ilyen stílusú játékra csak akkor ne COD névvel adják el.
7.
7.
Pocok90
#6: hat nem tom te melyik világba élsz de szerintem a legjobb bónusz amit valaha játékhoz kitaláltak
6.
6.
Ghost16
Szerintem ez a gyerekes baromság egyáltalán nem illik a CoD-hoz.
5.
5.
Csemegekukorica
4.
4.
MoRT2195
"Ez már hosszúságából adódóan sem olyan ütős és vicces, mint az előző, de poénnak azért mindenképp jó."

A videó végén látható: FULL RESULTS COMING SOON
Azt hiszem ez az indok, hogy rövid...
3.
3.
randall13
De most hogy lehet felhasználni egy giroszkópot fegyverként? Futsz vele a zsebedben és ha jön egy zombi megkéred hogy menjen már bele?
1.
1.
Füles
Csak úgy szakadok a röhögéstől.... haha nagyon poénos...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...