Befutott az új Naruto-játék következő trailere

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 24.
  • Videó
Link másolása
A Namco Bandai egyik legfontosabb címe manapság a Naruto, ennek fényében nem túl meglepő, hogy újfent felkérték szakavatott brigádjukat, a CyberConnect2-t, hogy ugyan: csináljanak már egy új részt az Ultimate Ninja Storm szériába! A játékról megérkezett a második trailer, csekkoljátok!

Bár nekem személy szerint fogalmam sincs, hogy miről szól a sorozat, azt laikusként is bátran ki merem jelenteni, hogy a PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készülő - mellesleg nagyon hosszú címmel rendelkező - Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations rendkívül jól néz ki, igaz, az ilyen stílust képviselő verekedős játékoknál ez már gyakorlatilag megszokott. A 2012 tavaszán megjelenő játék második trailere alant megtekinthető - Bandikut küldte be, köszönjük!

92.
92.
kekkeigenkai123
"meatstuck" igen lesznek :) a kage-knak a mellékemberei azaz hogy is mondjam (talpnyalóik) mást nem tudok mondani csak azt hogy 38 új hely lesz...és több mint 70 karakter... és amúgy a saiyand island-al kapcsoltaban ismerem...sőt imádom....mert onnan tudok meg dolgokat a játékról :)
91.
91.
Wackor
#43: Jogos hogy nem mindenkinek ez a világa.
90.
90.
meatsuckDD
hát egy külföldi oldalon láttam az infót:D valami saiyanland.com vagy nemvágom:D ésonnan googlefordítóztam ki azt is,hogy lesznek olyan karakterek is amik csak segédként kapnak szerepet:D gondolom ezeklesznek a kage-k segédjei:D
89.
89.
Ares
Én is nemrégiben hatalmas Naruto Fan voltam, de sajnos leszoktam róla. Egyébként az tényleg semmi rosszat ne mondjon róla, aki még nem látott minimum 100 részt ;)
Eddig azt hiszem az összes játék jó volt. Valaki szóljon, ha nem így van. (de csak az, aki játszott is vele) Nekem ps2-n négy van meg, és az összeset teljesen végig vittem. Sajnos nagy kihívás nem volt bennük, és aki nem rajongó annak elég unalmas is lehet.
88.
88.
LnB
Azta mi van itt? utolsó kommentem óta most néztem vissza. Na de tuti nem olvasom ezt mind vissza, de látom meg vagyok említve pár helyen..
85.
85.
meatsuckDD
Ugyanmár srácok....:D Tényleg nemkéne itt személyeskedni,mert nem azért van ezaz egész.Az oké,hogy valaki elmondja a véleményét az adott témáról.Mind negatív,mind pozitív formában,de ha fikázza a narutot,akkor ne az alapján tegye,hogy az animexen látott 15részt:D Az a verzió valóban kalap szart nem ér.A szinkronhangok olyanok,mint egy 7éves kisiskolásé.a hangsúlyozások is gagyik,a nevek kiejtéséről nem is beszélve.....:D Szóval érthető ha nemfogta meg egyes kritizálókat:D Én 20évesen is nagyon szeretem.Láttam az eddig kiadott minden epizódot,mozit stb,és minden héten alig várom,hogy jöjjön az új epizód:D Nekem az UNS2 is nagyon bejött.Bár a barangolás valóban nem lett valami nagy cucc,de a harcrendszer kárpótól:D Kíváncsi vagyok,hogy ebben hogylesz....:D Meg hogy a story mettől-meddig megy el:D Gondolom nem lesz egybe foglalva a két generáció sztorija A-Z-ig:D meghát akkor a shippuudenes részek 65%-ban maradnának ugyanazok:D Személyszerint nemszeretném ugyanazt kapni:D namind1....

Csak hogy egy kis szó is essen a játékról. Elvileg 62 játszható karakter lesz és ezekmellett lesznek olyan karakterek is akiket csak segédként lehet majd választani:D ilyenlesz pölö Darui is (gondolom...).Bár jólenne velük is tolni meg a többi segéddel is,Ao meg a többiek:D
81.
81.
dani576
#79: Mivel válaszolsz, úgy látszik téged mégis.
79.
79.
adamsfamily
#73: Valóban nem te voltál,összekevertelek valamelyik másik észlénnyel aki idejött benyögni,hogy ez a sorozat mekkora szar meg fos.Tényleg nagyon nagy intelligenciára vall,hogy ha valami nem tetszik akkor csak így idejössz gagyi érvekkel fikázni valamit.Már elégszer közzé tetted,hogy neked nem tetszik,de ez itt senkit sem érdekel.
73.
73.
dani576
#70: Én pont nem kritizáltam egy szóval se azokat, akik nézik. Szóval tanulj meg szöveget értelmezni.
70.
70.
adamsfamily
#52:Ott van a profilodban,hogy 14 éves vagy.Ne várd már el senkitől,hogy felnőttnek tekintsen miközben még a tojáshéj ott van a hátsódon!

#63:Értjük neked nem tetszik.Az,hogy neked nem jött le a mondanivalója az a te bajod.De elég nagy faszkalap vagy,hogy ide írogatok gyatra érveidet és itt kritizálod azokat akik esetleg nézik.Szóval húzz a picsába!
69.
69.
turleysqt
Milyen ellenséges ma mindenki.
66.
66.
Gorre
#54: Te meg vagy nem vagy 24 éves, mint a profilod mutatja, vagy tényleg ennyire elkorcsult már ez a világ, hogy givi a 14 évével sokkal normálisabban ír, és nem személyeskedik, ellenben veled lol.

Egyébként meg ez egy tucatanime, semmi olyat nem tud mutatni, ami ne lenne meg máshol sokkal jobban megoldva. A szereplők meg köcsögök (főleg nartúró és szaszke), ami alapból ki tudja nyírni az animét. Igaz, akinek ilyesmi az ideálja, annak biztos bejönnek.
58.
58.
givi6
57.
57.
LnB
#56: Igazad van, nem vagy hülyegyerek, nem tudom megítélni mivel nem ismerlek. De amennyi hülyeségeket írsz erre következtettem.
56.
56.
givi6
#54: most mivel sértettelek meg,
azt mondta, hogy lehetne annyi eszed, hogy nem írsz rám(válasz: nem te egy kis hülye gyerek vagy) ... egy kis hülye tetves ,értetlen, pöcs köcsög vagyok O_O
mit akarsz nekem bizonyítani ???
55.
55.
LnB
#54: egy "s" betű kimaradt.
54.
54.
LnB
#52: Nem te egy ki hülyegyerek vagy, és értetlen. Nem fogok neked esszéket írni, hogy ezt az állításomat alátámasszam. Ezt megteszed te helyettem a kommentjeiddel. Nem ez az első poszt ahol ezt bebizonyítod.
53.
53.
givi6
#52: amúgy meg mortisnak van igaza.... :V
52.
52.
givi6
#50: látom te is elég értelmesen tudod kezelni a jelenlétemet, le gyerekezel, és lehülyézel a netről ...
ahelyett, hogy kijavítanál, hogy figyi, ez egyszerűen ez nem a te világod, és megértjük mit akarsz mondani,
de úgy látszik valahogy ez nem jutott eszedbe : P
ahogy az sem, hogy akkor te legyél okos, vagyis hogy ne írj rám : P
Jugis legalább érvelt...még hozzá egész jól , és könyörgöm, mondtam, hogy ha lehet, mellőzétek a tiedhez hasonló véleményeket
amikor naruto ment , olyan 8-10 éves voltam, azóta kicsit megváltoztam.... 4 év után...
51.
51.
dani576
Igen, a Naruto egy rendkívül mély sztorival bíró, elgondolkodtató anime. Nagyjából mint egy mosópor reklám. Már ott abszurd, hogy sárga ruhás ninja, és hiába található benne tényleges mondanivaló, az körülbelül minden shounenben megvan ugyanúgy. Dragon Ballhoz hasonlítani retardság, még egy lapon említeni sem érdemes a kettőt. Annak is vannak kidolgozatlan, blőd részei, de milliószor minőségibb legfőképp a harcok terén. Én nem tíz perces visszaemlékezéseket szeretnék nézni, hanem a sztori folytatását...
Nagyjából a "sima" Naruto fillerözőnének felénél meguntam. Már addig sem volt egy szerethető karakter se (Naruto - pöcs, Sasuke - emokid, Sakura - idegesítő, a többiről meg már ne is beszéljünk), meg úgy semmi, ami kíváncsivá tenne. Röviden, tömören: fos.

A játék... tény, hogy el lehet vele szórakozni, de mondjuk a PS2-es DBBudokai Tenkaichi 3 milliószor jobban lekötött, mint bármelyik Naruto játék.
50.
50.
LnB
#45: "gyerek koromban néztem a narutót" eddig olvastam... ki tudod egyáltalán számolni már, hogy most hány éves vagy? Basszus ilyen hülye emberek árasztják el a netet...
46.
46.
givi6
#45: jut eszembe, "érett" emberek van a végén
45.
45.
givi6
gyerek koromban néztem a narutót
és igazatok van, egy kicsit vissza adja a japán kultúrát, és valamilyen szinten még értelmes is, mert a kitartásról meg is tudom miről azért mutat egy két példát, de maga a történet vezetés , és az egésznek a megmutatkozása baromság !
lehet csak azért utálom, mert egy tipikus japán anime féle, de nem jön be...
szomorúnak tartom, hogy a japának csak az idióta anime-ben képesek kibontakoztatni gondolataikat, mert amúgy értelmes mondanivalója volna a dolognak, de mondom O_O miért kellett idióta japán verekedős anime-ben megcsinálni !!! ez volna japán filmművészet ?? meg aztán a hülye történet vezetés, és a hülye történet,... nekem túl japános volt az egész...
ezt a dolgot főleg gyerekek nézik,(mert gyerekes az egész) de ők nem értik meg a lényegét, ( kitartás, önbizalom) ,
na de vannak ezek a felnőttek, akikre azt kell mondjam, hogy szomorú ha ebből akarják levonni a ilyen olyan tapasztalatokat... vagy akármiket.... és nem a rendes filmek, vagy inkább könyvek alapján, de a legjobb még is az lenne, ha z életet figyelnék, és nem ezeket...
remélem nem túl sok "értett" ember nézi ezt a műsort...
43.
43.
felegyi
#41: Senkit sem kell hülyének nézni amiatt hogy "nem az ő világa" ... most még nem az! Én kb a nyár elején/az előtt kezdtem el nézni a sima Naruto -t, de még tavaly-tavaly előtt néztem az Animax -en olyan 20 -részt, és már akkor éreztem hogy több mondanivalója van mint amit először kihámoz belőle az ember... pedig már akkor sem voltam éretlen "kölyök", ma már "alkalmi" munkákat vállalok hála a sulimnak, azon töröm az agyam hogy felköltözök a nagyvárosba és magamra keresek pedig nem vagyok több 18-nál és még most is nézem ezt a mások számára "gyerekes" mesét :) !

Még 2 rész van a fillerekből, utána új Opening és mehet élesbe :)
42.
42.
adamsfamily
#18:Ezen mi volt a spoiler?Az animében már rég benne volt amikor Danzo-val harcolt.

#24:Ha nem tetszik ne nézd és kímélj meg mindenkit az indokolatlan kritikáidtól!Senki sem kíváncsi rá.

#39:Sok animét láttam már(pl:Gundam,Dragon ball,Ninja scrolls,Samurai x,Samurai Champloo,Bleach,Blood+ és még jó párat),de a Bleach-et leszámítva egyik se tetszett annyira mint a Naruto.Elismerem,hogy a megvalósítása lehetne jobb is,ezek a gagyi pedig tényleg tönkre teszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...