RAGE - látogatás a Gearheads klán rejtekén

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 26.
  • Videó
Link másolása
A nukleáris pusztítás után a Föld képe mindinkább elkeserítő, minden sarkon egy-egy mutáns vagy bandita, esetleg egy mutáns-bandita állja utunkat. A legújabb játékmeneti szeretetrohamban a Gearheads klánhoz ugrunk be egy csésze teára. Mi az italt puskaporral isszuk, nem cukorral.

Meglepő, hogy vendéglátóink nem csak az útonállásra rendezkedtek be: sikeresen ötvözték a feltride-ot és a plutóniumot, így tökéletes áramellátásban van részük. Subwaytown előljárója küld el minket a Gearheads főhadiszállására, persze azért, mert ő is rá szeretné tenni a kezét az energiaforrásra.

A videót The Lone Drow barátunk küldte be, némileg spicces állapotban - köszike!

12.
12.
Thane
#10: Botrányos hogy egy 720 pontos videó alapján ítélkezel, majd próbáld ki és utána mond el a véleményed, ne egy videó után.
11.
11.
wolfwarrior
Na most már még jobban kell.
10.
10.
herlius
#8: Gondolom a bumeráng nem a kézben landol, hanem valahol a váll körül egy speciális eszközön, valószínűleg ezért nincs kézmozdulat. Ami viszont ezeknél sokkal zavaróbb, az a grafika. 2011-ben ennyire elnagyolt textúrákkal operálni egyszerűen botrányos. Tény, hogy nem minden a grafika, de egy ennyire hypeolt motortól kicsit többet várna az ember. Ezt a szintet még az Unreal motor is röhögve hozza, pedig az sem mai darab.
9.
9.
az egyik kedvenc játékom a Fallout 3, ha ennek lesz olyan sztorija és néhol kell gondolkodni is nem csak menni és lőni, akkor kötelező darab lesz... :)
8.
8.
Nathan
jó csak engem zavar hogy nem igaz hogy nem birják megcsinálni (de nem csak ennél) hogy mikor kinyisa az ajtot akkor látszodjon a keze meg amikor elkapja azt a bumárángos szart az elején akkor is
lehet hogy kicsineség de 2011 van, a wolfesteinél is igy volt 2001 játék és 10 év eltelt és még mindig itt vagyunk
kitomboltam magam :)
6.
6.
shooter1234
Nekem bejön. Kicsit hasonlít is a quake -re meg adoom -ra, no meg ugye a borderlands -ra is. Legalább nem 1 lövéstől hal meg az ellenség, mint sok mai FPS -ben.
5.
5.
Hab
Hosszú idő után az első FPS ami érdekel.
4.
4.
SütiMester00
Végül is a játék címe az hogy "Dühöngés" én nem is számítok tömör akciónál többre :D
3.
3.
sheamus
Eddig meg akartam venni, de ez a videó számomra nem meggyőző...
Csak lövöldözni kell, gondoltam kell hozzá egy kis ész is.
2.
2.
Józsi_Doe
bangbang és más semmi! - ez a jó gém!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...