Need for Speed: The Run - előzetesen a történet

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 22.
  • Videó
Link másolása
Attól függetlenül, hogy az új Need for Speed egy tősgyökeres autós címként került a köztudatba, a Black Box srácai nem voltak restek némi történeti szálat is alápakolni. Voltaképpen egy akcióval megspékelt road movie-val lesz dolgunk, ahol természetesen az autók és a száguldás kapja a főszerepet.

Főhősünk Jack, aki látszólag egy körözött bűnöző. Háromezer mérföldet kell megtennie San Franciscótól New Yorkig, igen változatos és feszült pillanatokat átélve, miközben a rendőrség lohol a nyakában. Aztán nem beszéltünk még a rivális sofőrökről, csak saját ösztöneire számíthat a túlélésért folyó harcban. Ha Oscar-díjat nem is fog kapni, legalább a körítéssel nem lesz gond. Az Need for Speed: The Run november 18-án jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. A videót radko1010-nek köszönjük!

27.
27.
Darox
#23: Én 3 évesen kezdtem game-elni az NFS legelső részével, a Road & Track-al. A legviccesebb hogy még mai napig játszok vele, és nem éppen tűnik úgy hogy annyira Arcade lenne az irányítás. Néha meg is kérdezem magamtól hogy tudtam ebben normálisan 200-al repeszteni a kanyargós utakon?
26.
26.
shatterhand
#5: NFS cím megerőszakolása? nincs létjogosultsága?
Árkád autós cuccok közt a legjobbak közt van ,legfeljebb vannak elégedetlenek akik még az eredeti NFS-t se ismerik fel pl a tavalyi HP-ben.

Álomkocsikkal repeszteni, árkád irányítással. Mindig is erről szólt a NFS!! A shift egy mellékág inkább.
25.
25.
greenmelon
#23: Még hogy én támadok... :)
Tudod, nem csak az aktuális játékokkal lehet játszani, egyébként kb. 5-6 évesen kezdtem el.
24.
24.
pjoco
Tetszik! Már rég volt egy jó sztori orientált NFS!
23.
23.
LnB
#17: 2-3 éves voltál mikor az NFS2 megjelent, mikor kezdtél te játszani? :)
22.
22.
LnB
#21: Jólvan nem kell támadni, én csak a saját véleményemet és meglátásomat írtam le, nekem az alap koncepció ami az NFS-t naggyá tette, az jobban tetszett. Szeretem a Underground részeket is, de az alapokhoz azóta nem tért vissza a sorozat.
21.
21.
greenmelon
#20: Még jó, hogy eltér, hiszen újítani kell. 6+1 "tipikus" NFS után már szerintem nem igazán van igény arra, hogy egy olyat csináljanak mint a régiek (már az új Hot Pursuitnél is sokan a rókabőrt vélték felfedezni). Egyébként az autóból való kiszállás annyiban fog megnyilvánulni, hogy az átvezető videókban kb. 3 alkalommal megnyomod a felvillanó gombot, ez inkább fogható fel interaktív átvezetőnek mint új stílusnak (szerintem).

#19: A CoD-ot csak azért hoztam fel példának mert ott meg pont az ellenkezője miatt megy a rinyálás állandóan.
20.
20.
LnB
#17: Lehet, hogy igaza van.
De te abszolút nem érted, hogy mit írtam. Egy szóval sem mondtam, hogy nem arcade. Azt emlkítettem, hogy ez aRUN a Storyline (kiszállok a kocsiból) vonallal épp annyira eltér a régi NFS-ektől mint a Shift a szimulációra való törekedéssel (ami nagyon nem sikerült)
19.
19.
Vurgi
#17: Istenem, már itt is a CoD a téma?!
17.
17.
greenmelon
#16: Pedig Hubert-nek van igaza, az NFS mindig is árkád volt, ha te a 2. résszel kezdted (ahogy egyébként én is), nem értem hogy nem tűnt fel. :)
A Shift kanyarodott el leginkább az alap NFS témától (szimulátor(féleség), versenypályák).

Nekem tetszik a Run, jó, hogy árkád mivel pont ettől Need for Speed. A városi helyszínek főleg tetszenek, az Underground széria óta várok ismét valami ilyesmire.

(Érdekes, hogy pl. a CODMW szériánál amiatt hisztiznek sokan, hogy alig változott, itt meg mernek újítani és az a baj. Fejlesztő legyen a talpán aki meg tud felelni mindenkinek...)
16.
16.
LnB
#15: Nem öreg vagy hanem "kevesen vagy" :D Ez a tömeg vonzása. GT5 az brutál, én Xboxal természetesen Forza fan vagyok elég keményen, én imádom a szimulátorokat. GT5-öt sem vetném meg. NFS meg csak ritkán ha kedvem van, de bohóckodás az egész. A "falról visszapattanós" "fékezvekanyarodós" játékokat nem tudom komoylan venni.
15.
15.
nukebomb
#14: Ott van pl. a TDU2, ami jó, ha eltekintünk attól, hogy egy fos. :D
Én GT5-tel játszok, és imádom, de az meg nem ez a stílus, az szimulátor. Szóval én igényelném ezt a vonalat, ha a régi fényében tündökölne, persze lehet, hogy már túl öreg motoros vagyok így 28 évesen ahhoz, hogy rám fejlesszenek. :)
14.
14.
LnB
#13: Így igaz teljesen egyetértek, de azt ne felejtsük el, hogy az igényekhez igazítják az árút, szóval nem biztos, hogy a fejlesztőkkel van a baj. Teljesen más feelingje volt az NFS4-nek annó, a kor halattával ez teljesen eltünt. De sebaj, nem kötelező vele játszani, és hála istennek van ezek melett értelmes autós játék is. (mondjuk PC-re hirtelen nem tudok)
13.
13.
nukebomb
Nekem két nagy kedvencem volt, az NFS3 Hot Pursuit és a Porsche Unleashed. Azóta valahogy már nincs meg az NFS feeling. Oké, volt Most Wanted, Underground, ezekre is meglehetősen rá voltam kattanva, de valahogy a régi időket sírom vissza. Sokkal szívesebben látnék egy NFS Ferrari Unleashed-et, kb. GT5 grafikával. :)
Azért a Run is megér talán egy próbát, mert jó kis arcade, és az NFS az eredetileg sem szimulátor, de ez a "rendőrök helikopterről robbantgatják az autókat" (mint a HP2-ben a hordóbombák) valahogy nekem olyan távol repíti a valóságtól az egész sztorit, hogy már kezd gagyi ízű lenni...
11.
11.
LnB
#10: Igen ez is egy nézőpont, de akkor inkább ugyan anyi NFS van a Shiftben mint a Run-ban. Ugyan úgy eltér az alapkoncepciótol. De ez attól is függ honnan nézzük, mert az Underground-tól az egész sorozat nagyot változott. Egyébbként az NFS2-vel kezdtem, amit rólad nehezen képzelek el, ha már ilyenekbe megyünk bele.
10.
10.
Hubert Cumberdale
#8: Nem tom hány nfs-el játszottál, de az nfs egy árkád versenyző játék és, ha megerőszakolásról van szó, akkor pont, hogy a shifttel erőszakolták meg, mert kivettek belőle mindent, ami nfs és csináltak egy szimulátort ezzel a névvel. Legalábbis ez az én véleményem a dologról. Ez lehet, hogy jó, lehet, hogy nem, de több nfs van benne mint a shiftben az biztos.
9.
9.
hakydakillah
8. Azzal én is :-D Csak időnként megunom a sima versenyzést, és kedvem jön olyasmihez, amiben még egy kis akció is van. Ilyenkor tökéletes a NFS :-)
8.
8.
LnB
#7: Nekem ez már a NFS név megerőszakolásának tűnik, de mindezekmelett a Trailer tetszik, csak játsza nem tudom elképzelni. De lehet belőle jó játék. Bár ha megjelenik a Forza4 én azzal elleszek egy darabig :)
7.
7.
hakydakillah
5. Azért a Shift-ről sem lehet elmondani, hogy tipikus NFS :-) Szerintem jól teszik, hogy cserélgetik a stílust, mert nem mindenki ízlését lehet egy darab játékkal kielégíteni, ezért jött a Underground, a Most Wanted, Shift, HP, és most ez az ackiódús Run. Ezekből mindenkinek más jött be, mindenki másért rinyál. Egy dolog viszont biztos – legalább ez a cím ellát minket rendszeresen új címekkel. Ha nem lenne NFS, akkor szinte semmi se jönne éveken át – főleg ami a pc-t illeti.
Ez a rész egyenlőre nagyon bejön – hangulatosnak tűnik a story, változatos környezet, autók stb. Nekem tuti vétel :-)
6.
6.
gyulah69
Jaj...ez végre olyan lesz mint amire vártunk. Zsaruk, sztori, verseny...mint az Undercoverben
5.
5.
LnB
Nem tudom értelmes játékként kezelni ezt a címet, kézikonzolon még jó kis arcade stuff lehet, de Pc-n vagy Xbox-on egyzserűen szerintem nincs létjogosultsága, kicsit az NFS cím megerőszakolásának érzem ezt a játékot, a Shift2 vel a sorozat végre értelmes darabbal bővült, most meg jön egy ilyen..
4.
4.
gyulah69
Végülis...16,77 millió színt jelenít meg ez a kis masina is. Ja és milyen király volt az amikor a DOAD-ban szó szerint kirepült a pali. Eszméleltlen volt :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...