Ilyen lesz a Street Fighter X Tekken gem-rendszere

  • Írta: InGen
  • 2011. október 16.
  • Videó
Link másolása
Éppen csak tegnap számoltunk be arról az örömteli eseményről, hogy a Capcom bejelentette: PC-re is jön a Street Fighter X Tekken, a konzolos verziók pedig már márciusban megjelennek. Akkor azt ígértük, hamarosan jön egy bemutató az új gem-rendszerről. Nos, itt van.

A gem-rendszer segítségével mindenki egyénileg változtathatja meg a választott karaktere harci stílusát. Különböző gemek vannak, melyeket különböző slotokba tehetünk, s ettől függően alakul bunyósunk támadása, védekezése, meg az egyéb képességei. Az előzetes szerint például már az ellenfél gemeit látva is meg lehet majd tippelni, hogy milyen stílusban fog küzdeni.

15.
15.
savior10
Bírom az olyan hozzászólásokat ,hogy vegyetek konzolt meg ne nyavalyogjatok pc-sek meg stb.
Válasz: ADJÁL RÁ PÉNZT! Ugyanis én például már annak is örültem,hogy betudtam szerezni egy új videókarit nagy nehezen. Nemhogy konzol meg live előfizetés, hogy lehessen vele rendesen játszani.
Meg minek vegyek konzolt amikor úgyis kijön majd belőle az új generáció azt majd a régi meg ott fog fent porosodni a polcon(nem mindenkinek szól ez csak a vérpistikéknek)
14.
14.
Adon_trollface
Kár hogy nem előbb lesz kész mint március,mert eléggé durván bejövős nekem.Először azthittem hogy milyen gamebreaker-ek lesznek a gem-ek de ezekszerint nem olyan durvák mint amire én gondoltam...

Egyébként az utolsó Mortal pc-re a 4.
13.
13.
Trapyd
Az elmúlt 27 évben volt többféle számítógépem és többféle konzolom is és elég hányás ez a konzol vs pc, konzol vs konzol anyázás. Majdnem olyan, mint amikor valaki azért megy meccsre, hogy szétverjen valamit. Jelenleg PÉCÉM van igen aki akar kövezzen meg érte de még van egy ps2 is ezért is kövezzen meg nyugodtan aki szeretne. Az pedig izlés dolga, hogy ki melyik bunyós játékkal játszana. Ha valakit elszomorít, feldühít, megbotránkoztat, hogy a másik játékostársa leírja a a vágyát, nos annak van problémája dögivel. Másrészről nekem kell a pécé, mert vannak olyan dolgok amit csak ezen tudok megoldani konzolon pedig nem és jelenleg nem tudok magagmnak megengedni még egy konzolvásárlást. Aki akar ezért is megkövezhet. Pedig szívesen vennék egyet pont az miatt, mert vannak játékok amiket sajnos nem adnak ki pécére pedig denagyondemegvenném. Amúgy meg konzolra jóval drágábbak a játékok a különböző kiegészítő cuccokról nem is beszélve és ott van még az internetes játékért plusszba elkért összeg. JAJ, bocsánat panaszkodok. Még ettől függetlenül is vennék konzolt. Nagyon örülök neki, hogy végre vannak cégek amik bunyós cuccot is tolnak az arcunkba nagy respekt. Remélem megtörik a jég és kapunk egyre többet. Ha valakinek nem tetszik, hogy már nem csak az ő platformjára írnak ilyen játékokat remélem majd megbékél ezzel a tudattal és tovább tud élni. Ha valakit bánt amit írtam akkor elnézést, hogy hülye vagyok tudatlanságom mulattat. csá
10.
10.
giga321
Nekem mind 1 mi jön tekken vagy street fighter , mortal kombat vagy akármi a lényeg hogy örülök ennek hogy kijön pc-re . Utoljára már nem is tudom mikor toltam asszem a nagyon régi mortallal. :D
6.
6.
Norbi-wan
#5: Elég már az M.K.-ból, én játszottam a legújabb részével, egyáltalán nem volt nagy szám, a Street Fighter 4 jóval kidolgozottabb volt.
4.
4.
Darox
Egyébként a Gem rendszer érdekesnek hat.
1.
1.
giga321
Örülök hogy jön pc-re
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...