Gears 3 - a Naughty Dog gratulált az Epicnek

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 17.
  • Érdekesség
Link másolása
Ritka a játékfejlesztők körében, hogy gratulálnak egymásnak egy-egy sikeres produktumuk megjelenése folyományaként, de pont ez történt a minap a Gears of War 3 kapcsán. Az Uncharted fejlesztői megemelték a kalapjukat az Epic Games legújabb játékának kritikai sikeréért. Sportszerű.

Az még rendben van, hogy a játékok végén szereplő köszönetnyilvánításokban a játékipar résztvevői megemlítik a kiadó égisze alá tartozó további stúdiókat is, de az, hogy a Microsoft és a Sony két, majdhogynem belsős csapata pacsizik egyet, az sajnos eléggé ritka. Az Epic Games fenegyerekéről köztudott, hogy nagy Uncharted-rajongó, viszont jelenleg ők sütkéreznek a sikerben, elvégre 1,2 millió előrendelésük van a Gears of War 3-ra. Sőt mit több, a kritikusok oda-vissza vannak a játéktól. Repkedtek a 90 százalékos értékelések és csak nagyon ritkán csúszott ennél alább a mérce.

Amy Henning, a Naughty Dog kreatív igazgatója megdicsérte Cliffy B-t és az Epic Gamest a Gears of War 3 "fenomenális kritikai sikeréért" és alig várják, hogy játszanak a játékkal. Bleszinski ennyit válaszolt: "Köszönöm, rajtatok a sor!"

Két év múltán végre betetőzött a Gears of War hagyománya, a harmadik rész minden tekinteben felülmúlja az előzőeket. Sokat tanultak a Gears 1-2-ből a készítők, remek kampánnyal és profi co-op, illetve online résszel gazdagodtunk. Nem csoda, hogy a Naughty is imádta.

20.
20.
Anyának olyan furcsán állnak a lábai, persze ha egy olyan fia van, mint például Marcus vagy Dom akkor mindent értek ! :)
19.
19.
p3ti
Én pont az olyan címekért vettem ps3mat mint az Uncharted . És megérte , kiváló mind 2 sorozat , és nagyon kár hogy le zárják ezzel a GOW-ot ... de tuti nem nyugszik az epic , és újabb remekművel tér vissza . Kicsit példát vehetnének róluk azok, akik vagy a ps-t vagy a boxot szídják .. egyszerűen csak tisztába lenni azzal , hogy a másik konzolon is vannak remek címek . Azzal meg nincsen gáz hogy a 2 fejlesztő csapat leül és meg nézi a konkurencia alkotását , és el ismerik a rengeteg munkát amit bele fecceltek, ez teljesen korrekt. Ebbe igazán bele gondolhatna az is, aki warezről le tölt mindent , és le sz*rja azt hogy mennyi meló volt a játékok kifejlesztésébe , hány óra alatt készültek el , és hány ember adott bele mindent hogy ilyen jól sikerüljön.

18.
18.
shatterhand
#7: konkurens alatt azt értettem (sztem helyesen fogalmaztam),hogy az ilyen-olyan játékosok szidják a konkurens gépet és annak felhozatalát

Nem a kiadókról írtam.
17.
17.
shatterhand
#14: Nekem meg ps3on van, de sajnos kimarad a gears of war,alan wake,forza,halo,stb.
De hát ez van,majd pár év múlva ólcson veszek egy boxot és beszerzem.
14.
14.
adamsfamily
#2: Sajnos ez így van.Sok az olyan ember aki oltogatja azt a konzolt ami nincs neki pedig nem is játszott rajta.Nekem személy szerint xbox-om van de mégse mondom,hogy nem irigylek pár játékot a ps tulajoktól és elismerem,hogy sok olyan játék van ps3-on ami megérdemelte a jó reputációt( pl.:resistance,uncharted,heavy rain,god of war,killzone)és talán még lehetne sorolni.
12.
12.
ReNegAdE
#11: Már most előrendelem!:D
11.
11.
thelegendary
Összeállva megalkothatnák az évezred ULIMATE alkotását, multiplatformra persze :)
10.
10.
Folti90
A két legjobb játék, ami valaha kijött, plussz a God of War!! Sportszerű arcok!!!
9.
9.
ReNegAdE
#7: Hát igazából pont azért konkurensek!Talán pont a két legnagyobb húzó cím készítőiről beszélünk!Nekik sem mindegy hogy hogyan teljesítenek a játékaik a másikkal szemben annak ellenére hogy nem ugyanarra a gépre fejlesztenek!Szerintem!
8.
8.
Gykrizsi
Szép, igy kéne viselkedni. Kerrekt két cég. Csak a sok paraszt játékos küldi el a másikat a *******.Én boxos vagyok, imádom a gowot, de elismerem , hogy az UC is ***** jó!!!
7.
7.
biohazard rex
#2: egyáltalán nem konkurensek, mivel mind 2-en másik konzolra csinálnak játékot, vagyis a boxosok nem tudnak uncharted-et venni (vagy is igen, de játszani nem, vagyis azt is de csak tok/lemezt dobálni :D)
6.
6.
drakecsaj
Cliffynek igaza van, most pedig az UC-n a sor, szerintem bennük sem fogunk csalódni :)
3.
3.
ReNegAdE
#2: Ez a cikk azért is érdekes mert nálunk a gamerek anyázzák egymást hogy melyik lesz a jobb játék!Példát vehetne a sok idióta!PLD:MW3-Battlefield 3!
2.
2.
shatterhand
így kéne itt is viselkedni egyeseknek
nem szapulni a konkurens gépet,hogy melyik tud többet vagy mi jelenik meg rá
1.
1.
ReNegAdE
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...