Modern Warfare 3 - nem lesz Prestige kiadás

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 21.
  • Hír
Link másolása
Az Infinity Ward sok hardcore Call of Duty-rajongó kedvét vette el nemrégiben tett bejelentésével, miszerint az elmúlt évek tendenciáját megtörve nem vásárolhatunk full extrás Prestige Editiont a Modern Warfare 3-ból. A legteljesebb gyűjtői változat hiánya semmilyen módon nem befolyásolja a fejlesztést.

Nem titok, számos olyan Call of Duty-fan él világszerte, aki nem rest - magyar pénzbe átszámítva - kb. negyvenezer forintot leszurkolni a minden igényt kielégítő Prestige Editionért. Így volt ez a Modern Warfare 2, majd a Black Ops esetében is, ám az Infinity Ward úgy gondolta, minden móka megszakad egyszer, és idén nem terveznek hasonlót a Modern Warfare 3 esetében.

Az előző Modern Warfare-hoz éjjellátó szemüveg járt, míg a Black Opshoz távírányítású autó, számos hasznos csecsebecse, DLC és miegymás. A fejlesztők kreatív igazgatója, Robert Bowling a minap Twitter-csatornáján közölte, csak a Hardened kiadást vásárolhatják meg azok, akik gyűjtői kiadás megvételén gondolkoznak.

A Hardened Edition 99,99 dollárba kerül és magában foglal egy 12 hónapos előfizetést az Elite szolgáltatáshoz,  a tulajdonosai így minden DLC-t meg fognak kapni a Modern Warfare 3-hoz. Biztos akad pár elvakult rajongó, akikben most gyógyíthatatlan hiányérzet támad, de ez mit sem változat. Bye-bye, Prestige kiadás!

Sajnálunk, Ca$h!

18.
18.
randall13
17.
17.
Problem?
#16: Köszönöm a választ. Teljesen megértem amit mondtál. Én sem szeretem a killstreaket persze van benne pár és az "istenes?" perkeket. Engem csak az nem ragadott meg benne h nem golyó alapu a játék:S
16.
16.
LnB
#15: Én azért mert az alkalmas még komolyabb szintű Multi játékra, értem itt warokat. És mert a Cod4Promod az egyik legjobb versenyszerű játék. Értem ezalatt, hogx kiegyensúlyozott, és alkalmas értelmes taktikázásra, és a skill számít, nem a killstrike...nomeg a perkek
15.
15.
Problem?
Mért tartja mindenki ilyen nagyra a COD 2-4 et?:D
14.
14.
LnB
#13: Arra sem emlékszem mikor CS-ztem utoljára, de igen azoknál akik nem CoD2 vagy CoD4-el játszanak azoknál többre tartom a CS-seket, BF-eseket, TF2-eseket stb stb. De ez az én szubjektív véleményem, és mint te is tudod nem mérvadó, ezért ezen kár is felháborodni, vagy megsértődni.
13.
13.
roadkill1
#8: Es te mennyire felsobbrendu vagy azert mert CS-el tolod ...
12.
12.
CM Richie
Tök mindegy, csak már lenne November 8.-a. És igen, lehet rajongani, de elsősorban csapatni kell a game-et.:)
11.
11.
Mortis
Pedig már vártam ,hogy bejelentenek egy újratölthető könnygránátot. mint 'ajándékot'.
10.
10.
#8: Igen amúgy elég hülyén hangzik már önmagában az is h cod-rajongó :D most mit kell rajongani? játszani kell, szórakozni, nem rajongani :D
9.
9.
Problem?
A "Sajnálunk, Ca$h!" alatt pontosan mit értettek?:D
8.
8.
LnB
#7: Az én felemben ez van:

call of duty-rajongó = überzakkant
xD
7.
7.
#3: Nem hc gamer és nem hc cod harcos, hanem hc cod-rajongó. Nem értitek a különbséget xD Nem ugyanaz a három elnevezés. A hc jelzés magyarra fordítva itt azt jelenti hogy: "überzakkant bármit kifizet a legdrágább kiadásért call of duty-rajongó". Elég jól megmagyaráztam? :D
6.
6.
falselight
#5: szerintem most már nincs.
5.
5.
ReNegAdE
#2: Ne tedd!!!Még azért van értelme az életnek!!!!:D
4.
4.
FekaFOB
Így már talán meg se veszem a játékot, mert semmit nem ér! :D
LnB helyesen szóltál, attól mert valaki HC COD harcos nem feltétlen vesz ilyen csili-vili pénzrabló kiadásokat.
3.
3.
LnB
"Az Infinity Ward sok hardcore Call of Duty-rajongó kedvét vette el"

Mitől hardcore az aki Prestige Edition-t vett? Ennyi erővel akinek anyuci/apuci megvette mert televannak mint a délibusz attól ő Harcore gamer? :) Érdekes nézőpont.
2.
2.
Raam989
Most megyek, magamba fordulok és eret vágok magamon...
1.
1.
ReNegAdE
Azért ezt csak túléljük valahogy!:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...