Több ezer egyedi fegyver a Battlefield 3-ban

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 26.
  • Érdekesség
A DICE nem rest dobálózni a markáns számadatokkal: a Battlefield 3 fegyver-felhozatala amúgy sem kicsi, 50 mordály akadhat a kezünkbe, ám ezeket számos kiegészítéssel bővíthetjük saját szokásainknak megfelelően. Ennek köszönhetően több ezer variáció létezik. Szorozzunk csak utána!

A BattleBlog legfrissebb posztja szerint "többezer fegyver-testreszabási lehetőségünk" lesz a játékban. Minden fegyverhez három bővítő slot tartozik és minél több időt töltünk el az adott mordállyal, annál több lehetőségünk nyílik azok fejlesztésére.

A tartozékok között megtalálhatjuk a különböző optikákat, hangtompítókat, állványokat, gránátvetőket, sörétes kiegészítőket, lámpákat és lézereket többek között. A DICE példának azt a Carbine-t hozta fel, melybe a srácok nagyobb tárat, támasztékot, és négyszeres nagyítású távcsövet szereltek:

Szép kis összkép, pedig még csak közepes hatótávolságra jó a kicsike. Lehetünk óvatosabbak is hangtompítóval, akusztikus, holografikus scope-pal is ugyanezen fegyvert felszerelve.

A Battlefield 3 októberben jelenik meg, csak győzzük kivárni.

84.
Fontos 96
#83: Na pont ezért utálom a CoDosokat a BF ben. Csak arra mennek hogy öljenek hányszor látni már hogy a támadó csak úgy elfut az MCom mellett és még csak rá se néz hanem csak berushol a spawnra és kempeli azt PFUJJ OTT VAN NEKTEK A MW 3- meg az összes többi szar.
83.
Bisur1996
#47: Igen ezt elismerem a frag-ra megyek, de attól még általában mindig nyerünk.

#48: Jó elismerem, ezt csak BF-ben lehet, de pont ez az amit mondtam, hogy annyira nem is számít... megyek fragelek és nyerünk... ennyi.

Jó lehet, hogy csak egy pszichopata lövöldözős, CSS függő fragger vagyok, de nem kell állandóan a BF-nél a taktikusággal jönni, mert olyan sokat nem nyom a lantba, legalábbis nálam. Ettől függetlenül a BF-t is szeretem... meg vallom BF3 jobban tetszik mint MW3... de azért a BF-t se kell felmagasztalni, már kicsit sokszor olvasom. Am meg az adatlapom hamis, nem az eredeti adatok vannak rajta :D
82.
Nanorambo
Itt az összes fegyver listája. Hivatalosan a Dice küldte ki!
http://battlefield.clanwar.hu/images/cikkekhez/gamescom/fact_sheet2.jpg
81.
shatterhand
#80: Tényleg az. A BF wikis oldalon mintha több fegyver lenne mint a B3 oldal weapons menüpontjában. Ott pl nincs külön carbine.

thx
80.
Nanorambo
Ez a fegyver: SG 553LB
Már nagyon várom a játékot!
79.
nagyonfaya
#78: valóban van hasonlóság, csak ez nincs a jelenlegi bf3 weapon list-en. aztán lehet hogy bővülni fog, nemtudom.
78.
Fontos 96
#77: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Stgw_90_kurz.jpg ez a SIG 552 amit én mondtam szerintem ez de lehe hogy tévedek.
77.
nagyonfaya
lehetséges hogy már volt linkelve, de ez a gif mindent elárul.http://bf3blog.com/2011/06/average-battlefield-player-vs-average-call-of-duty-player/
lehet hogy nekünk BF-eseknek inkább hagynunk kéne had éljék ki magukat a két játék megjelenése előtt. egyébként a kommenteket visszaolvasva érdekes, hogy egy BF cikkben az első 10 hozzászólásban van egy cod fan. igazából mit keres itt??
76.
nagyonfaya
#45: ez a fegyver inkább hasonlít vagy az UMP-45-re vagy a FN SCAR-L-re. ha megnézzük, az UMP-45-ös válltámaszát, akkor megegyezik, viszont a tár és a markolat elhelyezkedése viszont már az FN SCAR-L-re hasonlít. maga a zárváz pedig kiköpött FN SCAR-L, de aztán lehet hogy pont ez a lényeg benne, hogy teljesen át tudod alakítani a fegyvert. ezáltal máshogy néz ki. a lényeg hogy ez enginier fegyver.remélem tudtam segíteni.
75.
Fontos 96
#68: Jah míg CoD ban a piros négyzetek re lősz a BF ben nem és ott még van lévédelmi és nem is egy egy pályán (BF2) és a BC 2 ben is van mondjuk ott már csak egy.Megszenvedni egy helikoptertért??? Elérem a 3as KS-t megvan a UAV és utána már nagyon könnyű bár már a Bo-t rég eladtam MW 2-őt nem tudom (steam) de már egy CoD-al sem játszok.
74.
XDannyL
NEM GYŐZZÜK KIVÁRNI!!! :O =D
Az új gép már megvan hozzá =P
72.
Elcijas
#68: Erre már igazán nem lehet mit írni -.-. Egyszerűen csak szánlak azért mert azt hiszed látnok vagy, holott a szemed el van takarva. Ember szeretem én mind2 sorozatot, mind2be beleöltem heteket, hónapokat (csak az utóbbi részeknél maradva) COD-ban prestige 11 vagyok. BFben van veterán státuszom és stb. Ezek után már had én döntsem el, h a két szeretett sorozat közül melyik lesz a befutó. A COD pedig a killstreak-ek miatt korcsosult el. Megszenvedni egy helikopterért?! Jah úgy érted összekempelni azt. Itt már rég nem a run 'n' gun van előtértben, és a játékélmény, hanam a K/D. Az oké ha valaki eléri a CG-t oké, én is elérem 10/7szer. De valljuk be, aki eléri a magas killstreakeket az kb 70-80% h campel
71.
falselight
#68: és ha már a megszenvedésnél tartunk, gondolom a carepackage-es ac130-ra és a chopper gunner-re próbáltál utalni. vagy esetleg a predator, harrier, chopper kombóra, amit olyan kicseszett nehéz megcsinálni?
70.
falselight
#68: ó, hatalmas próféta, nyisd fel a szemünket, mutasd meg a fényt. mégis mit akarsz itt bebizonyítani? senki nem mondta, hogy nincsenek hasonlóságok a két játék közt, csak te szajkózod azt, hogy majdnem ugyanaz a kettő. amikor marhára nem. na és mi van akkor, ha mindkét játékban van helikopter? cod-ban fél perc alatt megölsz vele 25-30 embert, bf-ben 20 perc alatt tudnád ezt megcsinálni. és nem egyedül. nem tudom, hogy mennyit játszottad a bf-et, vagy a cod-ot, de hogy elég durván el vagy tévedve, abban biztos vagyok.
68.
randall13
#67: Már is sikerült találnod egy pontot, ahol össze lehetne hasonlítani a két játékot. Míg CoD-ban meg kell szenvedned egy helikopterért, hogy megfordítsd a csata kimenetelét, addig BF-ben már eleve abban éledhedsz újra.

Bár igazatok lehet, hülye vagyok. Ha lett volna egy kis eszem, nem próbáltam volna felnyitni a vaksi szemeiteket, mert hiába magyaráz az ember. De ki is szálltam, majd beszéljen helyettem novemberben az a pár ezer összehasonlító cikk, ami minden valamit érő honlapon meg fog jelenni, még a gémkapcson is. Ja és mellesleg maguk a fejlesztők mondták, hogy a CoD ellen szánják a BF-et. Márpedig egy tök más, összehasonlíthatatlan játékkal nehéz lenne hadat üzenni, nemde?
67.
falselight
#66: igen, a bf semmilyen szín alatt nem szimulátor, de nem is olyan szinten arcade, mint a cod. nincs tele idiótábbnál idiótább perk-ekkel. a fegyverek szórása sokkal nagyobb, és nincsenek killstreak-ek, amelyekkel egy csapásra meglehet fordítani a csaták kimenetelét. ne beszéljünk már hülyeségeket.
62.
randall13
#60: Na ez aztán már tényleg a legalja. Kamu adatlap alapján ítélkezni, paff... Mert te olyannyira értelmes vagy, hogy megadsz minden adatot. Remélem valaki vissza fog élni vele egyszer, de én vagyok ezért a hülye :)

#59: Ha meg más a játék, miért nem lehet összehasonlítani? Komolyan mondom már a szánalomtól nevetek :D Ha ezentúl meglátok egy olyan hírt, hogy PES vs Fifa, egyből megyek perelni.
61.
mestermagyar
#52: Nem igazán láttam egy második embert még az armában se.:)ja a kis terület miatt még kevésbé realisztikus mer igazi csatában nem teszik kerítésbe a városközpontot
.;)
60.
Elcijas
#53: LOL "8 általános megvan, az bőven elég" ez mindent elárul az értelmi szintedről. Valszeg kris játszott mind2 játékkal (ahogy én is, és szeretem mind2 szériát )és el tudja dönteni a különbséget köztük. Te meg "barátom", rád inkább nem mondok semmit, inkább beszéljen azelőbbi idézet az adatlapodról -.-
58.
falselight
#53: a különbség az, hogy bf-ben meg kell tanulnod vezetni a járműveket, mw-ben meg csak lőni a piros pontokat a térképen.
55.
MR.WOODCOCK
#52: Vedd a Battlefield-et, Activision-nél úgyis abszolút rekord lesz! ;)
52.
Khaszás
#44: Igazad van :) de codba fölösleges a jármű arra kis területre beülnél 1 hammerbe nyomsz 1 kövéret azt már kimentél a pályából.. :) Sniperhez meg csak anyit h ahoz meg két ember kéne nem ? :D 1 a lövész 1 meg aki löki a környezeti adatokat :D
Sztem mind2 game jó lesz ! bár tény h én is csak az egyiket fogom tudni sajna meg venni.. :)
49.
nukebomb
Szerintem egyik se veri majd le realisztikusságban és hangulatban a Duke Nukem 3D-t, persze csak magyar szinkronnal!
48.
Stranger
#42: BF-nél olyanokra gondolnak mint. pl. az egyes pontok elfoglalását, hogy tegyük meg. Miután az ellenség előrenyomult, te egy kicsit otthagyod a csapatban való mozgást, átúszod a vizet, így belopózol egy hátsó zászlóhoz. Ezután 2 oldalról tudtok támadni. Vagy mikor álljatok be védekezni pl. amikor pörög az ellenség ticketje. De ha közelharcot nézzük akkor meg fontos, hogy csapatban mozogjunk, healer, engineer mindenki tegye a dolgát. Ha tankot észreveszik mindenki elrejtőzik, RPGsek előjönnek.. Ezek olyan példák amivel nem lehet taktikázni más játékban, mert nincs ilyen lehetőség........
46.
shatterhand
#36: BF3 agyon lesz scrippelve (DICE vallotta be,hogy tetszik nekik ez a játékvezetés és a BF3 is ilyen lesz)

A COD meg nem fog bebukni. Akkora tábora, vásárlóereje van,hogy ez még évekig kitart. Úgy meg pláne,hogy két külön stílusú lövölde a BF és a COD.
Sikeres lesz a BF3 és az MW3 is, ez tuti.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...