Sok kérdést megválaszol az új Assassin's Creed

  • Írta: InGen
  • 2011. augusztus 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Persze erre számítottunk is, hiszen nem véletlenül kapta a Revelations alcímet. Ennek ellenére nem szabad elfelejteni, hogy a srácok terveznek egy "rendes" Assassin's Creed III-at is, így nem zárhatnak be minden kaput a további folytatások előtt, valami nyitva fog maradni.

Az Assassin's Creed: Revelations kreatív igazgatója, Alex Amancio elmondta, hogy találtak a neten egy listát, melynek címe az volt, hogy a "A TOP10 dolog, amit a rajongók szeretnének megtudni az Assassin's Creedtől". Végignézték ezt a listát, s arra jutottak, hogy a Revelations ebből egészen konkrétan hetet meg is válaszol.


A legfontosabb kérdés persze, hogy pontosan mi is a kapcsolat a második rész főhőse, Ezio, az első játék főszereplője, Altair, s persze a modern korban élő Desmond között. Amancio elmondta, hogy erre egészen biztos és konkrét válasz fog érkezni a Revelationsben: a kreatív igazgató szerint a játékosok nem is fognak rá számítani, hogy ezt így, ebben a formában eléjük tárják.

Persze mindenre nem adhatnak választ: "Tartsátok észben, hogy a sztenderd trilógia-felépítést követjük, szóval maradnak még kérdések. Ugyanakkor nem akarunk beleesni abba, amit én X-akták effektusnak hívok, ahol azt kockáztatjuk, hogy a történet már összeomlik a saját mitológiánk súlya alatt. Szóval sok ajtót még nyitva hagyunk."

33.
33.
ACIIGamer
#31
Az assassin's creed sajnos nem magyarosítható :(
32.
32.
Mysterio4
Nagy AC fan vagyok ezt is várom. :)
31.
31.
Richi12
nem tud valaki az első részhez magyarosítást vhogy mer én abszolút nem értem a történetet pedig valamennyire tudok angolul is!
még csak az első résszel játszok de tervezem a többit is :D:D:D
30.
30.
PcSanyko
#27: Hát, mostanára már teljesen összezavart, ennek a játéknak a sztorija... :D Pont ezt szeretem benne :)
29.
29.
#27: Szerintem is itt csavarják meg a történetet. Mindenki Lucyval van elfoglalva, jó-e vagy sem, templar vagy nem, aztán lehet hogy tényleg Minerváról, vagy akármelyik "istenről" derül ki valami...
28.
28.
KASBEJ
#25: Sztem nem kamu. Én is hallottam valamui olyasmit h Lucy a templomosk leszármazottja és ezért ölte meg Desmond.
27.
27.
dave280
Desmond a Brotherhood elején mikor bejut a villába látomása van Ezio-val aki ott már nagyon meg van öregedve. Lehet, hogy pont akkor fog játszódni a Revelations?
A videóban amit PcSanyko adott meg ott azt állítják, hogy az ellenség, de nem hinném, mivel az Eagle Vision is megmondta, hogy a mi oldalunkon áll.
Subject 16 nem véletlenül Minervára gondolt, hogy nem az akinek ő hiszi?
26.
26.
PcSanyko
Ez lesz a valaha legjobban csinált AC,mind sztorilag,mind élményileg!
25.
25.
PcSanyko
#6: Nemrég egy olyan vidit láttam amiben 2 "isten" Lucy-ról azt mondja,hogy Templár...Itt a videó:http://www.youtube.com/watch?v=PWzpnZashZA(Spoiler veszély) Mi a véleményetek?Lehet,hogy kamu az egész videó?
24.
24.
molten
Nem fogok unatkozni az tuti!!
22.
22.
azazel
Ha maradnak még kérdések akkor még nincs vége az AC-nek.És még ott van Ezio huga akit a Brotherhood-ban assassinná avattak,szóval még róla is hallanunk kell.
21.
21.
roadkill1
#19: Trollololol :D Annyit rohogtem ezen
20.
20.
Ghost16
19.
19.
Necreon
#16: Valószínűleg angol, azzal nem sokra mennél, jól láthatóan az anyanyelved sem az erősséged.
18.
18.
Necreon
#17: Én remélem hogy csúszik, mert akkor beépítve, ingyen kapjuk a DLC-ket ahogyan eddig, és nem kell érte külön bankkártyaadatokat megadni az Ubishopnak és fizetni pl. egy Leonardo-s küldetéssorozatért.
17.
17.
kebi90
Hajrá Ubisoft! :) Remélem nem csúszik a PC-s verzió sem ;)
16.
16.
l.rics16
nem tuggya vaki megmondani ennek a top 10 oldalnak a nevét? ha google n rákeresek bedob egy csomo hir oldalt hogy a 10 kérdésből megválaszolnak cuccokat de magát az oldalt sehol nem találom :S
15.
15.
Matt8888
kíváncsi vagyok rá *-*
15.
15.
Speper
#13: Elvileg... na de hogy így lesz e! Az más kérdés...
14.
14.
adriano28
#13: sosem lehet tudni semmit sem
13.
13.
norbi97
A pc-s verzió is akkor jelenik meg amikor a konzolos?
12.
12.
veghzol
SPOILER: A második rész Truth videójában, amikor Ádám és Éva menekül egy pillanatra lehet látni egy assassin ruhás embert az almával. Én már akkor is arra gondoltam, hogy valahogy visszamennek az időben...
11.
11.
mdr88
#6: végül is valami olyasmiről beszél a istenségesség, hogy a csajszi az egyetlen, aki még soha nem hazudott Desmondnak, így ő az egyetlen, aki segíthet neki elérni a végső célt de, hogy ehhez miért kell megölni az passz
10.
10.
peter.biro
#8: Éppen lehetséges vagy csak ez volt a "felsőbrendű lények terve" szóval a jövője meg volt írva, és pontosan tudták hogy majd később Desmond visszatér a "múltba" Ezio-ként
9.
9.
ZephyrDavid
Én meg teljesen azt hittem hogy hogy ez az uccsó rész, de ezekszerinte lesz AC III ? Mind Fck kapok teljesen xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...