Jövőre jön az új South Park-játék

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A kis pöcsök jövőre visszatérnek, méghozzá megint Xbox Live-on: a South Park: Tenorman's Revenge egy platformer lesz, amiben akár négyen is kalandozhatunk, sőt a medvedisznóemberrel is össze kell akasztanunk majd a bajszunkat. Screenshotunk és trailerünk is van róla.

A New York-i Comic-Con egyik újabb izgalmas bejelentése következik, a Microsoft bejelentette a legújabb South Park-játékot, amely kizárólag az Xbox Live-on lesz elérhető. Legutóbb 2009-ben kaptunk egy feldolgozást a rajzfilmsorozat alapján, az akkori tower defense stílust ezúttal platformerre cserélték a készítők.

A South Park: Tenorman's Revenge története szerint Scott Tenorman bosszút áll féltestvérén, Eric Cartmanen, talán arra is emlékszünk, hogy miért: az ötödik évadban Tenorman szénné szívatta szerencsétlen zsíragyat, aki úgy vágott vissza erre, hogy megetette a vöröshajú kollégával a saját szüleit. Tenorman Ginger hadsereget hozott létre, Cartmannek, Kyle-nak, Stannek és Kennynek tehát lesz kivel megküzdenie.

A játékban négyfős kooperatív mód is lesz, s bár több részletet nem ismerünk, a látnivalókon még feltűnik néhány emlékezetes szereplő, például a medvedisznóember és Cartman szuperhős alteregója, a Mosómedve is. A Tenorman's Revenge tavasszal jelenik meg, a fejlesztést az Other Ocean végzi - ők csinálták a Castlevania: Symphony of the Night Live-os, továbbá az Ultimate Mortal Kombat és a Super Monkey Ball DS-es verzióját is.

6.
6.
Hardy
5.
5.
volkornka
Nekem első ránézésre nagyon tetszik:)
3.
3.
gamerman15
kár hogy nem jön pc-re :(
2.
2.
FriendlyTarget
na ezt szerintem befogom szerezni :D láttam a részt és az egyik kedvencem lett :D
1.
1.
adriano28
olyan ratyik ezek a south park játékok :D egyedül az a sp-studio jó :D
mind1 jöjjön várom szeretettel :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...