Final Fantasy XIII-2 előzetesek érkeztek

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 21.
  • Videó
Link másolása
A TGS után a Square Enix mindenki számára elérhetővé tette a Final Fantasy XIII-2 legfrissebb trailereit - szám szerint kettőt. Szép a zene, csodás a látvány, mesés a hangulat, de ami a legfontosabb: az egyik PS3-on, a másik Xbox 360-on került rögzítésre. Nézzük a különbségeket!

A rajongók véleményét kicsit megosztotta a Final Fantasy XIII, most fel van adva a lecke a készítőknek, hogy a folytatásban minden fanyalgót meggyőzzenek. A hangulat terén továbbra sem érheti szó a ház elejét: fülnek pazar dallamokat hallunk a háttérben, világmegváltó eszmecseréket folytatnak hőseink. Ami a technikai gurukat érdekelheti, az az, hogy az első videó a PS3-as változatból készült, míg a második az xboxosból. A Final Fantasy XIII-2 február 3-án jelenik meg Európában PS3-ra és Xbox 360-ra.

Köszönjük, giga321!

6.
6.
zola2000
Jogos, mára már olyan szintre süllyedt a sorozat, hogy szerintem a Ni No Kunival, a xenobladdel, a tales of vesperiával/gracessel/xilliával stb szívesebben játszom mint az FF13al.
5.
5.
Mortis
Kezdem magam igazán arrafelé terelni, hogy ki sem próbálom ezt a játékot? MI EZ? Az első videó nekem a Barátok Közt legjobb részeit idézte, a második csak simán unalmas és érdektelen lett. Meg a zene...Uram óvjon. A szinkron meg mehetne japánul+ angol felirattal(mondjuk ez a megszokásból következik).

Borzalom áll készülőben. Csak ne legyen igazam!
2.
2.
Noeel
a cikk elejére sajtóhiba csúszott.. :) vagy csak nekem tűnt fel? :D
1.
1.
xICEMANx
Ez csak a FF fanoknak mond valamit, nem sértésből... De nem vagyok oda. Minority Report... XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...