Indulj harcba a War in the North-szal

  • Írta: InGen
  • 2011. szeptember 26.
  • Videó
Link másolása
Talán jogosan mondhatjuk, hogy a játékkészítők, pontosabban a filmes jogokat birtokló Electronic Arts annak idején nem hozott ki mindent A Gyűrűk Ura címből, amit a játékok frontján ki lehetett volna. Ezt próbálja most utólag orvosolni a régi-új tulajdonos, a Warner Bros.

Habár az egyes filmekre épülő "hivatalos" játékok nem voltak rosszak - főleg A király visszatér című részből készült változat -, azért beláthatjuk, hogy ennél, meg a PS2-re megjelent igen-igen gyenge Final Fantasy-klónnál kicsit többet ki lehetett volna hozni minden idők egyik legnagyobb szórakoztatóipari címéből.

Most a Snowblind igyekszik maradandót alkotni a témában: a PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra megjelenő akciójátékban akár hárman is nyomhatjuk a kooperatívot online, míg osztott képernyőn ketten szeletelhetjük az orkokat. A történet a könyvben nyomokban megemlített, de a Szövetséggel szorosan összefüggő eseményeket meséli el.

11.
11.
Adamknight
Szegény törpicsek a végén megijedt a csúnya, gonosz sárkánytól XD.
9.
9.
Shadowsomi
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én a Gyűrű szövetsége részt szerettem a legjobban. Az tudta visszaadni számomra a könyv illetve a Gyűrűk Ura világ hangulatát. Ez így ránézésre a Conquest-ra hasonlít, ami nem rossz, de nem is olyan ütős( legalábbis nekem annyira nem tetszett). De remélem ez a játék nagyon állat lesz :D ( Ez mind egyéni vélemény, belekötni szabad, csak felesleges :D)
8.
8.
givi6
remélem aztán jó is lesz...
7.
7.
robi009
1# akartam irni épphogy elolvastam a kommented :D
6.
6.
Dark_Temptation
ez a videó már több mint 1 hetes :/
5.
5.
mohaneji
Aligvárom hogy csapathassam
4.
4.
nero66
Fúúúú ez de váróós!!!!
3.
3.
Slik
2.
2.
Dominko
nekem ez alap lesz :) a haverral most nyomjuk a Conquest-et 3.-or :D
1.
1.
The Lone Drow
Hoppá. AC Bortherhood launch trailer zene :D. Ettől függetlenül hangulatos :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...