Két új DLC érkezik a SOCOM 4-hez

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 19.
  • Letöltés
Link másolása
A hosszú ideje vegetáló SOCOM-rajongók álma teljesül hamarosan, amikor a méltatlanul elfelejtett új epizódot kibővítik a fejlesztők. A közkedvelt Demolition mód is bekerül a kalapba négy új térképpel megspékelve, valamint itt lesz a co-opra kihegyezett Evac is. Húzós hónapnak nézünk elébe!

Hosszú idő múltán végre megkapják a napi betevőjüket a SOCOM 4-tulajok: a héten új letölthető tartalommal kedveskednek nekünk a fejlesztők, mely elsősorban a Demolition módra hegyeződik ki. Az amerikai PlayStation blog állítása szerint a csomag 10 dollár fejében már a héten elérhető lesz a PSN-ről.

A szembenálló féltől függ, hogy éppen el kell foglalnunk, el kell szállítanunk, vagy meg kell védenünk a bombát, netán mindezt az ellenség bázisának kárára tesszük. A csomaghoz négy Demolition térkép jár, de mindegyiküket kipróbálhatjuk a már ismert játékmódokban is. A Departure-ben a vonatok és az alagutak kapják a főszerepet, az Overflowban egy hatalmas gáton találjuk magunkat, mely teret enged a közeli és a távolsági harcoknak is. A Bitter Jungle-ben ismét egy fülledt dzsungelben akciózhatunk, mely egy klasszikus helyszín a sorozatban, és Ruins is régi visszatérő, a romos környezet számos búvóhelyet biztosít.

Hat új karakterskin és két új fegyver is helyet kap a csomagban, a lassú, de erős HS-C3 mellett egy nagy pontosságú 552-es üti a markunkat.

A másik DLC november 1-jén jelenik meg Evac címmel és a kooperatív küzdelmekre helyezkedik be, ára 7,99 dollár lesz. Barátainkkal mélyen az ellenséges területen belül járunk, járműveket vezethetünk és közösen győzhetjük le az ellenséget. Az új mód a meglévő térképeken is működik, de kapunk egy új scenarinót is az Onslaught személyében, valamint új skineket és két új mordályt is: az AM50-t és a M82A1A-t.

Az első csomagról már trailerünk is van:

7.
7.
leviske
#4: Igazolták Pákót a lapcsaládhoz.
6.
6.
Extol
Majdcsak észreveszik :)
5.
5.
kopic
#4: :):):):D Én az ilyeneken akkorát tudok nevetni!:) Sajnos lemaradt a pontos j. Vagyis Két új DLC érkezik a SOCOM 4-hez.
4.
4.
adriano28
3.
3.
adye
Csak a single-hez volt szerencsém. Az elején hatalmas reményeket fűztem hozzá, nagyon tetszett aztán szépen lassan kezdett ellaposodni, a történet sem volt az erőssége. Talán a pályák változatossága tartotta valamennyire bennem a lelkesedést meg a tűzharcok. De lényegében tök mindegy volt, hogy milyen fegyver van a kezedben, a hangja ugyan az, ugyan olyan erős, maximum több-kevesebb lőszer van benne mint az előzőbe...
2.
2.
shatterhand
ej, de kár ezért a játékért
jó kis hardcore cucc volt a confrontation, erre sikerült ezt is elbarmolniuk casual szintre
1.
1.
Slik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...