Néhányakat tévesen bannoltak az Xbox Live-ról

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Xbox Live-os bannolásokért felelős microsoftos csapat vezetője elismerte, hogy a hónap elején néhány felhasználót tévesen tiltottak ki a szolgáltatásból. A szakember szerint szoftveres hiba történt, de természetesen kárpótlásban részesítik majd az érintetteket.

A Microsoft évek óta sújt le a banhammerrel, az Xbox Live-ról azokat a felhasználókat szokták kitiltani, akik módosított konzollal játszanak vagy valamilyen más úton megszegik a szolgáltatás felhasználási feltételeit. Ilyenkor többen panaszkodnak azért, hogy jogtalanul kaptak bant - mint most kiderült, néhányuknak igazuk is volt.

Stephen Toulouse, azt a csapatot vezeti a Microsoftnál, amelyik többek között az Xbox Live-os bannolásokért is felelős, a minap ő ismerte el egy blogbejegyzés formájában, hogy néhányakat tévesen tiltottak ki a rendszerből augusztus 29. és szeptember 9. között. Hangsúlyozta, hogy a felhasználóknak csak egy nagyon kis hányadát érintik a történések (bár valószínűleg őket ez kevésbé vigasztalja), és megjegyezte: szoftveres baki történt, nem a csapat hibázott.

Toulouse szerint a jogtalanul bannolt játékosok már újra használhatják a Live-ot, kárpótlásként 1200 Microsoft Pontot és háromhavi Gold előfizetést kaptak ajándékba. A Microsoft vizsgálja a hiba pontos okát, az ígéretek szerint a jelenlegi szoftvert nem használják majd a jövőben.

10.
10.
PcSanyko
Hát igen,haveromat azért bannolták,mert véletlen. CoD:BO-ban egy hackelt lobbyba került,és így kapott pár Acsit... :S :/
8.
8.
Mortician
#5: Próbáld meg az MS ügyfélszolgálatát.
6.
6.
rozi07
5.
5.
rozi07
engem is lebannoltak most meg vissza de en nem kaptam semmit:O
4.
4.
Gorre
Azért megérte az a fél hónap ban, kaptak érte csomó mindent...
3.
3.
givi6
#2: csak hülyültem,
persze hogy leellenőriznék : P
nem is nagyon szeretek multizni, néha a pc-n szoktam, de amúgy nem...
2.
2.
Mortician
#1: Szerinted nem ellenőrzik le, hogy jogos-e a felháborodás?
1.
1.
givi6
nem lenne rossz, ha engem kalózt is bannolnának, aztán azt mondanék, hogy hiba colt :D aztán nyomatják az ingyen előfizetést..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...