A Max Payne 3 miatt pihentetik a Bully 2-t

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 19.
  • Hír
Link másolása
A Rockstar anyastúdiójának döntése alapján inkább a Max Payne 3-ra koncentrál a vancouveri brigád, míg a Bully 2 munkálatai "korlátozott sávszélességgel" haladnak tovább. A rosszcsont diák bentlakásos iskolában töltött második kalandja tehát pont Max Payne miatt késlekedik.

A Rockstar kreatív főnöke, Dan Houser elárulta, hogy mielőtt elkezdték volna teljes erőbedobással készíteni a Max Payne harmadik részét, a Bully folytatásán dolgoztak, így utóbbi címre csak erősen korlátozott erőforrásokat tudnak áldozni. Nagy baj nincs, elvégre nem törölték a Canis Canem Editként is ismeretes játék új részét.

A Gamasutra interjújában Houser elárulta, hogy a Bully-frencsájzt is szeretnék valamikor visszahozni a köztudatba, még akkor is, ha más játékok és a stúdió limitált erőforrásai alapján csak nagyon lassan halad a fejlesztés, főleg, miután a Max Payne 3-at a nyilvánosság elé tárták. Persze sajnos ez nem jelenti azt, hogy a Bully 2 munkálatai rögtön folytatódhatnak, amint elkészítették a bukott rendőr új kalandját.

"Szóval azt mondjuk, ha végeztünk Maxszel, meglátjuk, mit tehetünk a Bully érdekében. Várunk arra, hogy a stúdiónk egy csoportja felszabaduljon és hozzá tudjunk kezdeni ténylegesen a munkához."

Ez pedig leghamarabb jövő márciusban lesz időszerű, akkor kerül ugyanis boltokba a Max Payne 3.

12.
12.
X-Master
De jó újra hallani a Bully 2-ről!! De imádtam PS2-n!!! A kedvenc részem az volt amikor a tornatanárt fűnyírótraktorral kellet lelökni a dombon toi-toi wc-stül,na meg ott volt az a fasza ugrató, ahol meg tudtam csinálni a tripla backflipet bringával.
11.
11.
elfdefender
helyes, helyes, nem kell nekem ilyen szaros bullshit.
10.
10.
nembaj, a lényeg hogy majd lesz :D
9.
9.
Raam989
És akkor mi van? Nem lehet mindent egyszerre...
8.
8.
ATi0021
#7: A Rockstar San Diego azt nyilatkozta, hogy nem készítenek több Midnight Clubot. Szóval sajnos az nem lesz. :(
7.
7.
dzsiádzsó
Ez szomorú, pont a napokban néztem végig a játékaimat, és egy résszel árválkodott a remekül sikerült Bully! Egy igazi konzolos játék, imádtam! Sokkal aktuálisabb mint egy MP3, LA Noire, azokból van elég a piacon, ilyenből meg csak egy volt!

Sajnos MP után GTA-n fognak gőzerővel dolgozni hogy befejezzék, és a RDR2 is hegesztés alatt állhat már, az új Midnight nem is beszélve. Azért remélem karácsonyig befejezik majd!
6.
6.
pstomi
Pedig a Bully 1000-szer jobb mint a Max Payne, kár hogy nem arra koncentráltak inkább.
5.
5.
Slik
az első része zseniális volt, a zene tényleg annyira odaillő és hangulatos, hogy olyat még nem is halottam máshol... a feladatok a mellékküldetések stb... hihetetlen :) annyira egyedi és kreatív... nagyon ajánlom mindenkinek aki eddig nem játszott volna vele
4.
4.
Urahara
az első rész zseniális volt

a mai napig nedves álmaim vannak tőle

remélem az előző rész zeneszerző munkatársát nem másik projekthez osztják majd be, ha egyszer elkezdenek rajta dolgozni
3.
3.
MoRT2195
Nem is hallottam róla, hogy lehetséges a Bully 2, de nagyon örülök, hogy egyszer lesz, mert az 1. része nagyon jó volt :)
2.
2.
adamsfamily
Az első részt nagyon szerettem,remélem nem jegelik túl hosszú időre ezt se,mert szívesen játszanék vele még a jelenlegi generáción.
1.
1.
MaxiJets
kár. pedig azt hittem, h lesz belőle valami mostmár...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...