Saints Row: The Third - fricska a Tronnak

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 13.
  • Videó
Link másolása
A Volition kidobta a Saints Row harmadik részének legújabb előzetesét, melyben a Decker banda mindennapjaiba tekinthetünk bele. Másodállásban vérbeli cyberbűnözők, sokkal jobban értik a dolgokat, mint a Disney Tron című sci-fijének bugyuta hősei. Utóbbinak mutat egy nagy fityiszt a játék.

Ha csíped a Tron filmet és/vagy a játékot, akkor most kérlek nézz félre, vagy kattints bárhova, mert a Saints Row: The Third legújabb trailere nem köntörfalaz, tényleg szembepisili a Disney alapvetését. A Decker banda feje, Matt Miller fejébe vette, hogy leszámol a Third Streets Saintscel, s első lépésként szépen fel is törik a rivális banda banki adatait. Persze ezt hősünk sem hagyhatja annyiban.

Nem túl komoly előzetes, de csak azoknak, akik értik a viccet - nem titok, a Saints Row: The Thirdöt nem kell komolyan venni. A legéletképesebb GTA-klón november 15-én jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

5.
5.
Valahogy az összes gta és társait arcade játszhatatlan vackoknak tartottam (nem sértésből írom, egyszerűen nem szeretem a stílust) leszámítva a Maffia első részét (és szigorúan csak az elsőt !)...

De ez annyira beteg és poén, hogy talán még tetszeni is fog...

"in a real world, you just a bitch with a keyboard !" \o/
4.
4.
Mortis
3.
3.
Darox
Ez, nagyon, fájt. Jó játék lesz, remélhetőleg jobban optimalizált mint a 2. része.
2.
2.
hakydakillah
Állandóan meglepnek, hogy marhaság terén mennyire kreatívak, de pont ezért lesz olyan szórakoztató ez a játék :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...