TGS 2011: Lord of Apocalypse - itt az első trailer

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 18.
  • Videó
Link másolása
Futólagosan már írtunk a Lord of Apocalypse-ról: a játékot a Square Enix a PlayStation Vita kapcsán jelentette be, és azt ugyan tudtuk, hogy JRPG-vel van dolgunk, sokkal több infót nem árultak el a japánok az új fejlesztésről. Mint kiderült a Vita egyik nyitócíméről van szó, itt is van az első trailer.

Emlékeztek még a PSP-re megjelent Lord of Arcana-ra? A Lord of Apocalypse annak a játéknak a folytatása, és ezúttal nem csak PSP-re, hanem Vitára is készül: a Square Enix a Tokyo Game Shown mutatta be a szerepjátékot, ami elvileg a Sony újgenerációs kézikonzoljának a nyitócíme lesz, tehát már december 17-én a japán boltok polcain fog landolni. A minap befutott az első mozgókép is, lehet örvendezni!

 

10.
10.
DollSyndrome
Aztakrva!!! Ez ilyen nekem való okosság *.*
9.
9.
zola2000
hát szívesebben játszom ilyenekkel mint a nyugati tömegfpsekkel, de ... ez nem lesz nagy szám, mondjuk nyitócímnek elmegy.
8.
8.
Necreon
#4: Ezek beágyazott videók. Ha valami okból nem elérhetőek, az általában a videoszolgáltatást nyújtó oldal problémája miatt van. Értsd: ha a YouTube átmenetileg leáll, sehol máshol nem lesznek elérhetőek a YouTube-ról beágyazott videók. Mint jól jelzi a kép alsó sarkában lévő joystiq vízjelzés, ez is egy beágyazott videó, külső forrásból. Magyarul a gamekapocs-nak semmi köze nincs hozzá.

Nekem tökéletesen lejátssza ami azt illeti, igaz, a NoScript FF addon megfogta, előbb engedélyeznem kellett.
7.
7.
Hubert Cumberdale
Én sose értettem, hogy lehet ilyenekkel játszani. De ízlések és pofonok.
6.
6.
Mortis
Egy angol feliratnak örültem volna, DE nagyjából ki lehet találni az elmondottakat...

S itt a baj. A mostani, Japánból csordogáló termékek nagy része(nem csak a játékok, hanem anime-k, manga-k, VN-k, stb.) borzasztóan műviek. Legalábbis amik drámázni próbálnának. Egyszerűen állandóan felsejlenek s nem vagy képes beleélni magad a történtekbe. Nem szokásom elhamarkodottan ítélni, de úgy tűnik ez sem lesz különb.
5.
5.
Mortician
#4: Nekem gond nélkül lejátszotta a videót... :)
4.
4.
TryGun
Hát nekem itt csak képet mutat videó sehol sincs XD azé az ilyen hibákat kijavíthatnák tök sok probléma van az oldallal , mint pl: a Dmc traileres videók kiraktátok,de a videók nem voltak jók csak este XD
3.
3.
balint23h
Csak egy újabb japán giccs...
1.
1.
nero20
ezt nem kéne kiadni !!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...