Tíz perc harc a Soul Calibur V-tel

  • Írta: InGen
  • 2011. szeptember 28.
  • Videó
Link másolása
Amíg a Tekken egyelőre bizonytalan ideig szünetel, pontosabban a Street Fighterrel közös vonalra indul, a Gamekapocs személyes kedvencének számító Soul Calibur szerencsére a saját területén marad. És most ebből láthatunk 10 percnyi kőkemény ingame harcot.

A Namco Bandai most már nem előzetesekkel próbál hódítani, inkább megmutatja nekünk a tutit: egy elég komoly, 10 perces harcot a két közönségkedvenc, Maxi és Siegfried között. A játék egyébként valamikor jövőre jelenik meg Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

11.
11.
ReNegAdE
Nem lesz ez olyan rossz!Szerintem hangulatos!
10.
10.
Sheodon
#9: Nálam az egy az örök, csak azért, mert volt a városban a közelben ott egy játékterem, azt a haverokkal eljártunk oda. Az volt a fíling! De teljesen igazad van. Ez teljesen más játék, ami pont ezen okok miatt sokkal több, mint egy egyszerű verekedős játék... ami lehet, hogy másnak nem tetszene.

Nem közönségkedvencek, csak róluk még nem volt videó. Mindenki másról volt már (Natsu, Hilde, Mitsurugi, Patroklos, stb.), és a "régebben meghírdetett" karakterek közül ők még nem voltak ilyen hosszan. Xianghua nem lesz, helyette Leixia, a lánya kap majd helyett. Talim kérdéses, de több, mint valószínű, hogy ő benne lesz.
9.
9.
Dresa
#7: Vannak a verekedős játékok és van az SC (abból is a 2 mindörökké) én sem tudtam soha senkit meggyőzni szóban, le kell ülni mellé egy fél napra :))

Amugy mi az h két közönségkedvenc Maxi és Siegfried?????
Talim Xianghua kellet volna :P
8.
8.
Quent1n
#7: Tudom, hogy több ez azért de én mint csak verekedős stuffról mondtam véleményt a video alapján. :)

Természetesen ha kijön a végleges megkapja az esélyt tőlem is! :) De ez a video egyelőre pici gyér :)
7.
7.
Sheodon
#6: Ez mind szép és jó, de ez NEM verekedős játék, a szó szoros értelmében nézve. Ebben kőkeményen megy a stratégia és taktikázás a játék mechanizmusának, a különféle fegyvereknek és mozdulatoknak köszönhetően (többféle védekezés, gyorsabb-lassabb csapások, stb.). Egy DoA, Tekken vagy MK sokkal hasonlóbb, ez mindig is jobban kilógott a sorból. És nekem pontosan emiatt volt, és lesz mindig is kedvencem.

A pályáról meg annyit, hogy kicsit gáz ugyan, de a játék még nagyon készülő fázisban van, szóval valószínűleg a végleges verzióban már nem lesz ennyire észrevehető (aki kicsit tájékozott a játékban, tudja, hogy arénákra vannak osztva az SC pályák, és most lesz először "infinite stage" a játékban, szóval még bele kell rázódni).
6.
6.
Quent1n
Hát nem tudom az új MK után ez elég harmatosnak néz ki SZÁMOMRA. Hangulat ügyben sem fogott meg de hát ez nyilván szubjektív és úgyis az viszi el a hátán aki szereti a témát. De ha már ilyesmi és nem MK akkor DOA inkább. SZERINTEM.
4.
4.
nero66
Tényleg a talaj mért csinálja ezt? :/
3.
3.
adriano28
ha ilyen játékkal játszok mindig jappánnak érzem magam
2.
2.
metercsiken
Nem nagyon szeretem a verekedős játékokat, de azért ez szépen meg lett csinálva!
1.
1.
keiji maeda
úr isten mintha tekken 3 grafikát látnék , látszik hogy a talaj külön mozog mint a háttér
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...