Team Ico Collection - trailer a megjelenéshez

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 27.
  • Videó
Link másolása
Manapság virágkorukat élik a PS2-es érában hódító videojátékok HD-feldolgozásai - az egyik legjobban várt cím a Team Ico eddigi mesés próbálkozásait feldolgozó gyűjtemény. Az ICO-t és a Shadow of the Colossust tartalmazó csomag a héten jelenik meg - a jeles esemény mellé előzetes jár.

Bizonyára sokaknak kimaradt a Team Ico csontig hatolóan zseniális munkássága, itt az idő, hogy bepótoljuk a lemaradást - a régi rajongók pedig mindezt modern köntösben élhetik át újra. A Team Ico Collection a héten jelenik meg, tartalmazza mindkét játék HD-felbontással megspékelt verzióját, sztereoszkopikus 3D-vel. Érdekesség, hogy aki az USA-verziót birtokolta a játékok PS2-es verziójából anno, számos kivágott funkcióval szembesült, most ezeknek nyoma sincs a gyűjteményben, végre teljes pompájában vethetik bele magukat a játékba.

Az ICO egy viszonylag korai PS2-es címként vonult a köztudatba, műfaját tekintve kaland-platform cuccal volt dolgunk, számos puzzle-feladvánnyal megspékelve. A játékost a misztikus AI kísérte végig a veszélyekkel teli útja során. A Shadow of the Colossust voltaképpen az ICO spirituális előzményeként foghattuk fel, melyben a játékos egy hatalmas, romos királyságot fedezhetett fel hű hátasjószágával - a fejezetek végén várták a kolosszusok, mint legyőzendő ellenfelek.

A Team Ico játékaira jellemző minimalista megközelítés és a masszív atmoszféra egyedi és egyben varázslatos egyveleg.

15.
15.
Mortis
Minden idők egyik legerősebb hangulattal rendelkező játéka a SotC, s az ICO is egy mély történet. Ha lenne pár hasonló, újonnan bejelentett próbálkozás...:)
14.
14.
ReNegAdE
#10: Jó döntés!Nem fogod megbánni!
13.
13.
hakydakillah
Hát ez számomra kötelező darab lesz. Állát jó játékok, főleg a Shadow of the C.-t imádtam.
12.
12.
ReNegAdE
#11: Jobb később mint soha!;)
11.
11.
Mr.C
Néha komolyan belegondolok, hogy a mai fiatal generáció ilyeneken nő fel, és a rohadt életbe de jó dolguk van... Kisgyermek koromban, ha ilyenek lettek volna állva lesz*ptam volna magam az biztos.
10.
10.
metercsiken
#7: Ha ilyen sok jót tudtok mondani róla,valószínű ki is próbálom majd!
8.
8.
shatterhand
De jó lenne,ha a Last Guardiannal is ennyit foglalkoznának. Remélem nem ps4 nyitócímnek szánják:(
7.
7.
shatterhand
#4: HATALMAS!!
Legalábbis a shadow koli mindenképpen (csak ahhoz volt szerencsém). Minden egyes harc, küzedelem felejthetetlen élmény volt.
6.
6.
aRkye
most sajnálom, hogy nem ps-em van... kettő a nagy kedvenceim közül.
5.
5.
aRkye
#4: mindkettő gyönyörű, hangulatilag pedig lehengerlő!!!
4.
4.
metercsiken
Én egyik címet sem ismerem, de egész jónak tűnnek a videó alapján!
3.
3.
olasz0331
#1: en meg olyan 15 lehettem de nekem is meg mindig az egyik kedvenc jatekom :) hihetetlen elmenyeket nyujtott ez a jatek....:D :P kivancsi lennek mar nagyon arra a Last Guardianra....:D :P
2.
2.
ReNegAdE
#1: Én 18 voltam de a top 5-ben a mai napig benne van!:)
1.
1.
JacoB
Shadow of the Colossus :) ez volt az első komoly játék amit először végig vittem :) , köbö 8 vagy 9 éves voltam :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...