Modern Warfare 3 - lecsapott a bankalapács

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 21.
  • Hír
Link másolása
Úgy látszik, nem csak a levegőbe beszélt az Infinity Ward, amikor azt mondta, hogy nem tolerálja a csalást a Modern Warfare 3 multiplayerében. Ennek okán, több mint 1600 olyan játékos hozzáférését törölte, akik nem megengedett eszközökhöz nyúltak. S még nincs vége.

Az Infinity Ward szilárdan fellépett a Modern Warfare 3 multiplayerét elárasztó csalók ellen, több mint 1600 hozzáférést banolt a rendszerből. Akik csaltak, trükköztek, vagy a játék hibáit használták ki, ezzel előnyös helyzetbe hozva magukat másokkal szemben, lehetséges, hogy nem tudnak majd újra belépni a szerverekre.

A hírt maga Robert Bowling erősítette meg Twitter-csatornáján - elmondása szerint a csalás egyáltalán nem tolerálható, és kérte, hogy továbbra is jelentsék nekik a játékosok, ha valamilyen tisztességtelen húzást tapasztalnak mások részéről. Egyben felhívta a figyelmet arra, hogy hamarosan érkezik a patch is, már javában dolgoznak rajta. A ban azokat is károsan érintheti, akik valamilyen trükkel jutottak fentebb a ranglistán, gyorsabb fejődéssel.

Az Infinity Wardra nem kevés munka vár, hogy olyan közeggé tegyék az új Call of Duty szervereit, ami sokkal biztonságosabb és sportszerú játékot tesz lehetővé.

22.
22.
nagymaciii
és a laggos szaros IWnetet mikor javítják ki? 10 megás nettel lagolok mint állat :S Az is lesz patchjavításban?
21.
21.
IceColdKillah
Bevallom őszintén hogy én sokszor szoktam csalni, DE CSAK SINGLE PLAYER játékoknál!!! XD Nevezzetek bárminek, de én nem a kihívás miatt játszok. Pl.: a Skyrimet is úgy kezdem hogy tgm (toggle god mode).
19.
19.
..::RoLiSoAp::..
Ennyi.. ezt kell csinálni. bannolják őket a pics*ba! Bár ha rajtam múlna Boostereket is bannolnám. 2 példa. gyerek olyan prestige be van amit még nemláttam. megnézem hány orát játszhatott. erre, 1 óra 16 perc... UNDORITO. másik: első vagyok FFA ba és epic game winning killt akarok. erre vki előttem lesz ugy h kb nincs halála és egyszersem ölt meg. bszhatom az első helyem mer a gyerek a sarokba boostol.. fuuj. BITÓFA.!
18.
18.
Motörhead
Nahát még bugos is ez a DLC?Ennyi pénzért?A következő részt már nem kell megvenni!Ennyi.
16.
16.
Andrew
Ez nagyon helyes! UTÁLOM A CSALÓKAT! Én tisztességesen játszok és fejlődök (70es vagyok ép).De nagyon sok olyan játékos látok akik rangcsalást (prestige 10-el menőznek a ROHADÉKOK ) használtak az olyanokról nem is beszélve aki aimot benyomva AC130-at(meg egyéb killstreakok-at) összegyűjti és tönkreteszi teszi egy izgalmas,jó harcot.
15.
15.
kalandorklubbja
#7: Nyílván nem erre gondolt "_".....
14.
14.
Emerico_HU
helyes ! már engemet is párszor alulról le lötek csak pusztulajannak a csalók
13.
13.
Necreon
Kétlem hogy 1600-ból akár 1 is PC-s volt. A Valve az IW-re mutogat, az IW a Valve-re a VAC miatt, és egyik sem mozdítaná meg kisujját sem.
12.
12.
fubenalvo
#9: pooontosan, még lesz két ilyen hír és elteszik a bannhammert a következő részig. Bár szerencsére most MW2-ben megfogyatkoztak a csalók, mert mennek játszani az új részzel. Hallelujah... :)
11.
11.
Ghost16
Úgyvan! Szemét csalók! Azok játékélményét is elbasszák, akik megvették fizettek a játékért. Pusztulat rájuk! :_D
10.
10.
kopic
#1: Ígyvan! De gyűlölöm az ilyen embereket! Nem tudnak normálisan játszani!
9.
9.
pjoco
lófaszt anno a modern warfare 2-nél is ez volt! párszor nyomtak egy hírt hogy bannoltak utána pár hónappal később meg már lesem szarták a játékot! de legalább ez egy jó hír!
7.
7.
ReNegAdE
(mondjuk a gránátot dobva egy pályán heverő autóra nagyobb hatósugárban halnak az ellenfelek)Szerintem ez nem hiba!Vannak még olyan tereptárgyak mint például a hordók amiket direktbe fel lehet robbantani a nagyobb hatás véget!Ezeket én így is közelítem meg!
6.
6.
Killerbee
#5: Nyilván nem egy egyszeri dolog miatt bannolnak, hanem akik folyamatosan használják ezeket.
5.
5.
ribizly
#4: Nem tudom Te mennyit játszottál manapság ilyen játékokkal, de elég sok a bug bennük. És mondjuk, ha egy olyan hiba van benne, amit véletlenül egyszer használtál ki (mondjuk a gránátot dobva egy pályán heverő autóra nagyobb hatósugárban halnak az ellenfelek) és arra egyből ban-t kapnál, akkor nem hiszem, hogy ennyire egyetértenél...
4.
4.
KocZkaZ
Szerintem pedig ezt igy kell csinalni. Drasztikusnak tunik, de mar figyelmeztettek a jatekosokat eleget, eredmenytelenul. Igy talan megtanuljak, hogy a szabalyok mindenkire egyforman vonatkoznak.
3.
3.
Doncyke
#2: Ugyan nincs meg a jatek, es igy nem ismerem az eula tartalmat, de lehet, hogy van benne olyan resz, ami arra vonatkozik, hogy ha bugot talal benne vki azt jelentse, vagy ha kihaszanalna a mulitplayer soran, akkor banoljak. Ettol fuggetlenul, adhatnanak elotte 1 warn-t.
2.
2.
ribizly
Kíváncsi lennék, hogy mondjuk mire gondoltak itt a "játék hibáit használták ki" dolgon...? Mert azért, ha a fejlesztők benne hagynak bugokat és azt valaki felfedezi és előnyére fordítja, majd azért ban-t kap kicsit inkorrektnek tartom...
1.
1.
ReNegAdE
Helyes!Pusztuljanak a csalók!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...