Új Mortal Kombat film és játék érkezik 2013-ban

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Zöld az út az új Mortal Kombat mozi előtt, erősítették meg az érintettek, a Warner Bros. és a New Line Cinema - a rendezést a legutóbbi websorozat készítője vállalta magára. De egy másik jó hírrel is szolgálhatunk: a filmmel párhuzamosan egy újabb videojáték is napvilágot lát 2013 folyamán.

A Los Angeles Times jelentése szerint az új film alapjait a Warner Bros. Interactive és a New Line Cinema fektette le. Ahogyan azt már előre sejteni lehetett, a rendezésért és a forgatókönyvért a Mortal Kombat: Legacy websorozat alkotója, Kevin Tancharoen felel majd - nagy eséllyel hasonlóan realisztikus témaválasztással és hangulattal.

Ez nem minden: a filmmel párhuzamosan kerül a boltokba a legújabb Mortal Kombat játék 2013-ban, de erről még annyi infó sincs, mint a készülő moziról. Lehetséges, hogy magát a filmet veszik alapul benne, a rajongók bizonyára jó néven vennék, ha az idei epizód szellemisége folytatódna két év múlva.

"Az új játék és az online rövidfilmek arra ösztönöztek minket, hogy fontoljuk meg a márka újraindítását, mely már kikerült a (filmes) köztudatból" - mondta a New Line Cinema elnöke, Toby Emmerich.

Illendő megjegyezni, hogy egy újabb Mortal Kombat mozifilm készítését erősen akadályozta az, hogy a kilencvenes években készült két rész producere, Lawrence Kasanoff ellen jelenleg peres eljárás folyik.

14.
14.
biolencse
Sosem értettem, mit szeretnek ebben az emberek.
13.
13.
Harkat
Rebirth minifilmet szívesen látnám egy egész estés film keretében. Annak számomra nagyon is megvolt a hangulata. Legacy-ba már túlságosan is keverni akarták a reális és a misztikus világot, amiből nem mindig sült el pozitív élmény a sorozatban, bár nekem még az is tetszett.
De akár mi is lesz ebből a filmből, én érdeklődve várom.
12.
12.
biohazard rex
a Legacy egy kalap szar volt + még egy marék kaki, szerintem maradjanak csak a mítikus részénél, mert ez a relisztikus dologelég gáz, ez olyan mintha a star wars-ot akarnák ilyen szarsággal megcsinálni. Várjá lehet h elszóltam magam és Lucas most épp ezen az "újításon" dolgozik :O
10.
10.
shooter1234
#9: Adom, úgy néz ki első pillantásra mintha szopna egy f*szt.
9.
9.
bali182
Srácok, nem lehetne valami más ikont kitenni a Mortal Kombat-os hírekhez? Ennek a néger bácsinak egyrészt semmi köze a dologhoz, másrészt elég gusztustalan amit a nyelvével (vagy a szájával vagy nem tudom mijével) csinál. Köszi!
8.
8.
strike19
7.
7.
Mortis
Vajon szerepelni fog benne Freddy? Ez a nagy kérdés. :D
6.
6.
strike19
A film nagyon jó volt főleg az 1.:D
Szerintem átportolhatnák Pc-re az új MK-t.Nekem nincs ezért kedvem beruházni konzolra.Engem a Mortal Kombat érdekel és Resident evil.
5.
5.
Optimus Prime
Az elsőtől akkor se tudnak jobb filmet csinálni.
4.
4.
lolman598
hátha most már jön pcre is :)
3.
3.
joshfeed
Hiányzott mint s**r az asztalra :)
1.
1.
Moldren
Nem tudom eldönteni, hogy most örüljek-e
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...