Négy perc a Metal Gear Solid: Peace Walker HD-ből

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 26.
  • Videó
Link másolása
Újabb négyperces trailer érkezett a Metal Gear Solid: Peace Walker felújított változatából, a Sony mintha feltűnően csak a PSP-s verziót akarná promózni - persze ebben nincs semmi meglepő, a legnagyobb látványbeli ugrás szinte biztosan a kézikonzolos játék és a HD változata között lesz.

A Metal Gear Solid: Peace Walker HD változata PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra lesz elérhető, ráadásul Japánban rögtön külön programként november 10-én jelenik meg a játék. Nálunk csak a Metal Gear Solid HD Collection csomagban lesz beszerezhető, ebbe beletartozik még egyébként a PS2-es második és harmadik rész is. A mostani trailer újabb négy percen keresztül mutatja be, hogy mi jóra számíthatunk az egykori PSP-s remek felújított változatától, íme:

11.
11.
Az milyen már, hogy eltünteti a holtesteket, hogy senki ne találjon rá, de közben az nem tűnik fel senkinek, hogy lufikat ereget, meg helikopterek rohangálnak a fejük felett :)))
10.
10.
Slik
#9: ő azt mondta,hogy a psp-t kösd rá egy full hd tv-re és úgy nézd meg
9.
9.
Qbász
#6: Itt van a kezembe a PSP-m és a felbontáson kívül semmi különbség. Ettől lenne százszor szebb? Akkor nekem tök jő én nekem minden PS2-es játékom százszor szebb mert már egy ideje van gépem ami képes a PS2 emulátort rendesen futtatni natív 1920x1080-ban. A feljavítás úgy lenne szerintem király ha fognák és nagyobb felbontású textúrákat alkalmaznának.
8.
8.
The Lone Drow
Hétvégén játszottam a második résszel, de rájöttem, hogy képtelen vagyok megszokni az irányítását. Erre itt van többek közt ez is, és fáj érte a szívem.
7.
7.
Mathia$
#6: így van!

Annak viszont ne örüljünk, most hallottam hogy csak februárban jön EU-ba és a többi PAL zónába.
6.
6.
keiji maeda
#2: 100 szor szebbek nem kell hisztizni :) igy is örüljünk hogy az egykori nagy címeket előveszik és feljavítva megkapjuk :)
5.
5.
Mathia$
A KEDVENCEM!!!!!!!!!!! Bárcsak csinálnának MG és MG2 remaket is!!!! (1987 és 1989) azok milyen jók lennének, Solid Snake, Frank Jager és Big Boss!!!!!!
Most szereztem be az első részt gamecube-ra!!! nagyon állat lesz, azt még nem toltam ki, de a 2-t 4x a 3-t meg 10x vittem már végig. :D

#2: Tévedsz, épp pont hogy élesebbek és valamivel szebbek is meg a fények is jobbak szoktak lenni. És igen natív 1920x1080-as felbontásban futnak!
Lásd: GoW collection.
3.
3.
Raam989
#2: Köss rá egy PSP-t, vagy egy Ps2-t egy FullHD TV-re és majd rájössz, hogy hogyan is néz ki egy 640x480-as játék gyári felskálázás nélkül...
2.
2.
Qbász
Ezekkel HD csomagokkal csak az a gondom hogy úgy állítják be mintha szebb lenne bármelyik is az eredetinél pedig nem. Hozzájuk sem nyúlnak csak a felbontás lesz nagyobb. Na puff. De az is csak 720p. Nem akarom elhinni hogy egy PS2 játékot nem képes a PS3 vagy az XBOX 360 rendes nem felskálázott, natív 1920x1080-as felbontáson futtatni.
1.
1.
Elyas
Nem rossz sokat fejlodott a konzol
nekem ez egy tokeletes grafika
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...